Horoscop zilnic: 26 iulie

Horoscop zilnic: 26 iulie

Berbec

Ziua este favorabilă activităților de rutină și dacă se poate departe de ochii și urechile lumii. Forțele tale sunt la un nivel scăzut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesională, de aceea ai grijă cum îți îndeplinești îndatoririle și cum relaționezi cu colegii. O discuție de taină cu un șef sau cu reprezentantul unei instituții oficiale îți va lămuri unele chestiuni necesare pentru bunul mers al lucrurilor în cariera ta.

Taur

Ziua este favorabilă dialogurilor cu prietenii. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca excelent. Ți se pot recunoaște meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuți sau vizavi de implicarea ta în acțiuni umanitare. Fii rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urma muncii și experienței tale. Atenție în domeniul profesional, întrucât atât șefii, cât și colegii sunt cu ochii pe tine.

Gemeni

S-ar putea să participi la ședințe profesionale, la care vei fi invitat să iei cuvântul. Pregătește-te serios și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte ușor de impresionat. Ordonează-ți gândurile și vorbește scurt, direct și la obiect. Nemulțumirile sau transformările din sfera domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat și sancționat mai ales de colegi și șefi.

ADVERTISING

Rac

Veștile din și despre străinătate se țin lanț. Cu toate că multe te neliniștesc, cu puțin efort și discernământ îți poți stăpâni emoțiile și controla reacțiile față de ceilalți. Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de artă, vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau pentru dialoguri pe teme sprituale cu cei dragi.

Leu

Este nevoie să achiți facturi restante sau să iei legătura cu instituții financiare. Se pare că primești ajutor material substanțial din partea partenerului de viață, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra în discuție rezolvări ale partajelor în urma unui divorț sau moștenirile. Există multe hibe ascunse vizavi de banii și bunurile pe care le deții cu alții. De evitat împrumuturile, investițiile și cheltuielile nefondate!

ADVERTISING

Fecioară

Ziua îți poate aduce neplăceri în relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau cu colaboratorii. Fii prudent, vorbește puțin și ascultă mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, așa încât nu pune bază pe ce se discută astăzi. După-amiază răsfață-te cu o cină deosebită alături de partenerul de viață. Îngrijește-ți în permanență sănătatea și dozează-ți eforturile în câmpul muncii.

Balanță

Multă muncă se anunță la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, însă ai grijă că domnește în aer izul conflictului. Ocupă-te doar de îndatoririle tale și evită provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, în special pe sistemul circulator. Ține o dietă și dozează-ți eforturile. Folosește mai mult remedii naturiste și lasă deoparte analizele și consultațiile medicale, pe cât posibil.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

ADVERTISING

Scorpion

Ai avea spor și succes la hobby-uri. Rezervă momente pentru a te ocupa de o activitate plăcută și recreativă. Ceilalți îți pot crea neplăceri, în special persoana iubită și copiii. Ai grijă și de nevoile celor dragi, ascultă-le doleanțele și vezi cu ce și cum poți să-i ajuți. Spre seară organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Este nevoie să-ți modelezi atitudinea și concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei.

Săgetător

Începutul săptămânii îți aduce forfotă în sfera familială. Se pare că ai multe treburi de rezolvat în legătură cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate și ar fi bine să-ți controlezi reacțiile. Ține cont de părerile și sfaturile celor dragi. Se recomandă o atenție deosebită la instalațiile de foc din spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat.

Capricorn

Se conturează întâlniri și dialoguri interesante cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Informațiile pe care le afli astăzi te pot pune serios pe gânduri. S-ar putea să fie nevoie să-ți îmbogățești palmaresul educațional cu forme de instruire noi, însă pe termen scurt. Dacă ești deja implicat în cursuri sau diverse studii, reține că procesele de învățare-evaluare sunt deficitare și cu greu poți face față unui discurs sau unei probe.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Vărsător

Sunt momente prielnice pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Înfrânează-ți tendința de a cheltui fără rost și de a-ți oferi ajutorul fără să-ți fie cerut. Veniturile din munca desfășurată la un serviciu se pot rotunji substanțial zilele acestea, fie primind cadou o sumă de bani sau favoruri, fie se va mări remunerația de acum încolo. Energia vitală fluctuează mult și de aici și stările tale de spirit.

Pești

Beneficiezi de multă energie astăzi. Ai chef de vorbă, te implici în mai multe treburi deodată, iar ceilalți sunt fascinați de viteza cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de treburile tale. Emotivitatea și subiectivismul sunt la cote înalte și riști să pierzi multă energie vitală. Organismul îți este slăbit, recomandabil fiind să mănânci sănătos și să te hidratezi suficient. La serviciu fii cu ochii în patru.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇