Horoscop zilnic: 26 ianuarie

Horoscop zilnic: 26 ianuarie

Berbec

O zi destul de încordată. Luna plasata în Rac, în zona sufletului, te face ușor impresionabil, sensibil la orice schimbare neașteptată, extrem de emotiv și oarecum pesimist. Este posibil constați unele promisiuni care ți-au fost făcute sunt încălcate sau nu ești ascultat de o persoană cu putere de decizie, de la locul de muncă.

Oricum ar fi, se pare ai tendința dai o amploare mult prea mare lucrurilor și te înverșunezi, de aceea, sfatul meu este încerci fii ceva mai detașat și relaxat, lasând totul fie, pur și simplu.

Horoscopul anului 2021

Taur

S-ar putea ca așteptarea unei veşti sau a unui document ți creeze destule emoții astăzi.  Pot apărea piedici, blocaje, comunicare defectuoasă cu o persoană oficială sau cu o instituție.

De asemenea, dacă țiai planificat faci niste drumuri, e bine îți iei o marjă de timp, iar dacă ești șofer, fii prudent la volan. Iar pentru memoria, concentrarea și spontaneitatea nu sunt chiar la cel mai înalt nivel, evită iei decizii sub impulsul momentului.

Sezonul Vărsătorului sau cum să spui DA Universului

Gemeni

Neajunsurile financiare par te preocupe foarte mult astăzi. Faptul nu te simți securizat din punct de vedere material te face -ți pierzi speranța în mai bine și treci la măsuri nu tocmai strălucite, mai ales pe termen lung.

Pe de alta parte, este posibil ca astăzi ai adevărate accese de zgârcenie, tocmai pentru vrei păstrezi bugetul intact. Încearcă nu-ți pierzi cumpătul și, mai ales, eviți deciziile radicale. Călătoriile ar trebui evitate sau realizate cu maximum de prudență.

ADVERTISING

Rac

Luna plasata în semnul tău zodiacal te poate face destul de irascibil și predispus la a lua totul personal. Este o zi delicată, mai ales în ce privește comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu colaboratorii sau asociații. Așadar, încearcă nu dai o notă mai gravă decât e cazul tuturor micilor neînțelegeri care pot apărea astăzi.

Pe de altă parte, echilibrul financiar este destul de fragil, așa nu e recomandat faci nicio investiție sau cheltuială pripită.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Leu

O zi agitată, în care irascibilitatea îți poate da de furcă în relațiile cu cei din jur. Nu-ți ia prea mult te enervezi și te revolți, așa cel mai bine este nu te lași angrenat în polemici, pentru nu se știe unde duc.

La locul de muncă, e cam greu -ți intre cineva în voie, mai ales te simți puțin depășit de toate sarcinile de care trebuie te ocupi. Adevărul este te simți obosit sau, în orice caz, ți-ar prinde bine un repaus. Așa încearcă fii cât mai eficient, pentru a-ți rămâne timp și de odihnă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Tinzi fii suspicios în relațiile cu prietenii și privești orice promisiune cu o oarecare neîncredere și îndoială. De asemenea, este posibil ți se reproșeze nu-ți pasă de problema unei persoane din anturaj sau nu te bucuri de succesul acesteia.

În orice caz, unele relații se țin astăzi de un fir de ață, așa e bine gestionezi cu înțelepciune tensiunile care apar. La locul de muncă, evită încăpățânarea, rigiditatea și infatuarea.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Balanță

Luna se afla într-o zona a puterii, ceea ce înseamnă ți se pot încredința noi responsabilități la locul de muncă. E-adevărat, însă, ai tendința te eschivezi, privești cu suspiciune toate propunerile și promisiunile care apar și reziști oricărei schimbări.

Tot ce îți dorești acum este ai un oarecare confort mental, pe care, după părerea ta, numai stabilitatea ți-l poate da. Oricum, chiar dacă refuzi te implici într-un proiect sau intenționezi te retragi dintr-o colaborare, macar -o cu diplomație, lasând o portiță deschisă.

ADVERTISING

Scorpion

Probabil astăzi privești cu o oarecare neîncredere spre viitor. Ți-e greu vezi finalitatea unor proiecte sau pașii pe care ar fi bine -i urmezi. Adevărul este ești încercat de emoții și gânduri contradictorii și schimbătoare, prin urmare, lasă deciziile importante pentru altă zi și ai răbdare.

A împinge lucrurile, acum, nu înseamnă altceva decât consum de energie inutil. Mai bine focusează-te pe înțelegerea și acceptarea unor lecții, pe baza greșelilor din trecut.

Horoscopul săptămânii 25 – 31 ianuarie

Sagetător

Unele încurcături în materie de bani s-ar putea -ți dea de furcă astăzi. Poate fi vorba despre blocarea unor fonduri sau de imposibilitatea de a efectua niste plăți urgente. În tot cazul, chiar dacă întâmpini tot felul de dificultăți, încearcă nu dezarmezi, dar nici te înverșunezi.

Pur și simplu, lasă deoparte această problemă, îndreaptă-ți atenția spre altceva și vei vedea soluția apare când te aștepți mai puțin. Dacă ai de completat/semnat documente, fii foarte atent.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 31 Ianuarie 2021 (a doua ediție)

Capricorn

Din cauza gândești prea mult, adică tinzi despici firul în patru și dai semnificații subiective oricărui cuvânt care ți se adresează, s-ar putea ca astăzi ai senzația ești tratat cu indiferență, judecat pe nedrept sau neapreciat.

De fapt, ai tendința iei totul personal, ceea ce tot împotriva ta se întoarce, prin tot felul de emoții inconfortabile. Prin urmare, îți recomand nu te lași afectat, nici de criticile celorlalți, nici de capriciile lor. Cât despre latura financiară, abține-te de la orice cheltuială extravagantă.

Vărsător

Luna, tensionată în zona muncii și sănătății, poate aduce neliniște, stres, emoții intense, toate acestea având legătură cu agitația și instabilitatea de la locul de muncă.

Tocmai de aceea, e necesar iei lucrurile mai ușor, pentru altfel s-ar putea te confrunți cu tot felul de tulburări ale sănătății (sensibilitate digestivă, de exemplu). Relațiile cu partenerul de viață și cu colaboratorii pot fi încordate, deci și aici e necesar fii prudent și cedezi, acolo unde conflictele sunt pe cale de a fi escaladate.

Pești

Este posibil apară câțiva nori pe cerul iubirii, având în vedere astăzi ești destul de capricios și nimic nu pare te mulțumească pe deplin. Mai sunt și incertitudinile care te macină, în privința sentimentelor, precum și lipsa atenției pe care o aștepți, din partea persoanei iubite.

Nici la locul de muncă lucrurile nu arată prea roz, având în vedere tensiunile dintre tine și colegi. Acesta fiind tabloul zilei, recomandarea mea este aștepți mai puțin de la cei din jur și oferi mai mult sau, pur și simplu, nu-ți mai bați capul.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇