Horoscop zilnic: 26 februarie

Horoscop zilnic: 26 februarie

Berbec

În prima parte a zilei, este aspectat segmentul creativității și al exprimării de sine. Tinzi să faci mai mult ceea ce-ți place, decât ceea ce trebuie cu adevărat.

Din a doua jumătate a zilei, devii mai conștiincios și muncitor. Dorești că lucrurile să-ți iasă cât mai bine. Evită să te cerți cu o persoană de la locul de muncă sau să fii critic cu cei din jurul tău.

Venus în Pești, 25 februarie – 21 martie 2021. Iubirea e compasiune

Taur

De dimineață, atenția îți este îndreptată spre cămin. Probabil vei avea de rezolvat unele chestiuni de ordin familial.

În cea de-a doua parte a zilei, vei fi mai bine dispus, iar încrederea în forțele proprii va spori. Poate apărea o neînțelegere între tine și unul dintre amicii tăi. Fii tolerant și nu lăsa egoul să vorbească în locul tău.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Gemeni

Pot apărea unele discuții în familie, cu privire la jobul pe care îl ai sau cariera pe care ți-ai ales-o. În general, ești tolerant și nu agreezi cearta. Astăzi, însă, atmosfera se poate încinge puțin. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să găsești o cale de rezolvare.

Nu este o zi favorabilă pentru exprimarea creativității. În cazul în care ai de realizat ceva, încearcă să amâni un pic.

Oracolscop 22 - 28 februarie 2021
ADVERTISING

Rac

Până după amiază, banii sunt cei vizați. Ultimele trei zile s-au axat destul de mult pe segmentul financiar. Pe seară, devii mai comunicativ și mai bine dispus.

Este o zi bună pentru lectură și îmbunătățirea cunoștințelor generale. Poți avea parte de o discuție în contradictoriu cu o persoană din anturajul tău. Domeniul vizat poate fi cel al călătoriilor sau cel al intelectualității.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Leu

Dacă zilele trecute ai cheltuit fără a ține cont prea mult de bani, azi poate apărea o discuție pe această temă.

În prima parte a zilei, încă mai păstrezi acea stare de optimism și încredere pe care ai simțit-o ieri. Pot apărea unele discuții de ordin financiar, la locul de muncă. Încearcă să fii tolerant cu colegii de serviciu și să eviți cearta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Prima parte a zilei se axează mai mult asupra muncii și asupra timpului pe care îl acorzi celorlalți. Dorești ca tot ceea ce faci să iasă bine, chiar perfect dacă se poate.

Spre seară, după munca din timpul zilei, vei dori să-ți acorzi mai mult timp ție. Simți nevoia să te exprimi, să strălucești și să fii admirat. Pot apărea unele discuții în contradictoriu cu partenerul. În cazul acesta, fii tolerant și acceptă-i punctul de vedere.

Horoscopul anului 2021

Balanță

După o perioadă în care te-ai simțit disipat și distrat, vei dori să te concentrezi mai mult asupra muncii și vei avea tendința să te retragi într-un con de umbră. Este o zi favorabilă introspecției și meditației.

Nu da curs discuțiilor neplăcute la locul de muncă. Te poți concentra mai mult asupra laturii spirituale a vieții.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a zilei, segmentul profesional este cel care îți solicită atenția. Încearcă să nu faci lucrurile în grabă sau superficial.

În cea de-a doua parte a zilei, starea ta emoțională se îmbunătățește semnificativ. Ești mai bine dispus, ești optimist și creativ. Ai parte de trăiri profunde în plan spiritual și emoțional. Te simți în elementul tău, iar lucrul acesta se observa. Încearcă să eviți orice fel de ceartă sau discuție în contradictoriu.

Săgetător

Astăzi, segmentul profesional este cel vizat. Poți avea parte de un câștig sau te poți bucura de o realizare în carieră.

Totuși, în plan emoțional, simți un mic disconfort. Posibil ca ceva să nu meargă așa cum îți dorești sau, pur și simplu, să nu ai o stare foarte bună. Cu puțin optimism și o ieșire în oraș, vei vedea că dispoziția ta se va îmbunătăți semnificativ.

Capricorn

În prima parte a zilei, domeniul financiar este cel mai aspectat. Pe seară vei avea parte de o dispoziție mult mai bună decât cea cu care ți-ai început ziua.

Este o zi prielnica atât călătoriilor, cât și studiului. Filosofezi, ești mai curios, mai visător și mai comunicativ. Poți avea parte de stimulări intelectuale.

Vărsător

Astăzi, poți câștiga bani printr-o modalitate ce vizează comunicarea sau scrisul, sau poți începe un proiect care îți va facilita pe viitor câștigul, printr-o astfel de contribuție. Este o zi a transformărilor. Vei avea parte de o mai bună intuiție și inspirație.

Pești

Probabil că vei deveni mai comunicativ, mai expresiv, mai deschis și mai curios. Te vor atrage toate lucrurile care te stimulează intelectual.

Este o zi bună pentru examene (vizați sunt în special nativii născuți în primele zile ale zodiei) și lucrări scrise sau orale. Evită să fii critic.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇