Horoscop zilnic: 26 aprilie

Horoscop zilnic: 26 aprilie

Berbec

S-ar putea să iei legătură cu cineva aflat departe de granițele țării sau să te ocupi de detaliile unei călătorii. Ambele variante îți sunt susținute de astre, așa încât bucură-te de tot ce ți se ivește acum. Pe de altă parte, îți sunt recomandate, în după-amiaza zilei, activitățile culturale sau participarea la întâlniri pe teme spirituale.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce chestiuni financiare, în speță datoriile. Este nevoie să-ți achiți facturile, taxele, impozitele sau dacă este cazul ratele la bancă. Bine ar fi să-ți rezolvi toate datoriile și să eviți amânarea vreuneia. Pe de altă parte, deocamdată îți vin bani din munca desfășurată în cadrul unei colaborări.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2024: Un adevărat regal!

Gemeni

Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată. Bine ar fi să fii deschis la nevoile și doleanțele sale. Acceptă un dialog sincer și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Se recomandă atenție și la partenerii de afaceri sau la colaborările în care ești implicat. După-amiază vor interveni chestiuni legate de bugetul familial.

ADVERTISING

Rac

Sănătatea îți poate juca feste astăzi. Bine ar fi să ții dietă, să-ți dozezi eforturile și să dormi suficient. Ai fi tentat să-ți continui treburile de la serviciu, dar nu se recomandă. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii îți oferă și mai multe responsabilități. Vei fi nevoit să dai explicații celo dragi.

Lucrând sub energia Taurului (Aprilie - Mai 2024)

Leu

Se anunță petreceri și întâlniri romantice. Cei dragi nu văd cu ochi buni cheful tău de distracții și aventuri, însă cu puțin efort ai putea să-i molipsești și pe ei cu entuziasmul tău. Pentru alți nativi, copiii le vor da bătăi de cap. Fii deschis la plăcerile și nevoile celor dragi. Sănătatea este vulnerabilă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Ai spor în treburile casnice. Ocupă-te de curăţenii generale, reparații curente în special la sursele de foc și de aer și reamenajează casa. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. După-amiază se anunță întâlniri amuzante, însă cei dragi nu prea vor contribui la starea ta de bine.

Nu mai vreau să fiu un om bun. A fi un om bun, e o VIRTUTE sau o CUȘCĂ?

Balanță

Se conturează aspecte familiale și domestice. Sunt posibile călătorii de agrement, dar poți merge și la un prieten sau o rudă apropiată pentru a-ți oferi ajutorul. Visezi la o călătorie peste mari și țări, dar intemperiile te împiedică. Vin către tine o multitudine de informații, care mai de care mai surprinzătoare, dar recomandabil este să le selectezi.

ADVERTISING

Scorpion

Este nevoie să-ți verifici bugetul și să planifici cumpărături. Recomandabil este să cheltuiești strictul necesar și să eviți speculațiile, investițiile sau împrumuturile. Energia vitală fluctuează mult, astfel încât dozează-ți eforturile și odihnește-te suficient. După-amiază se conturează o mică excursie sau o întâlnire cu cineva apropiat.

Săgetător

Ești în vervă, te implici în tot și toate și pe deasupra reușești să-i obosești și pe ceilalți cu agitația ta. Ține-ți în frâu emotivitatea, lasă amintirile deoparte și bucură-te de tot ce te înconjoară. Ai grijă la ce și cum mănânci, fiind indicat să te abții de la alimentele nepotrivite. Răscoliri financiare.

Capricorn

Ești greu observabil în peisaj. Sufletul tău are nevoie de retragere din iureșul cotidian, de aceea, se recomandă să dormi mai mult, să abordezi o dietă sau să te plimbi în aer liber. Sănătatea este vulnerabilă. Te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți în a doua parte a zilei.

Vărsător

Vei fi înconjurat de prieteni sau măcar vei afla multe și mărunte despre aceștia. Un protector important îți poate da vești interesante despre cariera ta profesională. Deocamdată este un subiect delicat, însă cu puțin efort vei depăși totul cu bine. Se pot accentua unele afecțiuni mai vechi. Ferește-te de aglomerații, ține regim și dormi suficient.

Pești

Se pare că vei fi în vizorul lumii. Ori mergi la un eveniment cu invitați de onoare, ori vei avea de-a face cu un șef. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea, fii prudent. Bine ar fi să vorbești puțin, clar și la obiect, evitând provocările celorlalți și replicile acide.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇