Horoscop zilnic: 25 martie

Horoscop zilnic: 25 martie

Berbec

Deciziile luate astăzi pot avea un impact frumos, pe termen lung, asupra credibilității și ascensiunii tale. S-ar putea să nu aibă loc evenimente vizibile, concrete, dar să simți că ești pe val și că cineva, din umbră, te recomandă unui șef sau unei persoane cu autoritate. Este un moment favorabil, al cărui succes depinde de capacitatea ta de a fi tenace și răbdător.

Taur

Chiar dacă te afli într-o perioadă obositoare, în care nu prea reușești să te bucuri de realizările tale, ziua de astăzi promite să fie ceva mai destinsă. Luna în Capricorn formează aspecte frumoase cu planetele din zona prietenilor, semn că de aici vin răspunsurile, informațiile, sprijinul de care ai nevoie. Niște sfaturi înțelepte din partea unui prieten îți pot fi de un real folos și te pot ajuta să vezi viitorul cu mai multă seninătate.

S-a umplut paharul! Marte în careu cu Uranus

Gemeni

Astăzi ai toate șansele să primești sprijinul mult sperat, indiferent că este vorba despre bani sau altceva. Găsești înțelegere la un șef sau o persoană cu autoritate, ești convingător, reușești să prezinți foarte elocvent o idee de proiect. Este o zi care trebuie utilizată pentru obținerea oricărui tip de beneficii urmărite.

Pe de altă parte, în anturajul apropiat pot exista niște fricțiuni și nemulțumiri, însă este vorba despre o situație care se repetă, în sensul că a mai existat și în trecut. Acum ai șansa să repari ceva ce nu funcționează în relațiile tale, însă fără a fi lipsit de delicatețe.

ADVERTISING

Rac

Zona parteneriatelor și a străinătății sunt foarte frumos aspectate astăzi, semn că poți lua cu ușurință decizii foarte bune în acest sens. Există o comunicare fluentă între tine și partenerii tăi, afli vești sau ponturi valoroase, iar dacă ți-ai propus să obții un act sau o aprobare, acum e momentul oportun pentru a face astfel de demersuri.

Recomandarea Astrocafe este să profiți de șanse, chiar dacă te temi de nou și necunoscut.

Dacă vrei să ajuți la calmarea tumultului…

Leu

Cu o Lună în Capricorn atât de harnică și disciplinată, probabil că astăzi te achiți foarte bine de sarcinile profesionale, ba chiar inventezi noi metode de lucru și noi culoare de acțiune, astfel încât să-ți îmbunătăţeşti rezultatele. În acest context, beneficiezi și de șanse de câștig și nu e vorba despre bani pe care-i muncești din greu, ci despre tot felul de avantaje din partea celor din jur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Luna activează zona iubirii și creativității, a pasiunii și expresiei de sine. Este o zi minunată pentru conturarea unui proiect, dar și pentru a găsi oamenii de care ai nevoie pentru a-l pune în aplicare. Unii nativi, din dorința de siguranță, control și stabilitate, vor dori să facă niște alegeri ferme, pe termen lung, în ce privește o relație de iubire.

În privința zonei financiare, încă există blocaje, însă acestea pot fi depășite numai cu ajutor providențial, care poate veni doar dacă permiți.

FALSA ALEGERE, o tehnică de manipulare foarte des folosită

Balanța

În continuare, simți nevoia să te refaci, să petreci cât mai mult timp în tihnă, departe de zgomotul și agitația lumii. Este o zi numai bună de stat cu familia, de rezolvat o serie de probleme ce țin de cămin și locuință, sau de făcut planuri și calcule.

De asemenea, este un moment excelent pentru îngrijire personală și descoperirea unor remedii pentru diferite afecțiuni. Tensiunile din relațiile parteneriale sau din relația conjugală se pot acutiza, așa că e nevoie de diplomație.

ADVERTISING

Scorpion

Atmosfera din mediul profesional a fost tot mai apăsătoare și tensionată în ultima vreme. Unele tensiuni au depășit deja pragul de suportabilitate, însă vestea bună este că starea aceasta te va determina să faci schimbările necesare și să iei măsurile de rigoare, pentru a schimba ceva acolo.

De fapt, Universul încearcă să-ți transmită mesajul că e timpul să schimbi ceva. Și nu e vorba despre o schimbare nesemnificativă, ci de una majoră, care ține de drum profesional și direcție în viață.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 martie

Săgetător

Deși în continuare se simte prezența unui blocaj în zona financiară, ziua aceasta este totuși favorabilă demersurilor care țin de reorganizarea bugetului, de regândirea unor investiții. Poți obține și sprijinul familiei, în cazul în care ai nevoie pentru achiziționarea unui bun pentru casă.

Începe o perioada efervescentă, în ce privește evoluția personală, creșterea spirituală, călătoriile și relațiile cu persoane din străînătate, contractele și demersurile juridice.

Capricorn

S-ar putea să fii din ce în ce mai hotărât să mai reduci activitatea profesională și să acorzi o atenție mai mare planului personal, vieții de familie, părinților, căminului. Este o perioadă în care conștientizezi că ai cam abandonat nevoile celor dragi, în avantajul ascensiunii profesionale. Tocmai de aceea, acum e momentul să găsești soluții pentru a echilibra aceste două domenii.

Pe de altă parte, e bine să acorzi atenție mai mare și relațiilor, precum și informațiilor care vin spre tine. Pentru că în felul acesta se nasc foarte multe idei strălucite.

Oracolscop 21 – 27 martie 2022

Vărsător

Este posibil să te afli într-o perioada de bilanț, în ce privește unele relații din viața ta. Îți dorești să faci puțină ordine, să mai reduci anturajul, să fii mai ferm, și poate chiar să-ți permiți, mai mult și mai des, să fii tu însuți.

Pe de altă parte, ziua de astăzi te invită la meditație, introspecție și autoanaliză. Așa că n-ar fi rău să-ți dedici mai mult timp pentru tine și sufletul tău. Nu vei regreta deloc, pentru că idei senzaționale îți pot veni pe acest fond de liniște.

Pești

O zi frumoasă, mai ales sub aspectul relațiilor sociale și de prietenie. Astăzi nu e vreme de stat acasă sau de refuzat invitațiile prietenilor. Cu cât ești înconjurat de mai mulți oameni, cu atât ai mai mari șanse să fii inspirat de cineva, să-ți găsești aliați pentru diverse proiecte, să îți reformulezi unele aspirații.

În plus, în prima parte a zilei, poți întâlni o persoană cu rol cheie în destinul tău, pe viitor. Toate acestea pot da o direcție nouă vieții tale, așa că fii receptiv, deschis, permisiv.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇