Horoscop zilnic: 25 mai

Horoscop zilnic: 25 mai

Berbec

O zi care te invită la cumpătare și prudență în tot ce ține de finanțe. Pot apărea cheltuieli presante, dar poate fi vorba și despre penalizări sau amenzi, așa că nu este momentul să eludezi legea sau să te faci că nu observi o datorie mai veche.

Sprijinul vine de la un prieten sau o cunoștință, care intervine pentru tine, scoțându-te dintr-o încurcătură sau te împrumută cu o sumă de bani, până depășești impasul în care te afli.

Taur

Luna în Scorpion anunță tensiuni în relația de cuplu sau într-o relație de colaborare. Motivele sunt lipsa de flexibilitate, dorința de a controla totul, posesivitatea și gelozia, care se întețesc acum.

Fie că tensiunile vizează planul sentimental, fie că se referă la cel profesional, ar fi bine să te abții de la afirmații bazate pe orgoliu și să accepți că lucrurile pot sta și altfel decât le vezi tu.

Oracolscop 24 – 30 mai 2021

Gemeni

Astăzi este activată zona muncii și s-ar putea să ți se pară că totul merge foarte greu. Comunicarea cu colegii poate fi viciată, iar rezultatele așteptate în urma eforturilor depuse nu le sunt pe plac șefilor sau colaboratorilor.

Iar pentru că cele mai multe probleme apar în primul rând din cauza incapacității tale de a cere și accepta sprijin, aș spune că cea mai potrivită atitudine este una bazată pe calm, concesivitate și, mai ales, cooperare.

ADVERTISING

Rac

Prima parte a zilei îți poate aduce stări emoționale contradictorii și nemulțumiri în ce privește iubirea și aprecierea primite din partea persoanei dragi sau din partea anturajului apropiat.

Dacă ești persoană publică sau ai de făcut o prezentare în public, fii atent la declarațiile pe care le faci, pentru că tinzi să fii incisiv și sarcastic, atitudine care îți poate atrage o popularitate negativă. Pe de altă parte, astăzi există șanse de începere a unui parteneriat solid, pe termen lung.

Vaccinare: adunare sau separare?

Leu

O zi cu Luna în Scorpion, care aduce în prim plan și intensifică o serie de ambiții profesionale. Pot să apară conjuncturi care te invită să-ți testezi limitele. Spre exemplu, ți se poate face o propunere tentantă de către un superior sau un colaborator, care presupune să studiezi în plus ceva sau să depui un efort foarte mare pentru a te ridica la nivelul cerințelor.

Practic, astăzi ai ocazia să faci dovada curajului și ambiției. Dar atenție, în deciziile pe care le iei, bazează-te pe ce poți tu și nu pe ajutorul altora.

ADVERTISING

Fecioară

Emoții intense, stres, teamă în fața unei decizii importante. Cam așa arată ziua de astăzi pentru tine, mai ales dacă ai de susținut un examen, de făcut o prezentare, de participat la un interviu, deci de demonstrat într-un fel sau altul care îți este nivelul de pregătire.

Alegerile pe care le ai de făcut pot viza și un act oficial, respectiv un contract care nu prea te mai satisface. Însă cu toate emoțiile și temerile inerente, până la urmă, vei avea inspirația necesară pentru a alege corect și avantajos.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 30 mai 2021

Balanță

Luna în Scorpion, în zona banilor și resurselor proprii, te invită să te gândești la noi mijloace de câștig și la noi strategii de conservare a resurselor materiale, astfel încât să te simți în siguranță pe termen lung.

Aceste gânduri apar după ce, în cursul dimineții, îți dai seama că ai de făcut o serie de plăți, care-ți cam subțiază bugetul. E bine să te sfătuiești cu partenerul și să-l informezi cu privire la intențiile tale, mai ales dacă îl implică direct.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi se pot acutiza niște tensiuni mai vechi din relația de cuplu și este necesar să fii diplomat, oricât de greu pare, dar mai ales să încerci o discutie deschisă și onestă cu partenerul. Astfel vei afla ce are să-ți reproșeze și puteți lamuri o serie de neînțelegeri împreună.

De fapt, sfatul Astrocafe.ro este să nu lași nimic neclarificat și nerezolvat în relațiile tale, indiferent de natura acestora, pentru că te afli într-o perioadă delicată, în care orice conflict ia amploare pe zi ce trece, dacă nu este prevenit sau dizolvat.

Săgetător

O zi destul de tensionată, pe axa muncii, relațiilor colegiale și sănătății. Pe de o parte, este posibil să te trezești fară voie în mijlocul unor intrigi și invidii pe care nu le înțelegi, iar pe de altă parte poți fi lipsit de chef și spor, la locul de muncă.

De asemenea, starea fizică poate să-ți dea de furcă, mai ales până spre prânz, când fie te simți obosit, fie apar probleme de metabolism. Sfatul meu este să încerci să abordezi cu detașare orice problemă de serviciu și să te ocupi mai mult de tine.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 mai

Capricorn

Dimineața te pot năpădi tot felul de gânduri negre și nemulțumiri, care au legătură cu domeniul sentimental. Supărarea ta se poate datora lipsei de atenție și susținere din partea persoanei dragi, dar și geloziei. Ai tendința să te compari cu alții, să te simți mai puțin important decât ei sau ai sentimentul că ai dat prea mult și ai primit prea puțin, într-o relație.

Spre seară, însă, te vei simți mult mai bine, poate și datorită unui gest frumos din partea cuiva apropiat.

Vărsător

Luna în Scorpion, plasată în zona carierei, te încurajează să ieși în față, să arați de ce ești în stare și să-ți exerciți puterea destul de dur, în mediul profesional.

Cel puțin în primele ore ale zilei, ești înclinat către critici și măsuri drastice, mai ales dacă ai o funcție de conducere și putere de decizie. Recomandarea Astrocafe.ro este să profiți de această zi pentru a-ți reevalua aspirațiile profesionale și eventual pentru a face niște demersuri în scopul ascensiunii și afirmării, dar fără a fi lipsit de scrupule ori de maniere.

Pești

Dacă ți-ai propus ca astăzi să te ocupi de probleme administrative sau de demersuri cu caracter juridic, daca ți-ai programat vreo călătorie sau întâlnire cu o persoană importantă, e bine să alegi orele după-amiezei. Pentru că în prima parte a zilei poți întâlni obstacole în toate aceste demersuri și nu faci decât să te enervezi inutil.

Este o zi excelentă însă pentru documentare, lectură și orice alt mijloc de evoluție spirituală.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇