Horoscop zilnic: 25 iunie

Horoscop zilnic: 25 iunie

Berbec

Zi interesantă pentru relațiile sentimentale și pentru distracții. S-ar putea spune că obții un succes amoros și de aici și euforia caracteristică.

Indiferent că este vorba despre o relație care se termină sau care începe, ai încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tău. Bucură-te de aceste momente și lasă-i și pe ceilalți să se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc.

Taur

Casa și familia sunt la mare cinste pentru tine. În ultimul timp ai neglijat aceste segmente, însă acum vrei să recuperezi timpul pierdut. Poți să te ocupi de reparații, reamanajări sau chiar să te gândești la o noua locuință.

În a doua parte a zilei, organizează o reuniune cu membrii familiei. Sunt posibile dispute sau reproșuri, dar ascultă-i și pe ceilalți și oferă-le dragoste și înțelegere.

Gemeni

Este o zi dedicată drumurilor pe distanțe scurte. Indicat ar fi să ai la îndemână un plan de vizitare a rudelor sau prietenilor apropiați.

ADVERTISING

Pe de altă parte, fii pregătit pentru o întâlnire specială sau o conversație interesantă cu cineva din anturajul apropiat. O veste neașteptată s-ar putea să te ducă cu gândul la reconfigurarea relațiilor cu cei dragi. Nu te grăbi să iei decizii.

Rac

Pragmatismul tău se va face remarcat de la distanță. Ar trebui să faci un bilanț al veniturilor câștigate din muncă proprie, deoarece se întrezăresc vremuri tulburi.

Sunt posibile cadouri sau recompense mărunte, dar de folos. Dozează-ți cheltuielile și folosește strictul necesar. Se pare că astrele îți vor da un imbold puternic în vederea schimbării scării valorilor morale și materiale.

O cale nouă de urmat. Luna nouă și eclipsa de Soare în Rac

Leu

Excelentă zi pentru tine. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales vrei să te ocupi de propria persoană. Ceilalți îți pun bețe în roate, nu sunt de acord cu felul tău de a fi, iar de aici și până la scandal e doar un pas.

ADVERTISING

Fii prudent, ascultă părerile celorlalți și abia după aceea decide ce vei face. Trasează noi direcții de urmat și propune-ți o altă atitudine față de cei din jur.

Fecioară

Este bine să te retragi din forfota cotidiană și să te ocupi în tihnă și în taină de sufletul tău. Mentalul profund îți este răscolit, dar nu te îngrijora, pentru că vei reuși să-ți lămurești anumite chestiuni vechi, legate de parteneriate, colaborări și persoanele implicate.

Sunt posibile gânduri neplăcute. Concentrează-te pe esența lucrurilor și privește realitatea cu mai mult curaj și discernământ.

Balanță

Ești hotărât să faci curățenie în toate relațiile de prietenie sau protectorat și, chiar dacă mai oscilezi, razele astrelor te vor împinge puternic de la spate să faci ce trebuie.

Pare neclar cine îți este prieten sau cine ar fi interesant și pentru o relație sentimentală. Reține că este vorba doar de relațiile de prietenie, iar cele sentimentale sunt, deocamdată, într-un con de umbră.

ADVERTISING

Precum în cer, așa și pe pământ. Curățare și vindecare la nivel colectiv

Scorpion

Zi importantă pentru capitolul profesional. Este posibil să te fi săturat de felul în care te tratează șefii sau colegii și te-ai hotărât să iei atitudine. Sigur că ai ajuns aici datorită ție, dar acum este o perioadă favorabilă de a remedia situația.

Ba chiar s-ar putea să obții un post mai bun sau ceilalți să înceapă a te privi cu ochi buni. Ai încredere că lucrurile se vor rezolva spre binele tău suprem.

Săgetător

Dorința de a te apropia de laturile spirituale ale vieții este la cote înalte astăzi. Era și momentul să-ți schimbi atitudinea față de spiritualitate, să-ți pui în ordine concepțiile religioase sau să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale.

Relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect important. Ori pleci undeva departe de granițele țării, ori te întorci acasă, poate chiar definitiv.

E timpul sa reparam greselile. Mercur retrograd in Rac

Capricorn

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Poți achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele.

Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situații financiare noi, de bun augur. Un cadou surpriză este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata este umbrită, existând riscul să nu observi amănunte importante.

Vărsător

Relațiile parteneriale, colaborările și proiectele îți atrag atenția în mod special. Sigur că există nemulțumiri, mai ales în privința partenerului de viață, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc.

Discuțiile aprinse pot fi frecvente. Încearcă să te abții și să nu iei decizii pripite. Poate sunt relații ce ar mai trebui păstrate, chiar dacă acum ai tendința de a le rupe pe toate.

Pești

O zi bună pentru treburile de la serviciu. Poți rezolva sarcinile ce își asteaptă rândul demult, însă fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, însă colegii nu.

Ba, mai mult, îți pot crea neplăceri, în urma cărora te vei hotărî să-ți modifici stilul de lucru sau de relaționare cu cei din jur. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea, este bine să-ți dozezi eforturile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇