Horoscop zilnic: 25 ianuarie

Horoscop zilnic: 25 ianuarie

Berbec

Se pare că astăzi ești mai mult pe drumuri. Întâlnirile cu neamurile și cu prietenii apropiați pot fi frecvente. Se întrezăresc multe vești interesante, dar acordă-le atenție doar celor care îți sunt de folos.

Pe de altă parte, sunt momente bune să te gândeşti la parcurgerea unor forme de școlarizare pe termen scurt, ce te vor ajuta, cât de curând, să obții un loc de muncă mai bun sau la cel actual să promovezi.

Horoscopul anului 2021

Taur

Banii și beneficiile lor îți vor da bătăi de cap. Ai vrea să econimisești ceva, însă s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești pentru nevoile altora. Încearcă să-ți selectezi prioritățile și nu da frâu liber tentației cumpărăturilor.

Poți primi cadouri sau recompense de la un loc de muncă. Chiar dacă situația bugetului de venituri și cheltuieli te nemulțumește, cu răbdare și discernământ lucrurile se vor redresa.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Gemeni

Ai energie, chef de tot și toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale. Mergi la un salon de întreținere corporală, programează cursuri de dezvoltare personală și relațională sau pur și simplu ordonează-ți lucrurile și activitățile.

Bazează-te doar pe forțele tale și încearcă să asculți și părerile celorlalți. Unii vor depune eforturi serioase să te provoace, dar fii vigilent.

ADVERTISING

Rac

Este bine să fii cât mai discret. Nu prea ai chef de nimeni și de nimic, pentru că sufletul tău are nevoie de detașare de forfotă vieții cotidiene. Evită eforturile prea mari și provocările celorlalți.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și secundar pe sistemul digestiv. La serviciu este o perioadă delicată, însă cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Odihnește-te mult!

Oraloscop 25-31 ianuarie 2021

Leu

Prietenii îți sunt alături. Întâlniri, dialoguri, sfaturi de taină, toate apar în jurul tău ca într-un carusel minunat. Vin către tine multe informații prețioase pe care ar trebui să le reții sau să le notezi.

Totuși, unele persoane din anturajul tău nu sunt ceea ce par și ar trebui să fii prudent. Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu îți divulga punctele slabe. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Ar trebui să-ți îndrepți atenția spre relațiile cu șefii. Sunt posibile discuții contradictorii, reproșuri, dar fii prudent și ascultă pe îndelete ce ți se spune. Dreptatea este, deocamdată, de partea celorlalți.

Manifestarea personalității tale lasă mult de dorit, așa încât ar fi binevenite unele corecții în relaționarea cu ceilalți. În după-amiaza zilei, ocupă-te de treburile gospodărești și de problemele membrilor familiei.

Sezonul Vărsătorului sau cum să spui DA Universului

Balanță

Relațiile cu străinătatea revin în atenție. Ori vei sta de vorbă cu cineva aflat departe de granițele țării, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importantă.

Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Dacă ești nevoit să susții examene sau interviuri, fii prudent, deoarece tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și pe lângă subiect este accentuată.

ADVERTISING

Scorpion

Chestiunile financiare sunt bine susținute astăzi. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Achită taxele, impozitele sau în funcție de caz, ocupă-te de relațiile cu insituțiile bancare. Evită speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi.

În după-amiaza zilei detașează-te de cotidian și întoarceți privirea către laturile spirituale ale vieții.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 31 Ianuarie 2021 (a doua ediție)

Săgetator

Se pare că astăzi trebuie să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomandă prudența. Ești combativ și poți răni ușor cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalți, pune în balanță cu ceea ce îți dorești tu și apoi acționează în consecință.

Proiectele sau colaborările în care ești implicat pot cunoaște reconfigurări, dar totul este spre binele tău.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Capricorn

O zi cu multă agitație la serviciu. Ai vrea tu să rezolvi cât mai multe, însă nu prea ai energie. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii nu se arată. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile tale și nu răspunde la provocările celor din jur.

Sănătatea este vulnerabilă, însă folosește doar remedii naturiste și odihnește-te conștient. Ai avea nevoie de o minivacanță.

Vărsător

Tu ești maestrul de ceremonii astăzi pentru întregul Zodiac. Veselia și cheful de aventuri de care dai dovadă îți pot crea neplăceri în relația cu persoana iubită. Fii prudent, dozează-ți euforia și încearcă să ții cont și de stările celorlalți.

Pentru alții, copiii vor fi în prim plan. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Horoscopul săptămânii 25 – 31 ianuarie

Pești

O zi bună pentru curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziționării unui teren sau a unei locuințe noi.

Atenție că tendința ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieții personale. De aceea, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu răbdare și discernământ vei rezolva totul așa cum vrei tu.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇