Horoscop zilnic: 25 decembrie

Horoscop zilnic: 25 decembrie

Berbec

Situația financiară este cea care te preocupă în acest moment, având în vedere poziția socială și profesională se țin de un fir de ață, tensiunile în relațiile cu colaboratorii sunt din ce în ce mai puternice, iar imaginea iți poate fi periclitată. Așadar, astăzi probabil te străduiești găsești niște soluții de compromis, care ți permită menții o oarecare stabilitate financiară. Nu este momentul pentru ridicarea de mari pretenții, ci mulțumește-te cu banii pe care-i obții.

Atmosferă astrală DECEMBRIE 2020: Zorii unei noi Lumi

Taur

Luna îți traversează zodia și te stimulează ți urmărești cu tenacitate interesele. Într-un fel sau altul, dorești te pui la adăpost, ți asiguri viitorul, știi pe ce te bazezi pe termen lung, mai ales relațiile lucrative nu sunt tocmai funcționale sau există tot felul de sincope în derularea unui proiect sau în colaborarea cu o instituție. Așadar, configurația astrală din această perioadă îți sugerează fii foarte organizat, disciplinat și receptiv la ideile ingenioase ale persoanelor din anturaj.

Gemeni

O zi a discreției și izolării, în care este de preferat faci un pas înapoi, te distanțezi de orice factor perturbator și doar observi de pe margine evenimentele care au loc. Cu alte cuvinte, este momentul lași lucrurile fie, renunți le mai controlezi sau fii posesiv. Încrâncenarea și victimizarea nu-ți sunt de niciun folos acum, de aceea, încearcă -ți păstrezi un anume echilibru emoțional, indiferent ce se întâmplă.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

ADVERTISING

Rac

Tendință de a fi dominator și a pune la punct pe toată lumea este foarte puternică acum, mai ales în familie și în relațiile parteneriale. Există o luptă a orgoliilor, în care se pare nimeni nu e dispus cedeze și tocmai de aceea, e important încerci te ridici deasupra tuturor acestor manifestări egotice și abordezi totul cu mai multă înțelepciune și acceptare. Asta îți va da puterea de a aduce armonia acolo unde nu vedeai nicio soluție, iar cineva din exterior poate avea o mare contribuție în acest sens.

Leu

S-ar putea ți se reproșeze ești mult prea încruntat, morocănos și distant. Și pe bună dreptate, pentru te lași mult prea acaparat de toate problemele cotidiene și activitățile de rutină, în așa fel încât nu-ți mai rămâne timp pentru destindere și pentru a le acorda atenție apropiaților. De aceea, e bine încerci te mai relaxezi din când în când și faci totul cu mai multă detașare și răbdare. Un alt aspect important este reprezentat de revenirea asupra unor decizii la locul de muncă. Pot exista discuții la nivel înalt, pe subiectul unor modificări de planuri.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

ADVERTISING

Fecioară

Probabil plănuiești o călătorie sau visezi la una. Numai va trebui faci o schimbare de planuri, din cauza unei probleme profesionale neprevăzute, a unui impas financiar sau a neînțelegerilor care apar intre tine și persoana iubită. În orice caz, este o perioadă tensionată, de aceea încearcă nu te frămânți pentru orice problemă apărută, ci iei lucrurile așa cum vin. Până la urmă, orice exeperiență își are rolul ei, așa las-o fie.

Balanță

Astăzi îți focalizezi atenția și interesul către bani și aici refer la banii pe care-i poți obține de la alții, sub formă de împrumut, cadou, sponsorizare sau primă. Altfel spus, ești foarte atent la ce au ceilalți de oferit și dorești știi în ce măsură te poți baza pe aceștia în alegerile pe care dorești le faci. În acest context, s-ar putea vină niște bani pe care-i așteptai mai demult sau te sfătuiești cu familia pentru a găsi cele mai bune soluții în ce privește administrarea eficientă a resurselor.

ADVERTISING

Scorpion

Ai nevoie de diplomație și inspirație pentru a soluționa un conflict din cadrul unei relații de iubire sau de colaborare. În tot cazul, astăzi se pot relua niște discuții mai vechi sau se reeditează niște neînțelegeri care au debutat în urmă cu aproximativ două săptămâni. Cert este există două variante: fie clarifici lucrurile și stabilești de comun acord cu celalt în ce condiții mergeți mai departe, fie hotărăști pui capăt acestei relații. Tot acum există și posibilitatea reluării unor relații din trecut.

Săgetător

Există posibilitatea ca astăzi găsești niște soluții ingenioase la locul de muncă, menite genereze niște venituri care te ajute te menții pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, această perioadă necesită prudență în toate demersurile bănești, mai ales acolo unde există colaborări cu prietenii. De altfel, cel mai indicat ar fi nu amesteci prieteniile cu afacerile, pentru a evita conflictele și pagubele.

Capricorn

Luna în Taur, în zona iubirii, te invită lași la o parte toate frământările legate de bani sau de profesie și te bucuri de unele gesturi surprinzătoare, dar frumoase, făcute de cineva drag. S-ar putea ca, în mod neașteptat, primești vești de la o veche iubire, sau chiar ți se facă o invitație într-o excursie sau alte propuneri pentru a petrece timpul liber. Așadar, este o zi a cuvintelor și gesturilor surprinzătoare, născute din iubire.

Vărsător

Astăzi poți fi un mediator foarte bun și un factor de echilibru în familie, unde în ultima vreme au existat tot mai multe probleme și tensiuni. Înțelepciunea și toleranța te ajută readuci un strop de liniște și armonie acolo, așa folosește-te din plin de aceste calități. Pe de altă parte, este o zi potrivită pentru administrarea unui tratament, mai ales dacă există probleme de sănătate persistente.

Pești

Atmosfera zilei de astăzi este ceva mai relaxată în ce privește relațiile sociale și de prietenie, iar asta se datorează disponibilității tale de a ierta unele greșeli ale prietenilor sau de a-ți cere iertare și a trece peste unele inconveniente. Pot exista întâlniri și discuții clarificatoare, dar poți pune la cale și o excursie împreună cu prietenii. Oricum, ziua merita fie petrecuta alături de prieteni, mai ales dacă e vorba despre cei pe care nu i-ai mai văzut demult.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇