Horoscop zilnic: 25 august

Horoscop zilnic: 25 august

Berbec

Luna este găzduită de zodia ta și îți atrage atenția asupra atitudinii tale și a modului în care te manifești pe tine însuți. Te remarci prin entuziasmul și generozitatea cu care comunici și cu care îți dotezi toate acțiunile.

Totuși, ești predispus la impulsivitate și îți recomandăm să rămâi în zona diplomației și să eviți conflictele cu asociații sau cu partenerii oficiali.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

Taur

În cazul tău, Luna în Berbec îți luminează zona discreției, a nevoii de acceptare și de iertare. Ești predispus la izolare și introspecție.

Poți fi destul de sensibil, emotiv și pari să îți exprimi destul de stângaci emotivitatea. Astăzi, cel mai bun companion al tău ești chiar tu și calea ideală de comunicare este scrisul. Drumurile cu mașina necesită prudență și atenție.

Gemeni

Ție Luna plasată în Berbec îți activează zona anturajului, a organizației din care faci parte sau a clientelei. Inspirația și creativitatea par inhibate și îți poate fi dificil să le manifești la justa ta valoare.

Nu este o zi favorabilă investițiilor, speculațiilor sau asumării unor angajamente de anvergură, căci îți este dificil să îți gestionezi judicios resursele.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

ADVERTISING

Rac

În ce te privește, Luna în Berbec se proiectează în zona carierei și a puterii. Manifești o fire independentă, excentrică din punct de vedere profesional și te bucuri de multă popularitate.

Folosește-ți farmecul personal, spiritul inventiv și capacitatea de adaptare la orice situație pentru a cădea în picioare oricare ar fi surprizele de gestionat astăzi.

Leu

Luna în Berbec îți trimite influențele în zona conștiinței și a filosofiei de viață. Dispui de o inteligență limpede, îți merge mintea strună și ai o viteză de reacție ieșită din comun.

Celor din jur, în special colegilor de serviciu sau subordonaților, le poate fi dificil să țină pasul cu tine. Ai răbdare, comunică clar și folosește-te de generozitate pentru a ține situația sub control.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Tu primești influența Lunii din Berbec în zona transformării, a regenerării, a banilor proveniți din asocieri. Astăzi te poți simți foarte norocos și atragi precum un magnet resurse financiare fie dintr-o moștenire, fie prin intermediul partenerului de viață sau ca urmare a asocierilor profesionale în care ești implicat.

Ești foarte popular și ai succes în viața publică.

Oracolscop 23 - 29 august 2021

Balanță

Tie Luna în Berbec îți activează zona relațiilor, a colaborărilor sau parteneriatelor oficiale și te predispune la impulsivitate, viteză și exagerare.

Pe de o parte, manifești o fire nobilă, îngăduitoare, tolerantă dar ești foarte reactiv și poți trece ușor la extrema opusă devenind autoritar, apărătorul dreptății personale. Cultivă-ți răbdarea și diplomația.

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Berbec, în cazul tău, se plasează în zona muncii și a sănătății. Tu astăzi ești un adevărat maestru al mânuirii finanțelor celorlalți și te pricepi să îți rezervi și ție un câștig sub forma unui comision.

La serviciu, ești destul de nervos și agitat. Nu exagera cu munca, menajează-te, altfel ai putea atrage dureri de cap, la propriu.

Săgetător

În cazul tău, Luna în Berbec îți energizeaza zona iubirii, a copiilor și a creativității. Astăzi suporți cu greu singurătatea, cauți să te întovărășești și să ai parteneri cu care să te întreci în talente.

Manifestă-ți liber și creativ calitățile artistice și actoricești. Nu trebuie să cauți prea mult căci ai putea găsi un partener de joacă chiar în persoana iubita sau în copiii tai.

Capricorn

Pe tine Luna în Berbec te influențează în zona familiei, a intimității, a căminului și te predispune la melancolie. Astăzi ai putea simți să organizezi o reuniune de familie, poate chiar la tine acasă.

Te lași cu greu condus sau influențat căci îți dorești ca totul să iasă conform dorinței tale. Ai grijă la excesele alimentare care ți-ar putea afecta sănătatea.

Vărsător

Ție Luna în Berbec îți activează zona gândirii, a studiilor și a comunicării. Tu manifești o fire demonstrativă, sociabilă și nu prisosești nici un efort în a-ți etala calitățile artistice.

Ești atras de distracție, jocuri și sport. Ai putea fi binecuvântat cu satisfacții din partea copiilor. În seara aceasta te-ai putea distra și deconecta grozav cu ajutorul muzicii.

Pești

În ceea ce te privește, Luna în Berbec este plasată în zona talentelor, calităților și a câștigurilor financiare provenite din munca proprie.

În cazul în care doreai să iți achiziționezi o casă, astăzi ai putea intra în posesia resurselor financiare necesare sau ai putea dobândi un imobil ca urmare a unei moșteniri. Primește cu recunoștință darurile vieții.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇