Horoscop zilnic: 24 septembrie

Horoscop zilnic: 24 septembrie

Berbec

O zi care poate aduce rezultate bune și conjuncturi favorabile la locul de muncă. Sigur că Luna în Taur, exact în zona finanțelor și posesiunilor, te face să urmărești beneficiile oricărei activități pe care o desfășori. Cu alte cuvinte, nu prea miști niciun deget, dacă nu știi ce poți câștigă sau ce rezultat urmărești.

Așadar, simțul practic, administrarea judicioasă a resurselor personale și orientarea spre câștig te ajută să extragi valoarea maximă din experiențele acestei zile.

Taur

Deși Luna în Taur îți poate crește sensibilitatea, iar aspectele pe care astrul le formează îți conferă o ușoară înclinație spre romantism, ai totuși capacitatea de a judeca la rece lucrurile, mai ales în plan sentimental. Prin urmare, astăzi știi exact ce trebuie spus sau făcut, astfel încât să readuci armonia sau să-i captezi atenția persoanei iubite.

În ce privește planul profesional, totul merge foarte bine, cu condiția să fii flexibil și receptiv, mai ales în relația cu superiorii.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 2 Octombrie 2021

Gemeni

Ori de câte ori Luna trece prin Taur, ești invitat la meditație, discreție și autoanaliză. Însă fiind vorba despre o amprentă intens pragmatică, probabil că în momentele tale de liniște, te vei gândi la un câștig sau la mijloace prin care să-ți asiguri o anume stabilitate materială.

Ai și sprijinul total al familiei pentru asta, deci nu-ți rămâne decât să-ți pui mintea la contribuție și ideile, în practică.

ADVERTISING

Rac

Se pare că în cazul tău accesul la câștigurile pe care ți le dorești este facilitat, în primul rând, de disponibilitatea și abilitatea de a-ți face talentele cunoscute. Nu este momentul să fii discret ori din cale-afară de modest, ci ar trebui să profiți de fiecare oportunitate de a promova activitatea pe care o desfășori, de a-ți face cunoscute rezultatele și a comunica celor interesați planurile tale. Nu știi niciodată de unde sare iepurele, adică cine aude și ce poate să facă pentru tine.

MASCULIN și FEMININ. Eveniment online cu NICOLETA și CORNEL SVÂRLEFUS, 25 septembrie 2021

Leu

Astăzi ești stăpân pe situație, ai lucrurile sub control și știi cum să aplici cât mai eficient o serie de metode, care să-ți slujească atât la afirmarea profesională, cât și la creșterea veniturilor. Deși nu excelezi în simt practic, ci de regulă ești ceva mai boem, astăzi știi să-ți urmărești interesele.

Cu toate acestea, trebuie să știi cât și cui să ceri, fie că e vorba de sprijin, informații sau chiar bani.

ADVERTISING

Fecioara

Tranzitul Lunii prin Taur este de bun augur pentru tine, așa că sunt premize ca ziua de astăzi să fie foarte frumoasă. Și dacă vorbim de Luna în Taur, vorbim de interes pentru câștig și bunăstare, iar în ce te privește, obținerea lor depinde de cât de bine îți ordonezi ideile, cât de clare îți sunt scopurile propuse și cât de determinat ești să urmezi o cale profesională aleasă.

Ar fi bine să te concentrezi pe ceea ce îți dorești, să-ți stabilești prioritățile și să triezi activitățile în care ești implicat în prezent.

Oracolscop 20 – 26 septembrie 2021

Balanță

Beneficiile materiale vin dinspre partener. Este foarte posibil ca o veste bună sau o reușită a acestuia să-ți dea sentimentul de siguranță și confort. În orice caz, te bucuri de bani veniți de la și prin alții, de sprijin de la partenerul de viață sau de afaceri, de oportunități de a câștiga bani cu ușurință. Nu trebuie decât să fii precaut în administrarea bugetului familiei și să-ți stabilești prioritățile în mod riguros.

ADVERTISING

Scorpion

În cazul tău, câștigurile depind de capacitatea de cooperare cu cei din jur, de cât de dispus ești să ceri sprijin, să recunoști că nu știi chiar totul și să fii receptiv la părerile pe care persoanele din anturaj abia așteaptă să ți le împărtășească. Așadar, fii în comunicare cu colegii, cunoștințele și prietenii și acceptă-le sprijinul. De tine depind rezultatele acestei zile, dar și de relațiile pe care le ai, așa că fructifică-le!

Săgetător

O Luna în Taur care te invită la hărnicie, eficienţă și responsabilitate. Aceasta este modalitatea prin care poți obține ceea ce dorești, din punct de vedere profesional și financiar. Cu alte cuvinte, nu pierde deloc timpul, ci fructifică toate ocaziile care-ți ies în cale. Nu te lăsa tentat de comoditatea care-ți dă târcoale din când în când.

Este o zi importantă pentru carieră, în care pe lângă apreciere și recunoaștere, te poți alege și cu un profit.

Capricorn

Astăzi s-ar putea să fii un pic mai egoist sau, în tot cazul, mai întâi te gândești la nevoile și dorințele tale și apoi la ceilalți. Dacă cineva îți cere o favoare sau te vezi nevoit să cumperi un cadou, vei percepe asta mai mult ca pe o obligație și te vei gândi de două ori înainte să scoți bani din buzunar. Ești foarte concentrat pe bunăstarea ta acum, ceea ce nu e rău, însă nu uita să fii generos, mai ales cu persoanele dragi.

Vărsător

Te afli într-o perioada destul de obositoare, în sensul că muncești mult, ești implicat în multe proiecte și vrei să le faci pe toate bine, chiar cu prețul epuizării fizice. În acest context, plasarea Lunii în Taur, în zona averii, familiei și patrimoniului, te invită să-ți conservi resursele, să iei măsuri pentru a deveni mai eficient și să regândeşti planul de cheltuieli. Ai tot sprijinul familiei, așa că nu ezita să-l ceri și să-l primești.

Pești

Luna plasată în Taur, în zona comunicării, este ca o invitație la luciditate și pragmatism. Cu alte cuvinte, astăzi e bine să lași deoparte toate fanteziile, plângerile și confuziile și să privești lucrurile realist.

O problema de suflet poate fi rezolvată în acest fel, dar și cu ajutorul unor persoane cu mai multă experiență. Vorbește cu cineva avizat despre o astfel de problemă sau fă ceva concret pentru asta și vei fi încântat de întorsătura pe care o iau lucrurile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇