Horoscop zilnic: 24 martie

Horoscop zilnic: 24 martie

Berbec

Apar schimbări în segmentul financiar, mai ales privitor la veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată. Pe de o parte, este posibil să primești bani, însă ceilalți, pe de altă parte, abia așteaptă să profite de pe urma agoniselii tale. Cheltuielile necesare traiului cotidian sunt o altă tema importantă a zilei. Cu discernământ și răbdare vei rezolva orice diferend.

Taur

Rezervă-ți această zi numai pentru tine. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante și cu greu îți găsești locul, cu puțin efort ai șanse să te liniștești și să te ocupi numai de treburile tale. Gândește-te la relații și situații noi! Dacă acum te mobilizezi și plănuiești ceva frumos, sunt șanse bune ca lucrurile să se materializeze exact pe placul tău.

Saturn în Pești (2023-2026). Ce criză ne mai așteaptă?

Gemeni

Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care ar fi bine să depui eforturi minime. Dialogurile cu cei dragi te pot ajuta să depășești angoasele și să găsești soluții deosebite la situațiile în care ești implicat. Este momentul discreției, al introspecției și al meditațiilor interioare. O plimbare ușoară în aer liber sau o vizită într-un loc sfânt ți-ar prinde foarte bine.

ADVERTISING

Rac

Datorită prietenilor sunt șanse să afli informații prețioase. Pe de o parte, discuțiile purtate astăzi te vor ajuta să-ți lămurești chestiuni profesionale din cadrul locului de muncă. Însă, pe de altă parte, vei constata că ai nevoie de oameni noi, alături de care să dezvolți în timp relații de prietenie de bună calitate. Ferește-te de a vorbi prea mult despre tine și intențiile tale!

Oracolscop 20 - 26 Martie 2023

Leu

O zi foarte importantă în plan profesional. Pe de o parte, vor avea loc discuții aprinse cu șefii, însă pe de altă parte, intuiția îți va șopti foarte clar informații revelatoare vizavi de traseul tău profesional de acum încolo. Evita să vorbești prea mult sau să arăți cu degetul la ceea ce fac alții. Tu ai drumul tău, oportunitățile tale și nu este cazul să râvnești la cele ale altora.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Sunt momente bune pentru a-ți schimba mentalitatea vizavi de muncă și implicațiile ei. Comunicarea este deficitară astăzi, de aceea, fii prudent și nu te hazarda în expuneri publice. Cei apropiați te pot ajuta în disciplinarea gândurilor și ca să înțelegi unele aspecte ale vieții tale. Relaxează-te și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

Pluto în Vărsător - despre inteligența artificială, restructurarea sectorului financiar și multe altele

Balanța

Astăzi poți găsi soluții deosebite necesare rezolvării unor chestiuni financiare, de tipul achitarea unor datorii sau investiția în bunuri patrimoniale. Informațiile primite și dialogurile cu ceilalți vor avea ecouri multă vreme de acum încolo în sufletul tău. Deocamdată testează terenul, informează-te din surse sigure, însă acțiunea propriu-zisă las-o pentru zilele următoare.

ADVERTISING

Scorpion

Senzația că te afli într-o competiție cu ceilalți este accentuată, însă există și mult subiectivism în ceea ce simți sau crezi tu astăzi. Mulți îți vor reproșa multe și mărunte, mai ales partenerul de viață sau colaboratorii. Ține cont de spusele lor și gândește-te cum ai putea îndrepta situația. Este loc sub soare pentru toată lumea, astfel că nu este cazul să forțezi lucrurile.

Săgetător

Se conturează un final de etapă profesională. Discuțiile colegiale sunt tensionate, iar activitatea de la locul de muncă te obosește foarte mult. Ține-ți firea și fii atent la vorbe și gesturi. Nu este momentul marilor schimbări, ci mai degrabă este momentul dizolvării conflictelor și animozităților adunate de mulți ani. Relaxează-te și ai încredere că totul va fi bine.

Capricorn

Segmentul amoros este răscolit și multe discuții aprinse pot avea loc cu persoana iubita sau copiii. Există persoane în anturajul prietenilor care te pot sfătui de bine sau te pot ajuta să vezi obiectiv realitatea din viața ta sentimentală. Este momentul marilor decizii, așa încât vino în întâmpinarea lui. Renunţă la relațiile nesatisfăcătoare și oferă-le celor dragi libertate.

Vărsător

În planul familial apar noutăți, posibil vizavi de reorganizarea casei sau chiar de achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Deocamdată este dificil de ajuns la un consens cu membrii familiei, pentru că fiecare dorește altceva și nimeni nu are răbdare să spună cu adevărat ce gândește sau să asculte părerea celorlalți. Răbdare, calm și evita escaladarea conflictelor.

Pești

Multe lucruri vei afla astăzi privitoare la persoanele din anturajul apropiat. Conflictul de idei este la cote mari, de aceea, ar fi bine să eviți polemicile pe orice temă. Unii doresc să îți ceară sfaturi, alții vor să tăifăsuiască cu tine despre banalități, însă alții chiar au chef de ceartă. Selectează persoanele cu care stai de vorba și ceea ce discuți cu ele. Călătoriile pot fi frecvente.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇