Horoscop zilnic: 24 martie

Horoscop zilnic: 24 martie

Berbec

Creativitatea, inspirația și capacitatea de a-ți depăși limitele mentale sunt la cote maxime. E posibil ca astăzi să reiei o idee mai veche, un proiect care te-a inspirat mai demult sau o relație care se terminase în „coadă de peste”, în intenția de a da o dimensiune nouă modului de a trăi și a te bucură.

Cu alte cuvinte, îți poți deschide inima și poți accesa resursele interioare necesare pentru a privi totul cu seninătate.

Taur

Familia, atmosfera căminului și tot ce îți este familiar și îți conferă sentimentul de siguranță și confort te ajută să-ți recapeți echilibrul emoțional, într-o perioada destul de tensionată.

Astfel, recomandarea Astrocafe.ro este să-ți creezi un spațiu numai al tău, în care să primești doar oameni care-ți sunt apropiați și dragi, fără a face niciun compromis. Este momentul tău, e vremea să ai mai multă grijă de tine.

Gemeni

O zi frumoasă. Efervescență în ce privește comunicarea, ideile ingenioase, viteză de reacție, inteligență de care dai dovadă, veștile bune, toate acestea formează un cadru perfect în care să te desfasori așa cum îți place.

Astăzi ai ocazia să pui la punct detaliile unui proiect, chiar dacă asta înseamnă să-l reconfigurezi complet. De asemenea, poți afla veșți frumoase, care te inspiră să te implici în noi activități, alături de cineva din anturaj.

Mercur în Pești, 16 martie – 4 aprilie 2021. Nimic nu e ceea ce pare

ADVERTISING

Rac

Iată o zi în care ai face bine să te concentrezi asupra resurselor de orice fel, fie că e vorba de resurse interioare sau exterioare. Important este să te pui în lumină, să-ți prezinți și promovezi experiența, talentul și calitățile, cu încredere și putere.

Astfel, cineva care te-a avut în vedere și mai demult își poate revizui atitudinea și te poate ajuta să obții succesul și profitul pe care le doreșți. Sunt șanse mari de câștig material, așa că fii pe fază!

Leu

Dacă în ultima perioadă, complet atipic pentru tine, te-ai lăsat copleșit de pesimism, iată că a venit timpul să vezi din nou Soarele. Cu alte cuvinte, entuziasmul revine în forță, ai sentimentul că nimic nu-ți mai poate sta în cale, mai ales în urma veștilor foarte bune pe care ai șansa să le primești.

S-ar putea, de asemenea, să planifici o călătorie la care te-ai tot gândit în ultimul timp, să clarifici termenii unui contract, să reiei legătură cu cineva din străinătate.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 martie 2021

ADVERTISING

Fecioara

Ca întotdeauna, lucrurile se rezolvă când te aștepți mai puțin. Cu alte cuvinte, ziua de astăzi este potrivită pentru a practica detașarea. Lasă problemele în voia lui Dumnezeu și, fără să-ți dai seama, va veni soluția sau va apărea omul potrivit.

Nu e  nevoie decât de puțină încredere. Se pare că cineva din umbră te sprijină, făcând ca o problema financiară să se rezolve.

Balanță

O zi pe placul tău. Ești admirat, ți se acordă credit, ți se cere părerea și sfatul, te bucuri de recunoaștere și apreciere. Ești în centrul atenției, mai ales dacă alegi să participi la un eveniment sau la o întâlnire în cadru extins.

Cert este că astăzi te pot inspira poveștile celorlalți sau succesul lor. Poți primi propuneri sau ți se fac mărturisiri neașteptate. O relație sau un parteneriat se pot clarifica.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie

Scorpion

Este momentul să culegi roadele eforturilor din ultima vreme, mai ales în ce privește latura profesională. Dacă în urmă cu câteva săptămâni ai demarat un proiect sau ai pornit pe un drum nou, acum poți vedea cum se așază lucrurile în favoarea ta.

Oricum, ai șansă să fructifici o relație cu o persoană influență, să-ți exprimi ideile, să te faci ascultat și să străluceșți.

ADVERTISING

Săgetător

Astăzi poți găsi forma legală pentru un proiect sau poți găsi ajutorul așteptat la persoane experimentate și influente. În orice caz, astăzi vor fi apreciate și vor da rezultate calități precum onestitate, sinceritate, creativitate.

Pe de altă parte, ai curajul să visezi cu ochii deschiși, la o călătorie sau la un proiect pe care ai vrea să-l demarezi. E foarte posibil ca puterea gândului să materializeze intențiile tale puternice.

Horoscopul lunii martie 2021

Capricorn

Luna în Leu, frumos aspectată în zona resurselor altora, creează terenul propice pentru răsfăț. Oriunde te uiți, se găsește cineva să te întrebe ce-ți doreșți, să-ți ofere ceva, să te răsfețe cumva.

Primește, așadar, cu brațele deschise, tot ce ți se oferă astăzi. Și fii recunoscător pentru darurile primite. Iar dacă ți se solicită ajutorul, nu ezită să-l oferi.

Vărsător

Tot ți se plimbă prin minte tot felul de idei în ultima perioada, astfel că nu știi pe care să o lași și de care să te ocupi mai întâi. Mai ales că uneori ai talentul de a lasă ideile să se ducă precum vin, în văzduh.

Iată că astăzi intențiile tale nimeresc în "pământ" roditor, pe teren fertil. În sensul că le aude cine trebuie. Așadar nu te mira dacă oamenii, dintr-odată, vin în întâmpinarea ta cu foarte mult entuziasm.

Horoscopul anului 2021

Pești

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astăzi pot veni niște vești bune. Dacă îți doreșți să-ți crești veniturile, astăzi poți avea oportunitatea aceasta. Așadar, fii pe faza, ai curajul să accepți o provocare nouă, lasă-te inspirat.

Este o zi fructuoasă din punct de vedere profesional și financiar, așa că nu-ți rămâne decât să te bucuri de ea.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇