Horoscop zilnic: 24 mai

Horoscop zilnic: 24 mai

Berbec

Ziua îți aduce în prim plan achitarea facturilor sau relaționarea cu instituțiile financiare. Aspectele legate de bani și bunuri comune cu alții te pot îngrijora, pe considerentul că acești alții ar putea profita de generozitatea ta.

Este doar o percepție momentană, de aceea, controlează-ți reacțiile. Totuși, pentru liniștea ta sufletească pune bani deoparte și asigură-ți bunurile.

Taur

Stările tale de spirit se modifică astăzi, în funcție de relația cu ceilalți. În mod special, partenerul de viață, dar și colaboratorii profesionali te provoacă mult.

Rolul tensiunilor apărute între tine și aceste persoane este de a te face să renunți la parteneriatele, activitățile comune sau chiar persoanele care te solicită prea mult în favoarea lor.

Vaccinare: adunare sau separare?

Gemeni

Ai mult de lucru la serviciu, însă selectează prioritățile. Colegii vor și ei o mâna de ajutor, însă mai întâi rezolva-ți sarcinile tale de lucru. Fii atent și la sănătatea întregului organism, pentru că este vulnerabil și are nevoie de odihnă, dietă potrivită și detașare regulată de cotidian.

A două parte a zilei anunță discuții importante cu partenerul de viață și cu cei profesionali.

ADVERTISING

Rac

Minunat este că ești vesel, bine dispus, chiar dacă undeva, în umbră există câțiva nori care îți pândesc sufletul. Este bine să te concentrezi pe treburile propuse pentru astăzi, dar să-ți rezervi și momente pentru a fi alături de cei dragi.

Chiar dacă ceilalți îți fac reproșuri diverse, tu fii înțelegător și depune eforturi pentru a-i înveseli și pe ei.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 30 mai 2021

Leu

Familia te solicită din plin. Ai răbdare și ascultă ce au de zis membrii familei.

Pe de altă parte, la serviciu este posibil să fii tras la răspundere pentru anumite sarcini de lucru restante sau rezolvate incorect. De aceea, mobilizează-te și descurcă ițele profesionale. Ai suficientă forță să rezolvi atât îndatoririle domestice, cât și pe cele profesionale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Debutul săptămânii îți aduce în atenție demersuri intelectuale, atât la serviciu, cât și în sfera personală. Este bine să te ocupi de corespondență, să-ți pui în ordine actele, documentele sau să porți acele discuții importante, amânate de mult, cu persoanele din anturajul socio-profesional.

Multe călătorii pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 mai

Balanță

Ziua îți aduce cheltuieli, fie pentru cumpărături necesare casei sau membrilor familiei, fie pentru achitarea unor facturi. Este bine să te informezi corect vizavi de bugetul disponibil pentru următoarele patru săptămâni, deoarece este posibil să îți fluctueze veniturile.

După-amiază, invită-i pe cei dragi la o cină amuzantă, însă ferește-te de extravaganțe sau mofturi.

ADVERTISING

Scorpion

Sunt momente bune pentru a-ți revizui programul cotidian și pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu ceilalți. Elimină din preajma ta persoanele care te necăjesc și activitățile care te solicită prea mult.

Ți-ar prinde bine un masaj de relaxare, abordarea unei diete de sezon, dar și o plimbare prin magazinele preferate alături de cineva drag și de încredere.

Săgetător

Chiar dacă este începutul săptămânii, ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi de treburi ușoare. Organismul tău mai are nevoie de odihnă și detașare de tumultul cotidian.

Însă, fiind ceva mai discret astăzi, ai putea observa bine culisele segmentului profesional în care activezi. Ți se vor revela adevăruri de care ar trebui să ții cont de acum încolo.

Capricorn

Astăzi oscilezi între a da crezare spuselor unor prieteni sau persoanei iubite. Provocarea zilei constă în a găsi un echilibru între ceea ce vine de la prieteni și ceea ce se petrece în segmentul sentimental. Granița dintre aceste tipuri de relații este neclară și ușor se pot confunda.

De aceea, ascultă și o parte, și altă. Rezervă-ți momente de relaxare, plimbându-te în aer liber.

Vărsător

Este o zi cu multă animație în sfera socio-profesională. Întâlniri și discuții importante cu șefii, colegii vor și ei o mâna de ajutor de la tine și pe deasupra și membrii familiei au nevoie de ține.

Selectează-ți prioritățile, pentru că energia vitală este fluctuantă și este dificil să te concetrezi pe multe treburi. După-amiază, fii alături de cei dragi.

Oracolscop 24 – 30 mai 2021

Pești

Situațiile apărute astăzi te vor duce cu gândul la revizuirea filozofiei tale de viață. Discuțiile purtate, ori cu cineva aflat departe de țară, ori cu cineva din anturajul profesional, îți vor lămuri aspecte ale poziției tale în cadrul unui loc de muncă în care activezi sau pe care îl dorești.

Părerile și sfaturile acestor persoane sunt viabile și ar fi bine să le folosești.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇