Horoscop zilnic: 24 iunie

Horoscop zilnic: 24 iunie

Berbec

Cu Luna în Leu, plasată confortabil în casa iubirii și creativității, probabil că te vei bucura de gesturi frumoase din partea unei persoane dragi sau vei fi mai prezent la sentimentele tale. Copiii sunt și ei sursa de satisfacție în această zi.

De altfel, se poate spune că reușești să te bucuri pentru orice gest sau cuvânt frumos pe care-l primești și știi să și răspunzi cu aceeași moneda. După-amiaza s-ar putea să pui la cale o vacanță sau să faci planuri de weekend.

Taur

Pentru tine, ziua de astăzi poate aduce trăiri și emoții intense, tendință spre introspecție și autoanaliza. Ai nevoie de ceva timp pentru tine, pentru a caută niște răspunsuri, pentru a înlătură niște inhibiții și blocaje, dar și pentru a afla dacă statutul socio-profesional pe care îl ai în acest moment coincide cu vocația ta și dacă este în acord cu sufletul tău.

S-ar putea ca, în urma zilei de astăzi, printr-un exercițiu de sinceritate față de ei înșiși, unii Tauri să constate că le-ar plăcea să urmeze un alt drum.

ADVERTISING

Gemeni

Astăzi ești vorbăreț din cale-afară, dar asta sigur că nu e o noutate pentru tine. Totuși, discuțiile în care te angrenezi acum îți pot furniza informații importante, de care în mod sigur ai nevoie, mai ales dacă zilele trecute ai avut vreo idee de schimbare sau de a demara un nou proiect.

Dacă este așa, fii deschis la comunicare și cunoștinte noi, pentru că oamenii pe care-i întâlnești au rolul de a-ți netezi drumul către obiectivele propuse. Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru negocieri, examene și călătorii.

Oracolscop 22 - 28 iunie 2020

Rac

Luna în Leu, plasata în zona banilor, sugerează interesul crescut pentru latura materială, pe care-l ai astăzi. Numai că banii nu vin cu efort și, mai ales, nu vin dacă ești atașat de ei, ci dimpotrivă. Astăzi, banii vin ca o consecință a detașării, a muncii făcute cu drag și cu pasiune, mai mult în joacă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totuși, s-ar putea să ajungă la tine niște informații neoficiale despre posibilitatea unui câștig. În privința acestor informații, este foarte important să păstrezi discreția. Așteaptă momentul potrivit pentru a le împărtăși și altora.

Leu

O zi în care ar trebui să te simți în elementul tău, pentru că Luna îți este aliat și trimite raze benefice și spre zona prietenilor și vieții sociale. Așadar, astăzi te interesează să te simți bine, de aceea, probabil că vei opta doar pentru activități care-ți plac și, mai ales, vei accepta doar compania oamenilor cu care te simți în largul tău.

Sigur că dorești să fii în centrul atenției și asta se va și întâmplă. Totuși, îți reamintesc că te afli într-o perioadă fertilă din punct de vedere profesional, așa că fii pe fază.

Fecioară

Discreția, analiza și observarea evenimentelor de pe margine sunt însușirile cele mai probabile ale atitudinii tale de astăzi. Pe lângă faptul că ai nevoie să te retragi departe de zgomot și agitație, să fii singur și să meditezi eventual, ești dispus să-i lași pe alții să iasă în față, în timp ce tu îi ajuți din culise.

ADVERTISING

Unele suspiciuni în plan afectiv s-ar putea să nu-ți dea pace astăzi, iar în acest caz ți-aș recomanda să ai mai multă încredere în persoana dragă și să analizezi mai puțin moralitatea gesturilor pe care le face.

Precum în cer, așa și pe pământ. Curățare și vindecare la nivel colectiv

Balanță

Probabil că astăzi te vei simți mult mai bine decât în ultimele zile, poate și pentru că ai parte exact de lucrul pe care ți-l dorești cel mai mult în viață și de care nu te poți lipsi, și anume întâlniri, conversații, distracție, relaționare.

Îți place să socializezi, iar astăzi se ivesc ocazii multiple pentru asta. S-ar putea să vorbești mult despre o călătorie în străinătate și să faci planuri de vacanță cu niște prieteni. De asemenea, s-ar putea să fii curtat de cineva din anturajul apropiat.

Scorpion

Prioritară pentru tine este astăzi este afirmarea profesională și urmărirea unor obiective legate de carieră și de statutul tău social. Este posibil ca, pentru realizarea unei sarcini sau pentru finalizarea unui proiect, să ai nevoie de sprijinul unui colaborator, care este destul de inconsecvent cu promisiunile făcute.

Totuși, se pare că după prânz totul se rezolvă și s-ar putea chiar să închei un contract de finanțare sau sponsorizare.

Săgetător

Astăzi ești în postura de a-ți argumenta convingerile și viziunea, într-o discuție pe marginea unui contract sau în timpul unei ședințe. Ai tendința să-ți impui punctul de vedere și uneori ai senzația că deții adevărul absolut, însă de data aceasta poziția ta chiar se dovedește a fi utilă și legitimă.

După-amiaza este favorabilă tuturor demersurilor juridice, mai ales care țin de un contract sau o asociere, care urmează să-ți bage niște bani în buzunar.

O cale nouă de urmat. Luna nouă și eclipsa de Soare în Rac

Capricorn

Luna tranzitează zona finanțelor și resurselor altora, așa că probabil, într-un fel sau altul, astăzi vei avea un câștig de pe urma relației cu cineva apropiat. Poate fi vorba despre partenerul de viață sau despre un colaborator.

Fie câștigi prin valorificarea talentului cuiva, fie beneficiezi de un profit în urma derulării unui proiect comun, fie primești un dar. Oricum, este vorba despre bani câștigați ușor și nu prin sudoarea frunții.

Vărsător

O zi a destăinuirilor făcute cu sinceritate față de o persoană dragă din viața ta. Îți deschizi inima, îți împărtășești sentimentele și îți exprimi așteptările.

S-ar putea ca unii nativi Vărsător să aibă de făcut o alegere în plan afectiv, iar, dacă este așa, recomandarea mea este să aleagă cu inima și nu prin prisma fricii de a nu fi judecați de ceilalți sau pentru a da bine în ochii lumii. Pe de altă parte, astăzi fă tot posibilul și evită cheltuielile impulsive, pe care s-ar putea să le regreți mâine.

Pești

Cu Luna plasată în zona muncii, probabil că ziua de astăzi este axată în mod special pe muncă și pe activități de rutină. Totul decurge însă foarte ușor în acest segment, pentru că știi să-i inspiri pe ceilalți, ba chiar să-i organizezi și să le trasezi sarcini colegilor sau subalternilor.

Și sănătatea este foarte importantă astăzi și aș spune că ea depinde exclusiv de gândurile tale. Dacă abordezi optimist o problemă de sănătate, are foarte mari șanse să se rezolve repede.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇