Horoscop zilnic: 24 iulie

Horoscop zilnic: 24 iulie

Berbec

După câteva zile în care ți-a fost gândul la orice altceva numai la muncă nu, astăzi se pare că trebuie să te mobilizezi pentru a duce la bun sfârșit o lucrare sau pentru a pune în ordine niște detalii ale unui proiect de echipă.

Este o zi bună pentru activități care presupun meticulozitate, cooperare, rigurozitate. După-amiază, stăpânește-ți impulsivitatea, mai ales față de colegii de muncă și fii prudent în trafic.

Taur

Probabil că te gândești la o vacanță sau măcar la weekend și faci planuri în acest sens, împreună cu persoana dragă. După oboseala acumulată în ultima vreme și eforturile susținute la locul de muncă, simți nevoia de relaxare și distracție.

Și, totuși, e bine să fii pe fază, pentru că în următoarele zile pot apărea niște oportunități frumoase în plan profesional, care îți pot suplimenta veniturile.

IULIE, cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata. Vibratia numerologica 11/2

ADVERTISING

Gemeni

O zi numai bună pentru a te ocupa de niște probleme familiale pe care le-ai tot neglijat în ultima vreme. Poate fi vorba despre o problemă locativă, despre o investiție imobiliară sau, pur și simplu, despre niște activități gospodărești care nu mai suportă amânare.

Oricât ai vrea să te sustragi de la aceste activități programate împreună cu familia, se pare că nu vei reuși, așa că nu are sens să te împotrivești și să-ți verși nervii pe membrii familiei. Spre seară, evită conflictele cu cei dragi.

Rac

Luna în Fecioară, plasată în zona comunicării, studiilor și călătoriilor, anunță discuții de tatonare și negociere, în vederea încheierii unui contract sau stabilirii termenilor unor colaborări. De asemenea, astăzi poți planifica o călătorie scurtă sau poți susține cu succes un examen.

După-amiază, îți pot ajunge la ureche niște vești nu tocmai plăcute, însă încearcă să nu crezi chiar tot ce auzi, pentru că mare parte din informații sunt neadevărate.

ADVERTISING

Leu

În cazul tău, planul financiar este prioritar astăzi, în sensul că fie ești preocupat de administrarea bugetului, fie dorești să faci o investiție, fie culegi niște roade în urma finalizării unui proiect profesional.

Prima parte a zilei este fructuoasă, însă în a doua parte a zilei, mai cu seamă spre seară, fii prudent în ce privește cheltuielile, mai ales dacă se referă la acceptarea unei invitații din partea unui prieten. De asemenea, nu e momentul potrivit să dai bani cu împrumut și nici să investești la sfatul prietenilor.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Fecioară

Luna se află în semnul tău natal și îți aduce, cel puțin în prima parte a zilei, ipostaze benefice. Pe de o parte, poți trăi experiențe frumoase și emoționante alături de persoana iubită, iar pe de altă parte, te poți angrena într-un proiect nou.

ADVERTISING

Spre după-amiaza, însă, s-ar putea să te confrunți cu niște schimbări neașteptate la locul de muncă sau să fii nemulțumit din cauza unor vești neplăcute în acest sens. Evită conflictele cu un superior sau colaborator.

Balanță

O zi în care este foarte importantă discreția, pentru că ți se pot încredința niște informații secrete sau ți se pot face confidențe. Pe de altă parte, ar fi foarte bine ca astăzi să te ocupi mai mult de tine și de sănătatea ta, orice ar presupune asta.

Probabil că te resimți după o perioadă destul de încărcată, așa că odihna, relaxarea și îngrijirea sănătății sunt absolut necesare. Cât despre comunicarea cu cei din jur, încearcă să nu iei chiar totul personal și să nu dramatizezi orice tensiune care apare.

Scorpion

Te bucuri de o zi frumoasă din punct de vedere social. Prin participarea la un eveniment sau acceptarea unei invitații în oraș, ai posibilitatea să-ți faci noi cunoștinte și prieteni.

Dacă ești în căutare de sponsori sau colaboratori pentru un proiect, acum este momentul să acționezi. Iar dacă întâmpini blocaje în ce privește obținerea unei finanțări, nu renunța, pentru că în câteva zile lucrurile se vor întoarce în favoarea ta.

Cum plătești munca celorlalți și ce creează asta în viața ta

Săgetător

În timp ce alții se pregătesc de weekend, tu ești foarte prins cu un proiect profesional care trebuie finalizat urgent. Și deși mai apar sincope în derularea acestuia sau intri în contradicție cu un colaborator, reușești să-ți menții vie motivația, pentru că sunt și niște bani la mijloc.

Totuși, încearcă să acorzi atenție și partenerului de viață, ca să eviți tensiunile și conflictele, mai ales spre finalul zilei.

Capricorn

Moralitatea și corectitudinea sunt cuvintele cheie ale acestei zile. Luna în Fecioară, în zona convingerilor, principiilor morale și credințelor, te invită să îți probezi integritatea, chiar dacă apar tot felul de tentații la locul de muncă.

Așadar, refuză orice propunere care contravine principiilor tale și nu te lăsa angrenat în jocuri de culise. Mai târziu te vei bucura că ai ales integritatea în locul unui câștig, indiferent de natura sa.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Vărsător

Astăzi este imperios necesar să fii prudent în toate demersurile de natura financiară, pentru că exista risc de pagube, prin investiții neinspirate sau cheltuieli hazardate.

Nu e momentul să investești în capricii și plăceri costisitoare, ci mai curând să îți conservi resursele materiale. De asemenea, nu e o idee bună să aștepți să fii sprijinit cu bani sau să te bazezi pe veniturile partenerului, ci bazează-te pe calitățile tale.

Pești

Până spre după-amiază, poți lua parte la discuții agreabile, fructuoase, despre un proiect sau o asociere. Ai un mesaj coerent, știi ce vrei și, mai ales, știi să-i cointeresezi pe cei din jur în planurile tale de viitor.

Însă după-amiază este ceva mai tensionată, în sensul că poți avea stări de spirit schimbătoare, așteptări foarte mari de la partenerul de viață și dificultăți în comunicarea cu acesta. Așadar, încearcă să fii mai permisiv și tolerant.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇