Horoscop zilnic: 24 decembrie

Horoscop zilnic: 24 decembrie

Berbec

Am putea spune astăzi este ziua ta. Ești voios, ai chef de a te implica în viață celorlalți însă mai bine te-ai ocupa doar de tine însuti. Cu toate simți o restricție în a da frâu liber tuturor viselor tale, ai răbdare la momentul potrivit se vor aranja toate pe gustul tău. Este o zi bună de face o vizită la un salon de întreținere corporală. Revizuieșteți atitudinea față de ceilalți.

Taur

Sufletul tău are nevoie astăzi de odihnă și introspecție. Încearcă nu depui eforturi fizice mari și ocupă-te doar de activitățile de rutină. Este posibil ca cei din jur ți pună bețe în roatele Destinului, însă nu răspunde la provocări. Atenție la sănătate, deoarece se pot reactiva afecțiuni vechi! Spre finalul zilei trasează noi direcții de urmat în viață.

Gemeni

Prietenii și protectorii sunt la mare căutare pentru tine astăzi. Sunt posibile discuții controversate, dar tocmai acestea vor duce la aflarea unor adevăruri ascunse demult. Bine este ai în vedere faptul relațiile de prietenie și cele de protectorat sunt deficitare și, deocamdată, așa vor rămâne. Fii prudent în tot ce faci, gândește-te bine înainte de a acționă, pentru viitorul depinde numai de tine.

Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2020. Recuperare

Rac

Domeniul profesional beneficiază în mod special de influențele astrale. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu autoritățile. Ți se poate reproșa faptul nu ți-ai îndeplinit sarcinile ce îți revin la un loc de muncă. Dreptatea este de partea celorlalți, așa încât ia aminte la ce ți se spune și încearcă acționezi în consecință. Tendința este de a te ocupa mai mult de familie și casă.

ADVERTISING

Leu

Dorința de rafinare sufletească este accentuată. Ar trebui ai în vedere activitățile culturale, mai ales în a doua parte a zilei. Privești spiritualitatea cu alti ochi, simțindu-te în permanență conectat la Divinitate. Este posibil să te gândești la călătorii în ținuturi îndepărtate, dar ele vor rămâne deocamdată la faza de gând. Alții pot fi nevoiți se ocupe de latura educațională.

Fecioară

Chestiunile financiare legate de taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare revin în atenția ta. Verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli, deoarece pot fi ceva nereguli greu de estimat și controlat. Cu toate ai noroc la banii câștigați din munca proprie, nu neglija și variantele de a primi susținere materială de la alții. După-amiază rezervă momente pentru relaxare.

5- VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

O zi excelență de a te ocupa de relațiile parteneriale și de colaborări. Senzația este retrăiești anumite etape neplăcute dintr-un trecut îndepărtat și cam așa este. De fapt este o perioadă favorabilă înțelegerii și soluționării conflictelor iscate de ceva vreme. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață, însă răbdarea și discernământul te pot ajuta mult.

Scorpion

Se anunță o zi cu multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind te bazezi doar pe tine însuti. Este posibilă o discuție delicată cu un șef. Pe de altă parte, sănătatea fluctuează mult, așa încât dozează-ți eforturile și ocupa-te de priorități sau de activități care nu te solicită prea mult. În a doua parte a zilei, plimba-te în aer liber, lecturează cărți vesele și odihnește-te.

7/16 Vibrația numerologică a lunii decembrie 2020. Legământul lui Dumnezeu

ADVERTISING

Sagetator

Relațiile sentimentale sunt controversate. Vrei iubești, îți dorești fii iubit, însă ceva parcă îți pune frână. Noțiunea de restricție în acest sector al vieții este des vehiculată în sufletul tău, însă ai încredere în forța astrelor, deoarece acum ești ajutat înțelegi anumite lucruri legate de relațiile dintre sexe. Pe de altă parte, și copiii intră în subiectele principale de astăzi. Spre seară organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

Capricorn

Astrele îți recomandă astăzi capitolul casă, patrimoniu, relații cu membrii familiei. Se poate pune problema schimbării spațiului loctaiv sau a reparațiilor curente. Nostalgia copilăriei te învăluie pe neașteptate, emotivitatea este la cote înalte, iar farmecul pe care îl obții în urma acestora îi va încânta pe toți. Exista animozități în sânul familiei, dar se pot îndepărta prin tact și diplomație.

Varsator

Se pare astăzi ai o mulțime de drumuri de făcut. Nu prea ai tu chef pleci la drum pentru a rezolva treburile altora, însă printre acestea le poți rezolva și pe ale tale. Întâlnirile și dialogurile cu neamurile sau cu prietenii apropiați ăți pot aduce vesti importante. Fii atent la informațiile primite, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Spre seară invită-ți prietenii la o reuniune agreabilă.

Pești

O zi bună pentru cumpărăturile cotidiene. Banii câștigați din munca desfășurată te nemulțumesc, însă se pare ai noroc la banii și bunurile altora. Poți primi cadouri și recompense de care chiar ai nevoie în aceste zile. O mână nevăzută veghează atent asupra ta și la momentul potrivit iți trimite tot ce ai nevoie pentru a te descurca în viață de zi cu zi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇