Horoscop zilnic: 24 august

Horoscop zilnic: 24 august

Berbec

Astrele îți recomandă retragere din forfota vieții cotidiene. Este nevoie ți îngrijești atât sufletul, cât și trupul. Afecțiunile legate de sistemul circulator și picioare îți pot da bătăi de cap, însă remediile naturiste te ajută suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Aflarea unor informații legate de sfera profesională te va pune pe gânduri. Fii foarte prudent la serviciu!

Taur

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii îți vor aduce informații importante legate de călătorii în străinătate sau de studii. Fii prudent și mai întâi verifică tot ce afli.

Neînțelegerile sau nereușitele zilei pornesc de la graba de a rezolva tot și toate într-un timp scurt. Unii apropiați vor încerca te necăjească, dar evită-le provocările cu diplomație. Dacă ești implicat în examene și probe, contextul astral te susține bine.

Gemeni

Se pare un șef este cu ochii pe tine și oricât l-ai ocoli tot va trebui stai de vorbă cu el. Discuțiile sunt legate de banii rezultați din colaborări, proiecte și mai puțin vizează modul în care îți îndeplinești îndatoririle. Relațiile socio-profesionale sunt destul de imprevizibile.

Bine ar fi asculți ce au de zis ceilalți și răspunzi direct și la obiect, argumentându-ți deciziile și acțiunile cu dovezi pertinente.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 august

ADVERTISING

Rac

O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Banii de care dispui sunt insuficienți pentru planurile tale de călătorie sau ești nevoit achiți de urgență unele datorii mai vechi.

Pe de altă parte, ar fi bine te gândești la completarea studiilor tale personale și profesionale, pentru a avea acces la colaborări mult mai profitabile. După-amiaza sunt momente favorabile pentru activități artistice.

Leu

Ziua îți aduce în atenție plata facturilor și a altor tipuri de datorii restante. Din cauza partenerului de viață, de afaceri sau colaboratorilor s-ar putea fii nevoit plătești daune de pe urma acestora. Sunt sume mici deocamdată, dar fii prudent.

Dozează-ți eforturile și îndeplinește-ți sarcinile socio-profesionale fară a cere prea mult ajutor din partea altora. În a doua parte a zilei ar fi bine îți rezervi momente de odihnă și plimbări în aer liber.

ADVERTISING

Fecioară

Relațiile parteneriale sunt disonante. Există nemulțumiri și neînțelegeri legate de sarcinile fiecăruia în cadrul unor activități comune. Atenție ești obosit, iar mentalul te ajută puțin. Ascultă părerile celorlalți și acordă-le deocamdată credit.

Partenerul de viață îți poate reproșa faptul ești prea implicat în treburile personale. Rezervă-ți momente de liniște și relaxare alături de cei dragi și ai mai multă grijă de aceștia.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Balanță

La serviciu se anunță multă forfotă. Fii prudent, deoarece ești destul de distrat și riști gafezi în relațiile cu ceilalți. Ar fi bine -ți dozezi eforturile, pentru organismul este obosit. Sănătatea aparatului circulator este vulnerabilă, însă evită pe cât posibil tratamentele medicale clasice, analizele și intervențiile chirurgicale. Sunt momente pasagere.

În a doua parte a zilei plimbă-te în aer liber, odihnește-te și stai la o șuetă cu cei dragi.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua iți aduce în atenție relația cu persoana iubită și cu copiii. Tensiunile sunt la cote maxime, de aceea, fii prudent și tine-ți firea. Anturajul celor dragi, acțiunile și planurile lor de viitor îți pot strica propriile planuri, însă ar fi bine asculți părerile și doleanțele lor.

Pentru a te detașa de tumultul cotidian, rezervă-ți momente pentru un hobby, care mai târziu se va transforma într-o adevărată carieră profesională.

Săgetător

Sunt momente bune pentru activități gospodărești și pentru planuri legate de casă și familie. Cu toate dialogurile cu cei dragi sunt distorsionate, ai putea fii mai înțelegător cu puțin efort și bunavoință. Neînțelegerile pornesc de la bani, pentru toți cei din preajma ta se bazează mult pe veniturile tale din munca proprie.

Îți sunt favorizate achiziționarea obiectelor decorative pentru casă, ba chiar și demersurile pentru o casă nouă sau un teren.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

Capricorn

Se întrezăresc multe drumuri, însă pe distanțe scurte. Pot intra în discuție și demersurile necesare unei vacanțe. O rudă sau un prieten apropiat îți poate solicita ajutorul, însă mai întâi rezolvă-ți treburile tale.

Ești emotiv și foarte ușor poți fi păcălit de mărturiile celorlalți. Cineva din anturajul profesional îți va aminti ar fi bine -ți îmbogățești bagajul de cunoștinte prin noi forme de instruire personală. Atenție sporită dacă susții examene și probe!

Vărsător

Veniturile din munca desfășurată la un serviciu ți se pot rotunji. Însă cum vin banii, așa se și duc. Se paredeja ai planificate cheltuieli serioase. Recomandabil este fii cumpătat și eviți cheltuielile extravagante.

Pe de alta parte, în sfera profesională sunt tot felul de schimbări, conflicte ascunse și cu greu le poți desluși. Ai grijă la ce spui și croiește-ți în taină planuri de viitor. Energia vitala fluctuează și de aici și stările tale de spirit.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Pești

Foarte ușor treci de la o stare la alta! Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Sunt momente favorabile pentru a începe o dietă de sezon, un program de exerciții fizice ușoare sau pentru a-ți schimba garderoba.

Ești cufundat în gândurile tale și ar fi bine eviți dialogurile importante și spațiile aglomerate. După-amiaza ți-ar face bine o întâlnire cu prietenii, chiar dacă aceștia sunt mai recalcitranți deocamdată.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇