Horoscop zilnic: 23 octombrie

Horoscop zilnic: 23 octombrie

Berbec

Astrele te invită azi să primeşți noul în viață ta. În a doua parte a zilei, se poate vorbi despre necesitatea de a privi lucrurile într-o lumină nouă, a găși soluții noi pe care nu le-ai încercat până acum, a propune șefilor o nouă abordare, cu alte cuvinte, este vorba despre a schimba ceva în modul de a face lucrurile, în special în plan profesional.

După-amiaza și seara pot aduce cunoștințe noi și conversații plăcute cu prietenii, dar și informații utile.

Taur

În cazul tău, se pare că se pune problema găsirii unui cadru legal potrivit pentru materializarea unei idei, a unui proiect. Viitorul te preocupă foarte mult astăzi și e necesar să identifici următorii pași de urmat, în sensul împlinirii scopurilor tale.

Însă pentru asta ai nevoie de un suflu nou, de o viziune nouă. Poate e cazul să renunți la ceva vechi (o relație, niște convingeri, filozofii), pentru a face loc noului. Informații și veşți bune vin spre tine astăzi. Fii atent la semnalele primite.

Soarele întră în Scorpion. Avem treaba cu noi

Gemeni

În prima parte a zilei, Luna în Capricorn, în zona resurselor altora, te poate ajuta să descoperi noi mijloace prin care să-ți finanţezi un proiect. De asemenea, poți găși cele mai eficiente metode de administrare a banilor, mai ales dacă ai mai multe plăți de făcut.

Cert este că poziția profesională și meritele te ajută să obții niște favoruri materiale sau măcar o promisiune în acest sens.

ADVERTISING

Rac

Luna prezenta în Capricorn, în zona imaginii publice și parteneriatelor, sugerează că e timpul pentru noi relații sociale, dar nu orice fel de relații, ci e vorba despre cele care te pot ajuta să-ți îmbogățeşți cunoștințele, eventual să-ți schimbi viziunea și convingerile. Unele relații te pot ajuta acum să vezi într-o lumină diferită viața, viitorul tău. Ai parte de recunoaștere, poți întâlni oameni fascinanţi care te inspiră.

În a doua parte a zilei, Luna se mută în zona resurselor altora și este posibil să-ți aducă noi oportunități de câștig sau alte avantaje, materiale sau de altă natură.

Leu

Succesul tău depinde astăzi de capacitatea de a face lucrurile diferit, cel puţin în sfera profesională. Poate un nou proiect în care te implici necesită ceva mai multă creativitate, originalitate, chiar nonconformism. Nu ai decât să-ți lași imaginația să lucreze și să-ți asculți intuiția. Chiar dacă unele idei s-ar putea să-ți sune bizar în minte, ai curajul să le exprimi.

Este o zi a originalității și a curajului de a merge într-o direcție nouă, chiar dacă acum eşti singurul care o agreează. În scurt timp, cei din jur te vor urma.

Îngerii păzitori ai semnelor zodiacale

ADVERTISING

Fecioara

Luna prezentă în zona iubirii te poate motiva să inițiezi niște discuții clarificatoare cu o persoană dragă din viață ta. Simți nevoia să spui lucruri pe care nu le-ai spus, să arăți și o altă față a ta, chiar cu riscul de a părea vulnerabil.

Adevărul este că puține lucruri vor putea fi ascunse în această perioada, când Mercur (retrograd) și Soarele în Scorpion doresc să facă lumina în tot ce ține de comunicare. Așa că trage aer în piept și spune clar și apăsat ce te doare, ce-ți doreşti, ce speri, se simți, ce crezi.

Balanță

Îți vine inima la loc. După frământările din ultimele zile și sentimentul de saturație vizavi de tot felul de nemulțumiri și probleme, acum reușeşti să vezi lucrurile într-o lumina mai optimistă.

Ai capacitatea să vezi acea portiță de ieșire dintr-o situație complicată, fie că e vorba de domeniul profesional, fie că e vorba de cel personal. Iar după-amiaza te găsește cu zâmbetul pe buze și chiar cu chef de amor, petrecere sau...aventură!

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să ți se deschidă apetitul pentru a regla  niște conturi mai vechi cu cineva, poate chiar cu o fostă iubire. În orice caz, se pot reedita niște discuții mai vechi, în scopul de a fi clarificate.

Partea bună este că de data această există mai multă concesivitate de ambele părți, astfel că o relație rămasă în aer la un moment dat se poate încheia complet și clar sau se poate relua. Adevărul este că nu prea mai poți să taci, oricât te-ai strădui.

Săgetător

Ziua de astăzi îți poate aduce inspirația necesară pentru a găși noi mijloace de bunăstare și prosperitate. Luna plasată în zona banilor, în aspecte frumoase cu planetele din zona familiei, promite o bună cooperare cu cei dragi, în sensul creșterii resurselor materiale.

După-amiaza, deja cauți informații, te documentezi, te ocupi de punerea la punct a unor documente.

Cum iartă zodiile

Capricorn

Luna este prezentă astăzi în zodia ta și, culmea, te invită să fii deschis, original și creativ. Astăzi ar fi bine să alegi să faci unele lucruri altfel decât de obicei, să-ți permiți "luxul" de a spune lucrurilor pe nume, să spui exact ce simți.

Beneficiile vor fi uriașe pe termen lung, pentru că spunând ceva ce te apasă, dai drumul unei greutăți și te eliberezi. Făcând doar alegerile care te inspiră, câștigi bucurie de viață. După-amiaza îți poate aduce veșți bune legate de bani.

Vărsător

Chiar dacă în prima parte a zilei eșți ceva mai contemplativ, introvertit și singuratic, această stare îți prinde bine, pentru că îți pot veni idei ingenioase despre sporirea veniturilor, valorizarea talentelor și calităților, aducerea bunăstării în viața ta.

După-amiază, Luna se instalează în semnul tău zodiacal și îți conferă vitalitate, chef de viață, optimism.

Peșți

Astăzi ți se oferă șansă de a-ți schimbă părerea despre un prieten sau o cunoștință. De fapt, ai capacitatea de a privi unele greșeli, făcute de cineva din anturaj, cu mai multă concesivitate, înțelegere, toleranță, iubire.

De asemenea, unii nativi pot fi foarte inspirați de conversațiile cu prietenii și chiar pot pune la cale un proiect nou. Totul este să ai încredere în tine și în entuziasmul care-ți însoțește ideile. Lasă-te condus de intuiție.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇