Horoscop zilnic: 23 martie

Horoscop zilnic: 23 martie

Berbec

Poţi fi astăzi destul de exigent cu cei din jur aşa că, dacă vrei să ai parte de relaţii armonioase, ar fi cazul să mai scazi din pretenţii. Poţi avea o sensibilitate aparte, care face ca orgoliul tău sa fie ameninţat la cel mai inofensiv cuvânt.

De aceea, e bine să nu fii suspicios cu ceilalţi şi să nu vezi intenţii ascunse acolo unde chiar nu există. Încearcă să-ţi păstrezi buna dispozitie, mai ales că ai abilitatea de a aduce orice discuţie în punctul în care vrei tu. E bine să fii cât mai mult în contact cu oamenii, pentru că singurătatea te predispune la căderi de energie şi la stări melancolice.

Taur

S-ar putea să ai astăzi o problemă cu oamenii, cu viaţa, cu soarta, poate chiar cu Dumnezeu. Poate fi o zi a întrebărilor, a căutarii unor raspunsuri. Sursa frământărilor tale pare a fi o nemulţumire legată de ceea ce primeşti. Poate ţi se pare că ţi se dă prea puţin şi că tu ai fi meritat mai mult.

În acest context, mintea ta este alertă şi lucrează. O serie de prieteni sau de persoane de încredere s-ar putea să nu se comporte la cel mai înalt nivel faţă de tine. Deocamdată e bine să observi, să tragi concluzii şi să le ţii pentru tine. Rămâi prudent în afirmaţii!

Horoscopul săptămânii 21 – 27 martie

Gemeni

Pentru tine pare a fi o zi a veseliei și a relațiilor. Parcă simți că plutești, ești în elementul tău în cercul de prieteni, în mijlocul oamenilor. Ești plin de inițiativă așa că probabil îți va fi destul de greu să te abții și să nu iei cuvântul, chiar și neîntrebat.

Cu abilitățile tale de comunicator, poți avea astăzi pe oricine la degetul cel mic. Atenție însă la serviciu! E bine să nu dai curs provocărilor. Ești foarte sensibil în ceea ce privește reputația, așa că s-ar putea să ai impresia că cineva încearcă să-ți șifoneze imaginea. Înainte să dai replică, fii sigur că nu exagerezi!

ADVERTISING

Rac

S-ar putea să fii nevoit să renunți astăzi la niște așteptări în ceea ce privește proiectele profesionale sau condițiile de muncă. Pur și simplu, dacă întâmpini blocaje, e bine să accepți că nu e timpul potrivit pentru ca anumite lucruri să se întâmple.

De asemenea, e bine să conștientizezi că unii colegi nu pot fi scoși din ritmul lor și că, dacă îi critici, nu reușeşti decât să te încarci pe tine cu emoții negative. E bine să te ocupi astăzi de sănătatea ta, mai ales că imunitatea nu este punctul tău forte. Încearcă să înțelegi de ce anume te-ai ales cu o afecțiune, în ce zone ale vieții ai probleme, care gânduri greșite te-au adus în această stare.

Leu

Luna în Săgetător îți astăzi forță îți impui ideile. Tot ce spui, tu spui din suflet, ai puterea de a convinge prin siguranța pe care o emani. Oamenii te cred pe cuvânt pentru lași impresia tu crezi 100% în vorbele tale.

Practic, ești astăzi un seducător și un manipulator al sentimentelor celorlalți. Cam umbli însă cu jumătățile de măsură. De aceea, dacă ai de făcut afirmații sensibile e bine cauți contextul și momentul oportun spui tot ce ai pe suflet. Altfel, cu toată diplomația ta, s-ar putea scapi ceva inoportun. Și, cum zice cronicarul, cuvântul odată rostit nu-l mai poți lua înapoi.

Oracolscop 21 – 27 martie 2022

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi e posibil ai parte de niște nemulțumiri legate de patrimoniu. Mai pe scurt, ar fi vorba despre gânduri negre. E bine nu-ți lași mintea te controleze, ci o controlezi tu pe ea. Altfel, vei face tot felul de scenarii legate de siguranța personală și a familiei: nu ai destul, nu poți face niște plăți, poți pierde un bun sau o proprietate.

Dacă ai de făcut o tranzacție, de exemplu, s-ar putea te temi vei fi tras pe sfoară, nu va ieși bine, nu vei câștiga destul etc. E bine nu te lași copleșit de frică și ai încredere de ce ți-e frică nu scapi! Astăzi nici gândirea pozitivă nu te ajută, pentru tot vei avea îndoieli. Cel mai bine e nu te gândești deloc și lași lucrurile se întâmple.

Balanța

O zi extrem de agitată pentru tine, în care s-ar putea tresări la aflarea unor vești.  Dinspre zona profesională apar acum niște restricții sau blocaje. Ai mare grijă la actele și documentele care îți trec prin mână, pentru riști comiți greșeli din neatenție, deci din cauza vitezei.

Consumul nervos intens ar putea iți aducă și probleme de sănătate, îndeosebi în zona capului: dureri de cap, migrene, probleme cu dinții sau cu ochii. Mare grijă și în trafic, pentru lipsa de concentrare poate atrage situații neplăcute și chiar accidente.

Pe de altă parte, te bucuri de sprijinul partenerului de viață. Încearcă stai cât mai mult de vorbă cu jumătatea ta pentru a-ți lua doza necesară de oxigen

Abisul dezbinării

ADVERTISING

Scorpion

Cheltuieli neprevăzute s-ar putea abate astăzi asupra ta. E posibil persoana iubită și copiii aibă nevoie de sprijinul tău. Așa că, dacă tot trebuie dai un ban, măcar -l cu dragă inimă și ai încredere o -ți vină înapoi pe altă parte! Mai mult, dacă trebuie dai, bucură-te ai de unde!

Din sfera profesională pot veni vești bune legate de anumite recompense care ți se pregătesc. Pune-ți talentele la bătaie, -ți curaj te afirmi și vei reuși atragi atenția cui trebuie. Dacă te apreciezi și ești convins meriți mai mult, îți creezi culoare favorabile pentru lucrurile se întâmple întocmai.

Săgetător

Luna este la tine acasă. Pe de o parte, ești în vervă, ai toate instrumentele la îndemână pentru a comunica ușor și a-ți atinge obiectivele. Poți face impresie bună, prin simplă prezență ești un factor de bună dispoziție.

Pe de altă parte, ai ceva pe suflet. În familie, lucrurile nu stau întocmai după cum ai vrea tu. De aceea, e bine fii mai flexibil și mai tolerant cu cei de acasă. Trebuie înțelegi fiecare are viața lui și respecți libertatea fiecăruia. Dacă te cramponezi de niște fixuri pe care le ai, nu te miri atragi niște pagube în casă, obiectele din jurul tău se defectează.

Capricorn

Luna în Săgetător te face astăzi vezi atât jumătatea plină, cât și jumătatea goală a paharului. Ideile care îți trec acum prin minte parcă nu au o finalitate, e ceva ce nu se leagă. Pe baza constatărilor, ajungi iți faci griji și vezi în fața ochilor doar lipsa de orizont.

De fapt, îți este testată credința. Evenimentele îți demonstrează nu merită rămâi pe tărâmul fricii și al îndoielilor. Te pot binedispune vești legate de condițiile de locuit sau de posibilitatea de a face o investiție. În plus, relațiile de familie armonioase îți abat gândurile de la scenariile negative. Acordă cât mai mult timp celor dragi și stării tale de sănătate, pentru te poți simți devitalizat pe fondul oboselii și al imunității scăzute!

Vărsător

Unii prieteni își pot arăta astăzi adevărata lor față. Mai ales dacă ai dat bani cu împrumut sau așteptai o plată, lucrurile ar putea lua o întorsătură nefavorabilă. E momentul tragi concluzii în ceea ce privește apartenența ta la anumite grupuri sau asociații.

Cam e timpul păstrezi lângă tine doar oamenii de perspectivă și nu pierzi timpul cu cei care doar profită de pe urma ta. Oricum, noi oportunități te asteaptă. Poți purta chiar azi discuții legate de anumite proiecte, poți primi invitații și poți fi propulsat în față. Acceptă provocările!

Pești

S-ar putea fii cam țâfnos, cam greu de digerat pentru persoanele din jur. Mai ales dacă ai o funcție de conducere, riști -ți exerciți autoritatea în mod abuziv. Astrele te atenționează ramâi obiectiv și nu exagerezi cu pretențiile! Poți pune foarte ușor presiune pe ceilalți, iar asta poate însemna de fapt pasezi responsabilitatea.

Ține cont astăzi chiar tu ești cea mai potrivită persoană dezlege mai ales încurcăturile financiare. Așa nu aștepta ia alții inițiativa. Acționează!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇