Horoscop zilnic: 23 martie

Horoscop zilnic: 23 martie

Berbec

Ziua de astăzi poate aduce stări emoționale intense, schimbătoare. Poți avea sentimentul de nesiguranță, din cauza unor probleme care țin de casă, familie sau loc de muncă. Poți fi fie foarte impulsiv, fie introvertit și tăcut. Aceste schimbări de atitudine îi induc în eroare pe cei din jur, dar mai ales pe cei dragi.

Pe de altă parte, îți poți dori să faci niste schimbări sau demersuri legate de locuință sau familie, dar să nu ai curajul sau răbdarea necesare.

Taur

Astăzi ești foarte sensibil și vulnerabil. Criticile, observațiile și remarcile mai dure la adresa ta te rănesc destul de ușor. E bine să te tii departe de polemici și să încerci să nu mai iei totul personal.

Emotivitatea îți poate da de furcă, în cazul în care ai o întrevedere importantă, un examen sau o negociere. Străduiește-te să te aduni și ai mai multă încredere în tine! Călătoriile necesită prudență!

Gemeni

Astăzi te procupă foarte mult siguranța financiară, a ta și a familiei. Faptul că nu există o stabilitate materială care să te satisfacă te îngrijorează, dar te determină să cauți soluții, pentru a schimba situația. Măsurile pe care le găsești pot însemna sacrificii, dar ești dispus să le faci.

Este o zi bună pentru negocierea salariului, pentru implementarea unei strategii noi în afaceri sau pentru planificarea bugetului.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Rac

Luna se afla în Rac, ceea ce înseamnă că te vei simți în elementul tău. Doar că simți o nevoie acută de siguranță, iar asta te face să fii temător în fața schimbărilor și destul de rigid, mai ales în comunicarea cu partenerul de viață.

Pe de altă parte, poți avea senzația că un partener "te trage pe sfoară" sau îți spune adevărul doar pe jumătate. Noroc cu intuiția ta extraordinară și cu diplomația dezarmantă, care te ajută să descoperi adevărul și să întorci totul în favoarea ta.

Leu

Este posibil ca astăzi să simți nevoia să fii singur, să te gândești în liniște la ale tale. Introspecția, autoanaliza și meditația îți pot fi de mare folos, pentru că poți descoperi și înlătura o serie de limite și inhibiții.

Este însă o zi bună și pentru discuții neoficiale legate de bani. De asemenea, astăzi te poți afla în situația de a ajuta pe cineva să iasă dintr-un impas. Altruismul este lecția cea mai valoroasă a zilei.

Horoscopul lunii martie 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

O zi bună sub aspectul relațiilor sociale și de prietenie. Poți să-ți faci cunoștinte noi sau te poți reîntâlni cu prieteni vechi. Este o zi bună și pentru a te integra într-un colectiv sau pentru a te înscrie într-un club.

Un prieten îți poate fi aproape și te poate ajuta să ieși dintr-un impas financiar sau să depășești o decepție sentimentală.

Balanță

O zi bună din punct de vedere profesional. Poți să rezolvi niște probleme presante, chiar dacă unii colegi "se pun de-a curmezișul". Astăzi pur și simplu reușești să te concentrezi asupra carierei și să lași deoparte animozitățile care există în jurul tău.

Totuși, te pot frământa niște probleme familiale, iar din punct de vedere al sănătății te poți simți devitalizat sau te poți confrunta cu tulburări digestive.

Oamenii din viața noastră

Scorpion

Ești inclinat către romantism și ești foarte sensibil și receptiv la gesturile venite din partea persoanei iubite. Oricum, astăzi îți deschizi inima și ești capabil de iubire necondiționată și de gesturi altruiste, mai ales față de partener.

Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru cei care lucrează în domenii artistice sau se implică în activități creative. Inspirația și intuiția sunt la cote maxime. Urmează-ți vocea interioară și fii prezent la mesajele din astral!

ADVERTISING

Săgetător

Astăzi poți primi un sprijin financiar pentru a-ți acoperi niște cheltuieli pentru casă și familie. De asemenea, poți rezolva niște probleme în relația cu o bancă sau poți obține o finanțare, pentru a pune în aplicare un plan de afaceri.

Din punct de vedere al sănătății, e bine să eviți excesele culinare și alimentele care nu-ți fac bine, pentru că stomacul este mai sensibil decât de obicei.

Mercur în Pești, 16 martie – 4 aprilie 2021. Nimic nu e ceea ce pare

Capricorn

Astăzi te interesează foarte mult părerea celorlalți despre tine, astfel că te poți lăsa foarte ușor afectat de criticile primite. Ești foarte sensibil și la reproșurile partenerului de viață, ceea ce poate duce la tensiuni în cuplu.

Pe de altă parte, este o zi bună pentru negocierea unui contract, pentru întâlniri de afaceri sau pentru discuții clarificatoare cu un asociat sau colaborator.

Vărsător

Apariția unei probleme de sănătate sau doar a unor griji în această privință te pot determina să cheltuiești o sumă semnificativă de bani pe consultații, investigații sau tratamente.

La serviciu, sarcinile zilnice îți pot părea adevărate corvezi, așa că nu-ți încarca foarte mult agenda. Nu uita să mănânci și, mai ales, nu te suprasolicita.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 martie 2021

Pești

Sensibilitatea ta proverbială este accentuată astăzi. Probabil că-ți va fi mult mai bine dacă vei avea posibilitatea să te retragi din când în când în lumea ta, departe de zgomot și agitație. Imaginația și creativitatea sunt excepționale astăzi, așa că poți lucra eficient și cu rezultate deosebite la un proiect artistic sau care necesită inspirație și simt estetic.

Din punct de vedere sentimental, poate fi o zi frumoasă dacă renunți la posesivitate și gelozie.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇