Horoscop zilnic: 23 iunie

Horoscop zilnic: 23 iunie

Berbec

Prima parte a zilei aduce multă emoție și multe amintiri sau persoane din trecut. În a doua parte a zilei, mai exact după orele 15:00, entuziasmul și bucuria își fac loc în starea ta de spirit.

Astfel, reușești să lași toate problemele deoparte și să te bucuri de veștile bune care sosesc sau de micile daruri pe care ți le oferă aceasta zi.

Taur

Ești mai concesiv și mai protectiv. Poate fi momentul cel mai bun pentru împăcări, pentru iertare, pentru împărtășirea sentimentelor. Poți chiar să faci alegeri importante legate de o relație de iubire, pe termen lung.

După-amiaza, Luna se muta în zona familiei. Te poți bucura de echilibru, liniște și armonie. Este posibil să faci sau să ți se facă niste mărturisiri, foarte importante pentru strângerea unor legături de familie.

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 iunie 2020

Gemeni

Poți descoperi noi resurse materiale, dar și noi mijloace prin care să-ți valorifici noi talente. Este momentul cel mai bun pentru a-ți revizui imaginea de sine, astfel încât să fie în acord cu ceea ce poți cu adevărat.

ADVERTISING

După-amiaza, Luna se instalează în zona comunicării și relațiilor, aducându-ți ipostaze benefice în plan social. Se pot naște idei bune și poți fi inspirat de propunerile unor prieteni.

Rac

În aceste zile ești invitat să-ți revizuiești atitudinea, aspirațiile, relațiile. Ești mai atent la nevoile tale, mai sensibil, mai intuitiv. Spre după-amiaza, Luna se muta în zona banilor și resurselor materiale.

E posibil să apară niste oportunități de căștig, prin valorificarea unor aptitudini și găsirea de noi mijloace de afirmare și promovare.

O cale nouă de urmat. Luna nouă și eclipsa de Soare în Rac

Leu

Luna în Rac și eclipsa de Soare care a avut loc duminică par să-ți fi înlesnit legătură cu Dumnezeu și cu inima ta. Este un moment cu adevărat magic, de aceea e bine să-ți acorzi ceva mai mult timp, să stai cu tine, să te introspectezi, să te concentrezi asupra dorințelor cele mai intime.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În a doua parte a zilei, ești mai extrovertit, plin de viață și de entuziasm.

Fecioară

Astăzi, în prima parte a zilei, poți pune cap la cap niste informații, poți fi inspirat de conversația cu un prieten sau poți fi cooptat într-un proiect nou.

În a doua parte a zilei, Luna ajunge într-o zona a discreției, invitându-te la introspecție, altruism și generozitate. Pe de altă parte, poți avea parte de un ajutor providențial.

Balanță

Se întrevăd noi posiblitati în carieră. Primește-le cu inima deschisă, chiar dacă te temi de schimbare. Sunt de bun augur și te ajută să evoluezi. Așa că fii cu ochii în patru și ascultă cu atenție tot ce vine spre tine că informație sau pont.

A doua parte a zilei este veselă și plină de gesturi frumoase din partea prietenilor. Acceptă invitațiile în oraș sau la un eveniment, pentru că…nu se știe de unde sare iepurele!

Oracolscop 22 - 28 iunie 2020

ADVERTISING

Scorpion

Ești în punctul în care e nevoie să faci o alegere, poate să schimbi direcția din punct de vedere al evoluției tale, holistic vorbind. Poate hotărăști să te înscrii la un curs, să ceri sfatul unui mentor, să te vezi cu altfel de oameni de acum încolo, să iți reconfigurezi cercul de prieteni, dar și aspirațiile.

După-amiaza este favorabilă oricărui demers profesional și oricărei discuții cu șefii. Este o perioadă în care îți poți exercita puterea plenar. Doar că e bine să păstrezi proporțiile.

Săgetător

Eclipsa de Soare de acum doua zile încă se simte, prin trăiri și emoții intense, nevoia de transformare interioară profundă. Așadar, vorbim despre cercetări metafizice și spirituale în cazul unor nativi, cât și despre căutarea de noi surse de finanțare, în cazul altora.

După-amiază, Luna activează zona străinătății, prin urmare este posibil să primești vești de departe, să revezi oameni dragi care locuiesc în străinătate sau chiar să faci planuri de călătorie.

Capricorn

Se anunță schimbări în relațiile parteneriale și chiar în relația de cuplu. Unii nativi se pot hotărî în următoarea perioada să se căsătorească, alții să se despartă de cineva, dacă relația în care se află nu-i mai împlinește.

Iar pentru că după-amiază Luna se mută în Leu, în casa banilor și resurselor altora, ești invitat să înveți să-ți faci lobby și să folosești inteligent reursele materiale, atât pe ale tale, cât și pe ale altora.

Vărsător

Urmează o perioada în care, într-un fel sau altul, vei fi nevoit să devii mai eficient, să-ți organizezi mai bine timpul și să-ți dozezi energia corespunzător.

Se pare că prin creșterea randamentului, vor veni și recompense materiale deloc de neglijat. În a doua parte a zilei, Luna în Leu promite creșterea popularității și armonie în relațiile cu cei din jur.

Pești

E posibil ca nativii Pești să primească niște teste de rezistență ale relațiilor, în următoarea perioadă. Relațiile solide vor rezista, iar cele fragile se vor reconfigura sau…rupe. Peștii singuri e bine să fie pe faza! Iubirea se pare că bate la ușă.

O poveste frumoasa, romantică, profundă este pe cale să înceapă în viață lor. După-amiaza aduce șanse de dizolvare a unor încurcături financiare, prin clarificarea unor neînțelegeri la locul de muncă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇