Horoscop zilnic: 23 iulie

Horoscop zilnic: 23 iulie

Berbec

Cu Luna în Capricorn, ești ambițios și pus pe lucruri mari. Doar că ai tendința să te crezi „căpitanul navei” în orice situație și să refuzi sprijinul celor din jur, crezând că numai tu știi să le faci pe toate. Așadar, n-ar fi rău că astăzi să-ți asumi rolul leaderului adevărat, care știe să delege sarcini și să organizeze totul foarte bine.

Taur

Este posibil ca în această perioadă să fii mai introvertit, singuratic și chiar confuz. Ai sentimentul că unele credințe mai vechi nu mai funcționează, că gândirea îți este neclară și ți-e greu să iei decizii, mai ales când vine vorba despre familie, casă, patrimoniu. Însă astăzi ai ocazia să vezi mai clar lucrurile și să schimbi ceva în prezent, pentru a-ți crea un alt viitor. Fii atent la impulsivitate, mai ales în trafic.

Prima Lună plină în Vărsător, 24 iulie 2021. Schimbări radicale, viziune nouă

Gemeni

Probabil că există destul de mult stres în zona banilor. Ai multe cheltuieli de făcut, iar resursele sunt pe sponci. Totuși, astăzi se pare că vine un sprijin de la cineva mai în vârstă sau afli despre un bonus sau o recompensă de care uitaseși. Cert este că-ți mai vine inima la loc.

ADVERTISING

Rac

Deși temerile legate de carieră, imagine și parteneriate nu te-au părăsit, astăzi se întrevede un licăr de speranță, în sensul că unele lucruri se așază frumos în aceste privințe. În continuare sunt posibile schimbări legate de carieră, așa că fii deschis la nou și acceptă tot ce apare. Unii Raci abia acum, eventual cu ocazia unui "cutremur" în zona relațiilor profesionale, pot realiza care este vocația lor, ce le place cu adevărat.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Leu

E foarte important ca toate alegerile pe care le faci astăzi în zona profesională să fie în acord cu tine, cu statutul și profesionalismul tău. Cu alte cuvinte, asumă-ți doar lucrurile pe care știi să le faci foarte bine, fii onest și integru, uită-te dacă nu cumva ai supralicitat în anumite proiecte.

ADVERTISING

Fecioară

Luna în Capricorn scoate la iveală niște frici legate de singurătate, de nesiguranță pe care ți-o dă o relație anume, de unele alegeri pe care le-ai făcut. Cert este că tinzi să fii suspicios, să exagerezi seminificația unor gesturi, să dramatizezi mai mult decât e cazul. Așadar, asumă-ți trierea radicală pe care simți să o faci în relațiile tale, dar cu ceva mai multă detașare.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

Balanță

E posibil că astăzi să fii ceva mai melancolic, să te bântuie tot felul de amintiri, să-ți zboare gândul foarte des la părinți, locuri natale, experiențe din trecut. De altfel, în această perioadă, pot reapărea în viața ta oameni din trecut, să reiei niste idei mai vechi, să te întorci în locuri în care nu ai mai fost demult. O zi care creează contextul favorabil pentru a-ți pune ordine în gânduri și a te reconecta cu sufletul.

ADVERTISING

Scorpion

Ești într-o perioadă semnificativă, de creștere profesională, prin reconfigurare, reorganizare, repliere. Astăzi ai ocazia să pui cap la cap niste informații, să afli tot ce-ți este util pentru niște demersuri începute, să refaci niște relații. Chiar dacă simți că se dărâmă tot eșafodul construit până acum, în ce privește credințele, convingerile, filozofia de viață, acceptă schimbările și fii gata să te reinventezi.

Oracolscop 19 – 25 iulie 2021

Săgetător

Zona financiară este astăzi în prim plan. Ai ocazia astăzi, dincolo de temerile și blocajele pe care le întâmpini, să generezi noi surse de câștig sau măcar să găsești soluții de gestionare eficientă a bugetului, astfel încât să le împaci pe toate. Așadar, lasă inspirația să vină, ascultă de intuiție, pune-ți în valoare calitățile.

Capricorn

E posibil că astăzi să te copleșească niște gânduri generatoare de frică, legate de posibilitatea pierderii a ceva sau a cuiva. Siguranța este foarte importantă pentru tine acum, însă evită să faci compromisuri. Dacă unele relații se rup, înseamnă că așa e cel mai bine pentru tine și că acestea nu sunt funcționale. Lasă să se ducă tot ce e toxic și fă loc pentru relații mai constructive.

Vărsător

Probabil că astăzi vei avea senzația că nu poți interveni să schimbi cursul unor evenimente, ci ești nevoit să te rezumi la a privi de pe margine, a observa totul exact așa cum este. Încearcă să rămâi detașat și vei putea identifica firul unor evenimente, precum și menirea lor în viața ta. Cu alte cuvinte, astăzi ești față în față cu consecințele unor alegeri din trecut. Ce alegi? Să te plângi, sau să-ți asumi pentru a putea schimba ceva?

Pești

După urcușurile și coborâșurile din ultima vreme, acum știi pe cine te poți baza și pe cine nu. Cu alte cuvinte, contextul astral de astăzi permite un "bilanț" făcut la rece, care vizează relațiile, cercul de prieteni, susținătorii. E timpul să recunoști care relații îți sunt benefice și care te țin pe loc sau te trag înapoi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇