Horoscop zilnic: 23 iulie

Horoscop zilnic: 23 iulie

Berbec

Conform firii tale dinamice vrei să te ocupi azi, pe îndelete, de toate treburile restante. Ai multe de făcut, colegii și șefii nu te susțin, însa tu ține cont doar de opțiunile tale.

Dozează-ți eforturile și rezolvă doar situațiile ușoare, de rutină, deoarece organismul tău dă semne serioase de oboseală. După-amiază, odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi.

Taur

Interesantă zi pentru relațiile sentimentale. Cu toate că în această zonă totul este confuz și nesigur, te poți bucura de momente plăcute, dacă iei partea frumoasă a lucrurilor.

Senzația că nu este ceea ce pare este evidentă și oricum așa și este. Atitudinea potrivită față de cei dragi este una de detașare, acceptare și încredere că vor veni și vremuri mai bune.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

ADVERTISING

Gemeni

Casa, familia și patrimoniul sunt la mare cinste astăzi. Recomandabil este să te ocupi de treburile gospodărești, de reparații sau îmbunătățirea condițiilor locative.

Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt încordate, una vrei tu, alta vor ceilalți și ajungerea la învoială se va face cam greu. Dar se va ajunge!

Rac

Ești mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiați îți dau târcoale, fiind momente bune pentru întâlniri și discuții utile. Ai șanse să-ți îmbunătățești bagajul educațional fie prin schimb de informații, fie studiind, învățând sau propunându-ți programe de instruire.

De reținut că latura educativă este în vizorul astrelor. Spre seară, bucură-te de o șuetă alături de prieteni.

Leu

Chestiunile financiare cotidiene sunt foarte evidente astăzi. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din munca proprie. Ești nevoit să faci cumpărături, însă bugetul disponibil lasă mult de dorit.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În a doua parte a zilei discută cu un prieten de încredere despre planurile tale financiare. Sunt momente bune de a te gândi și la talentele tale native.

IULIE, cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata. Vibratia numerologica 11/2

Fecioară

Senzația că toată lumea e a ta te însoțește întreaga zi. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales ai, sau ar fi bine să ai, un plan bine pus la punct, în legătură cu noi direcții de urmat în viață.

Dorința de a te ocupa de propria persoană este la cote înalte. Recomandat este să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală, relațională sau să te ocupi de înfrumusețarea trupului.

Balanță

Dorința de retragere din iureșul vieții este foarte evidentă. Este o zi propice unei introspecții atente. Astrele îți deschid porțile sufletului, pentru a te cufunda cât mai mult posibil în lăcașurile sale.

Ocupă-te de activitățile ușoare, elimină gândurile neplăcute și orientează-te doar către partea frumoasă a vieții. Plimbă-te în aer liber, meditează în locuri sfinte și relaxează-te.

ADVERTISING

Cum plătești munca celorlalți și ce creează asta în viața ta

Scorpion

O zi dinamică la capitolul prieteni și protectori. Întâlniri, discuții, vești care de care mai interesante, dar și dispute pe măsură. Se pare că există anumite detalii legate de cariera sau imaginea ta în societate, la care ai nevoie de ajutor.

Un prieten îți poate spune în mod obiectiv cum te raportezi tu la îndatoririle sociale și ce ar trebui să faci pe viitor.

Săgetător

Ocupă-te de aspectele profesionale și de imaginea ta publică. Există chestiuni delicate, ca și cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până cum stă pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme.

Șefii sau autoritățile nu prea văd cu ochi buni cum îți îndeplinești sarcinile sociale. Sunt posibile reproșuri. Spre seară, detașează-te de cotidian și plimbă-te în aer liber.

Capricorn

Ești interesat de cele petrecute în afara granițelor țării. Relația cu străinătatea este în prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ținuturi îndepărtate sau pentru studii pe termen lung.

Indicat ar fi să-ți îmbunătățești personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de artă sau de turism. În a doua parte a zilei organizează o întâlnire cu cei dragi.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Vărsător

Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora sunt subiectele principale ale zilei. Ocupă-te de achitarea și verificarea situației taxelor, impozitelor, a creditelor.

Dacă se pune problema unei despărțiri sau a unui partaj, fii atent la orice obiect sau document specific. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau dinspre rude.

Pești

Apar noutăți în plan partenerial. Este posibil ca în urma unei analize atente a acestui segment să descoperi multe neplăceri sau situații confuze.

Neprevăzutul îți poate crea probleme serioase, de aceea, fii prudent și nu te lansa în discuții, negocieri sau schimbări de poziție. Poți fi tentat să rupi diverse colaborări, dar ai răbdare, pentru că nu e cazul să îndepărtezi pe cineva.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇