Horoscop zilnic: 23 decembrie

Horoscop zilnic: 23 decembrie

Berbec

Te afli într-o perioadă în care îți devine din ce în ce mai clar, prin experiențele trăite, că unele convingeri vechi nu mai funcționează și e necesar să fie schimbate. Așadar, fii atent la ce simți și îndrăznește să faci câteva schimbări.

Dacă te simți blocat într-o rutină permanentă, mai ales din punct de vedere profesional, creează câteva momente de unicitate, fă ceva nou.

Taur

Cu Luna în Berbec, astăzi ești predispus la frământări și analize nesfârșite. Se pare că gândurile tale sunt legate de bani, resurse materiale sau un anume profit dintr-o afacere, iar teama că ai putea pierde ceva te face circumspect și oscilant în împrejurările care necesită luarea unor decizii.

Recomandarea Astrocafe.ro este să amâni orice investiție și să aștepți soluțiile să apară.

7/16 Vibrația numerologică a lunii decembrie 2020. Legământul lui Dumnezeu

Gemeni

Traversezi o perioadă destul de încordată în ce privește comunicarea cu partenerul de viață, relațiile familiale sau gestionarea unor situații dificile legate de patrimoniu sau locuință.

Sprijinul și soluțiile vin astăzi prin intermediul unui prieten sau al unor cunoștințe noi. De aceea, e important să fii deschis și să accepți sprijinul care ți se oferă.

ADVERTISING

Rac

În aceste zile, se pot reedita niște tensiuni mai vechi de la locul de muncă sau pur și simplu reapare dorința unei schimbări. Cert este că lucrurile care te nemulțumesc nu prea mai pot fi trecute cu vederea, așa cum s-a întâmplat până acum.

Prin urmare, acceptă realitatea și fii gata să renunți la ceva ce te ține pe loc sau te trage înapoi: un proiect, un partener, o activitate.

Leu

S-ar putea să ai senzația că ce iei pe mere dai pe pere. Cu alte cuvinte, banii vin și pleacă, iar cheltuielile sunt mai mari decât ai prevăzut, mai ales dacă ai copii. Și, totuși, nu ajungi niciodată pe minus și nu te poți plânge de lipsuri.

Cineva acolo, sus, te iubește și îți scoate mereu în cale noi oportunități și surse de venit. Totuși, evită cheltuielile impulsive și inutile.

Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2020. Recuperare

Fecioară

Dacă te afli în toiul unor reparații sau renovări în casă, înarmează-te cu răbdare, pentru că lucrurile înaintează foarte încet și apar mereu situații neprevăzute.

Nu te ajută cu nimic să te înverșunezi, să împingi lucrurile, să pui presiune pe cei implicați. Lasă lucrurile să fie, dă-le spațiu celor dragi și lasă-te ajutat. Astăzi poate veni un sprijin material nesperat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

E posibil ca în aceste zile să începi să te îndoiești de integritatea unor oameni din preajma ta. Versatilitatea și promisiunile gratuite te pun serios pe gânduri și te determină să revizuiești niște relații.

Totuși, cel mai bine este să lași aceste preocupări în plan secund și să te concentrezi asupra experiențelor frumoase de care ai parte astăzi, prin partenerul de viață sau colaboratori.

Scorpion

Unde sunt așteptări, sunt și dezamăgiri. Aceasta este lecția de învățat în aceste zile, mai ales în ce privește relațiile cu prietenii. Cu cât vei avea mai multe așteptări de la ei, cu atât mai dezamăgit vei fi.

Cu cât ești mai temător, cu atât mai multe situații tensionate vei atrage. Așadar, relaxează-te, lasă-i pe alții să fie cum doresc și concentrează-te asupra unui nou început la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 decembrie

ADVERTISING

Săgetator

Dacă te simți blocat, dacă nu știi ce decizie să iei în ce privește cariera și drumul tău profesional, cel mai bine este ca astăzi să-ți iei atenția de acolo și să o îndrepți spre un alt segment de viață care îți poate aduce bucurii reale, cum ar fi copiii, persoana iubită, un hobby, o modalitate de exprimare creativă și artistică.

Lasă departe frică și axează-te pe alegeri venite din iubire.

Capricorn

Te afli într-o perioadă pe cât de plină de confuzie, pe atât de utilă. Faptul că toate lucrurile par să meargă cu încetinitorul și repetarea unor experiențe din trecut au rolul de a te orienta către interior, ajutându-te să te cunoști și să te înțelegi mai bine.

Cu alte cuvinte, ți se oferă timp pentru tine, timp pe care altădată ți-l doreai și de lipsa căruia te plângeai.

5- VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Vărsător

E posibil ca în aceste zile să vezi conspirații peste tot, să ai mereu senzația că cineva uneltește împotriva ta, încearcă să ia decizii peste capul tău sau intenționează să te priveze de niște facilități.

În orice caz, ești într-o căutare ferventă a adevărului, te transformi într-un detectiv și te străduiești să aduci lumina în situații cenușii. Și chiar îți iese!

Pești

Dacă te afli în fața unei alegeri legate de carieră și ți se oferă oportunitatea de a avansa, a te afirma sau a câștiga mai mulți bani, fii atent la tendința de a face compromisuri sau de a încălca un angajament mai vechi pe care l-ai făcut față de cineva.

Onestitatea și integritatea sunt neapărat necesare, dacă vrei ca totul să decurgă armonios, iar alegerile tale să fie încununate de succes.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇