Horoscop zilnic: 23 august

Horoscop zilnic: 23 august

Berbec

Zi memorabilă pentru tine, întrucât astăzi se formează un aspect foarte benefic, oferindu-ți șanse minunate de schimbare pe toate planurile vieții. Rezervă-ți această zi doar pentru tine și treburile tale personale. Revizuiește-ți felul în care relaționezi cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene. Distrează-te, răsfață-te și colindă locurile preferate!

Taur

Sunt momente bune pentru relaxare, discreție și discuții tăinuite cu cineva drag și de încredere. Pentru că energia zilei este foarte puternică, sunt posibile stări de spirit fluctuante, oboseală accentuată și chiar răscolirea unor probleme de sănătate vechi. Evită activitățile solicitante, spațiile aglomerate, consultațiile și analizele medicale!

O judecată și doi vrăjitori. Un nou ciclu astrologic de 10 ani începe în august 2024!

ADVERTISING

Gemeni

Sunt șanse să reîntâlneşti prieteni vechi sau să afli informații deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, cândva, ți-au fost apropiați. Energia deosebită de astăzi îți deschide culoare noi de relaționare cu prieteni vechi și noi. Pe de altă parte, îți vei reconfigura sistemul, valorile după care vei lega de acum încolo relații noi.

Rac

Înnoiri în zona socio-profesională anunță contextul astral de astăzi. Sunt posibile răsturnări de situație la serviciu sau în relațiile cu șefii, cu persoanele importante din cadrul unor instituții oficiale. Se vor reconfigura multe detalii la serviciu, astfel că bine ar fi să fii deschis și adaptabil. Însă toate se desfășoară spre binele tău suprem.

Culegem ce-am semănat: Sezonul Fecioarei (22 august - 21 septembrie 2024)

ADVERTISING

Leu

Ai idei strălucitoare, vorbești bine, iar ceilalți vor fi fascinați de sistemul valorilor morale și spirituale pe care le expui astăzi. Ești sprijinit în acest sens de contextul astral deosebit de astăzi. Planificarea unor călătorii îndepărtate, a unor programe de instruire și documentare, a unor activități culturale are șanse mari de materializare și succes.

Fecioara

Se deschid noi posibilități de câștig de la și prin alții, lucru marcat astăzi de construirea unui aspect astral de anvergură. Pe lângă preocupările vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene și a facturilor, apar și intenții serioase privitoare la investițiile pe termen lung. Deocamdată gândește-te pe îndelete, dar sfătuiește-te și cu alții experimentați în finanțe.

E timpul pentru idei mărețe: Mercur revine în mers direct în Leu (29 august - 9 septembrie 2024)

ADVERTISING

Balanță

Energia benefică de astăzi îți aduce schimbări importante în segmentul partenerial. Se destramă relații și colaborări vechi, dar se face loc pentru altele noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Discuțiile purtate sunt lămuritoare pentru toată lumea, chiar dacă pe alocuri aduc răscoliri sufletești sau acuze de tot felul.

Scorpion

Se clarifică o bună parte din situațiile existente la locul de muncă și din domeniul sănătății organismului tău. Astăzi este un context astral foarte favorabil pentru muncă și sănătate, creându-ți efecte favorabile pentru începuturi de tot felul. Folosește aceste momente și reconfigurează-ți atitudinea față de muncă și sănătate. Odihnește-te și evită acțiunile solicitante!

Oracolscop 19 – 25 august 2024

Săgetător

Astăzi se formează un context astral excepțional, oferindu-ți șanse de înnoire în plan sentimental. Față de cei dragi te vei pune în valoare cum nu ai mai făcut-o până acum, iar toți ceilalți îți vor recunoaște talentele, meritele și importanţa existenței tale în viața lor. Evită discuțiile aprinse!

Capricorn

Segmentul domestic este atins de efectele momentului astral minunat ce se alcătuiește astăzi. Relațiile familiale vor căpăta alte conotații pentru tine, astfel că sistemul valorilor morale și spirituale după care te-ai ghidat până acum se va reconfigura în totalitate. Fii alături de rude și acceptă-le așa cum sunt! Treburile gospodărești au succes.

Vărsător

O zi interesantă în planul relațiilor cu persoanele apropiate, pentru că vântul schimbării se simte puternic. Asta se datorează contextului astral de excepție format astăzi în orele prânzului, oferindu-ți șanse deosebite pentru a privi atent la cei cărora le-ai acordat încredere și sprijin până acum. Vorbește puțin și ascultă ce spun alții.

Pești

Se conturează modificări importante în segmentul financiar, lucru evidențiat astăzi de formarea unui context astral minunat. Poate fi vorba despre aflarea unor detalii privitoare la schimbarea salarizării, a condițiilor de muncă de la serviciu sau, pur și simplu, tu hotărăști să privești și să faci altfel lucrurile în segmentul muncii și al plății aferente.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇