Horoscop zilnic: 23 august

Horoscop zilnic: 23 august

Berbec

Casa si familia au astăzi nevoie de ajutorul tau. Ai spor la treburile domestice, asa incat incearca să îmbunătățești condițiile locative sau să faci reparațiile necesare. Relațiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudența si discernămâtul te vor ajuta să îi multumești pe toti. Dorul de copilarie si personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit.

Taur

Ziua este excelenta la capitolul comunicare. Poti discuta despre nemultumirile tale din domeniul profesional cu șefii sau colegii. Cei din jur te pot intelege si ajuta in consecință. Un prieten apropiat iti poate da vesti alarmante despre locul de munca. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fii nevoit să mergi în vizită la rude.

Gemeni

Este posibil să apară cheltuielile deosebite. Se pare ca ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atentie ca sunt sume mici si ar trebui sa cheltui doar strictul necesar. Pe de alta parte, se zvoneste ca ti se vor îmbunătăți veniturile din munca proprie. Spre seară, delectează-ți sufletul cu o plimbare in aer liber sau cu o carte amuzantă.

Oracolscop 22 - 28 august 2022

ADVERTISING

Rac

Minunată zi pentru tine. Alcatuieste un plan al activitatilor pe următoarele săptămâni asa cum îți dorești să se desfășoare lucrurile. Astrele te ajută să îți pui in valoare personalitatea, oferindu-ti energie, idei bune si parteneri care sa te ajute. Dorinta de a cheltui pentru sufletul tau este destul de mare. Norocul la bani incepe sa slabeasca, asa incat notiunea de economie ar trebui să primeze.

Leu

Esti foarte sensibil astazi, asa incat bine este, mai ales in prima parte a zilei, sa stai deoparte de iureșul cotidian. Ocupa-te doar de activitati usoare si incearca sa comunici cât mai puțin cu ceilalti. Sufletul tău are nevoie de odihna si de o reorientare a prioritatilor. Spre seară îți revine tonusul si pofta de a trăi, bucurând anturajul cu prezența ta.

Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2022

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Se pare ca ziua este dedicată prietenilor si protectorilor. Dialoguri, vesti, sfaturi, toate se îngrămădesc în jurul tău. Vei fi nevoit sa selectezi cu atentie doar ce iti este de folos. Exista divergente de opinii si concepte intre tine si ceilalti, insa sunt aspecte pasagere si nu trebuie sa le iei in seama. Ai grija de santate, deoarece organismul este obosit.

Balanta

Domeniul profesional și imaginea ta publică sunt temele principale ale zilei. Sunt posibile discutii aprinse cu un șef. Indicat este sa fii atent la ce ti se spune, întrucât se întrezărește mult de lucru la serviciu. Gandește-te la un plan al activitatilor pentru cel putin patru săptămâni de acum încolo. Spre seara, întâlnește-te cu prietenii și comentează evenimentele petrecute.

ADVERTISING

Scorpion

Relatia cu străinătatea reprezintă tema zilei. Te poti ocupa cu succes de călătorii în afara granitelor tarii sau de studii pe termen lung. Daca apar nemultumiri legate de acestea, treci peste, deoarece sunt pasagere. Indreapta-ti atentia catre laturile spirituale ale vietii, pentru ca sufletul tau tânjește după preocupări culturale. Explica-le celor dragi doleanțele tale și-ți vor fi alături.

5, Vibrația numerologică a lunii AUGUST. E vremea marilor schimbări!

Sagetator

Chestiunile bănești sunt preocupările importante ale zilei. Este vorba despre banii altora, cum ar fi taxe, impozite, datorii de orice fel sau relatii cu institutii bancare. Recomandabil este să îți verifici situatia financiara si să-ți achtiți datoriile, deoarece dispui de suficienți bani. Poate vrei mai multi, însă, învață să te multumești cu ce ai și să folosești atât cât îți trebuie.

Capricorn

Parteneriatele si colaborarile sunt demne de luat în calcul. Este o zi propice de a discuta cu partenerul de viata sau de afaceri despre bani sau probleme domestice. S-ar putea ca discuțiile să se poarte pe un ton neprietenos, însă păstrează-ți calmul si fii atent la ce spun ceilalti. Indicat este să îți stabilești clar pozitia in toate colaborarile în care ești implicat sau dorești să te implici.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2022: Liniștea de dinaintea furtunii!

Varsator

O zi delicată la capitolul sănătate. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, asa incat fii cât mai discret. La serviciu treburile te solicită, iar colegii si sefii au mari pretenții de la tine. Restricțiile din sfera muncii persistă si asta te numlțumește mult. Selecteaza prioritatile si incearca să te detașezi de capitolul munca. Odihnește-te pe îndelete!

Pesti

Buna dispoziție, aventura și pofta de viață sunt atuurile tale de astăzi. Relatiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubita îți poate face unele reproșuri, însă cu farmec si diplomație reusesti sa elimini neplacerile. Planificarea unor hobby-uri sau vacanțe alături de cei dragi au mari șanse de reușită în viitorul apropiat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇