Horoscop zilnic: 23 aprilie

Horoscop zilnic: 23 aprilie

Berbec

O zi eficientă de muncă și activități profesionale. Astăzi nimic nu-ți poate sta în cale și nimic nu te poate abate de la ambițiile și scopurile tale. Vrei să fii eficient, să atragi câștiguri mai mari și beneficii pe care crezi că le meriți. Adevărul e că nu te poți plânge de lipsa norocului, însă evită atitudinea de atot-știutor, care poate stârni rivalități.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

Taur

Luna în Fecioară, în zona iubirii, te invită să-ți manifești sentimentele și să-ți împărtășești afecțiunea pentru oameni dragi din viața ta. Poți face un cadou creativ sau, pur și simplu, dedici mai mult timp acestui segment de viață. Pe de altă parte, sunt avantajate toate activitățile creative sau care au legătură cu copiii.

Gemeni

Daca ai în plan rezolvarea unor probleme care țin de cămin, locuință sau patrimoniu, astăzi o poți face cu succes. Luna în Fecioară te ajută să fii ordonat, organizat, riguros și, mai ales, atent la nevoile celorlalți. E posibil să faci și niște investiții inspirate sau să primești sprijin financiar de la cineva din familie.

SĂPTĂMÂNA ASTRALĂ 19 – 25 APRILIE 2021. Răsturnări de situații, surprize relaționale și financiare, intervenții divine
ADVERTISING

Rac

Astăzi te poți exprima cu autoritate și putere, mai ales dacă ai programat o întâlnire sau o negociere. Este o zi în care sunt bine susținute de către astre toate demersurile ce țin de comunicare, schimburi, deplasări, documente. Atenția la detalii te ajută să obții rezultate foarte bune în orice astfel de activitate.

Leu

În aceasta perioadă, totul pare să se învârtă în jurul banilor. Orice proiect, inițiativă sau schimbare ajunge tot la nevoia de bani. Prin urmare, ziua de astăzi, cu Luna în Fecioară, te ajuta să-ți stabilești prioritățile și niște pași de urmat în următoarea perioadă, în funcție de finanțele de care dispui.

Oracolscop 19 – 25 aprilie 2021
ADVERTISING

Fecioară

Cu Luna în zodia ta și trigonul pe care-l formează cu Jupiter, astăzi poți avansa într-un proiect, ai noroc în toate demersurile ce țin de acte sau relații cu persoane influente, poți primi vești bune. Pe de altă parte, fii atent cum gestionezi relația cu o femeie de la locul de muncă, mai ales daca are putere de decizie.

Balanță

Ziua de astăzi îți poate aduce răspunsuri lăuntrice fabuloase, revelații, în urma introspecției, experiențelor trăite și căutărilor în interiorul tău. Este, pe de altă parte, o zi a beneficiilor de mai multe tipuri, atât spiritual cât și material. Însă e foarte important să eviți așteptările și să lași să vina orice vine. Să primești mesajele subtile.

ADVERTISING

Scorpion

Dacă nici astăzi nu ești conștient de generozitatea prietenilor și a Universului întreg, atunci nu știu când poți fi. Deschide ochii și mintea, pentru a putea primi darurile ce vin spre tine pe diverse căi: prin prieteni, vești, propuneri, promisiuni, idei. Noi colaborări și proiecte se arată la orizont.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Săgetător

În cazul tău, Luna în Fecioară activează zona carierei și puterii. Aspectele sunt constructive, semn că astăzi te poți face remarcat și ascultat, cu condiția să manifești diplomație și respect pentru părerile celorlalți. Șansa îți surâde, mai ales dacă ai început un proiect nou în urmă cu aproximativ o săptămână.

Capricorn

Experiențele pe care le trăiești și oamenii pe care-i întâlnești astăzi joacă rol de sursă de inspirație și evoluție la nivel înalt. Pur și simplu ți se deschid noi orizonturi de gândire, cunoaștere, evoluție. Este o zi frumoasă, în care ai ocazia să simți placerea de a dărui dar și de a primi, indiferent ce.

Vărsător

Se pare că astăzi ești răsfățat de astre, în sensul că acestea creează contextul favorabil pentru a primi tot un dar sau o recompensă. Este o zi bună pentru a face un plan de "bătaie" în ce privește investițiile sau cheltuielile în familie. De asemenea, este un moment prielnic pentru orice fel de demers legat de finanțări sau sponsorizări.

Pești

Cooperarea este cuvântul de ordine astăzi pentru tine. Luna în Fecioară, în zona relațiilor și parteneriatelor îți conferă priză la public, magnetism, putere de convingere. Dacă îți căutai aliați pentru un proiect, acum îi poți găsi. Dacă iți dorești să clarifici termenii și condițiile unui parteneriat, acesta este momentul oportun.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇