Horoscop zilnic: 22 septembrie

Horoscop zilnic: 22 septembrie

Berbec

Luna își continuă periplul prin zodia ta și te poate agita mai mult decât e cazul, mai ales dacă apar probleme de rezolvat în familie sau defecțiuni în casă. De aceea, e necesar să abordezi lucrurile pe rând, fără să te precipiţi dacă îți este dat programul peste cap.

Taur

Prezența Lunii în Berbec îți sugerează să te ocupi de vindecarea fizică sau spirituală. Este posibil ca unele experiențe să fie neașteptate și, prin urmare, să fii tentat să le opui rezistență. Însă lecția zilei este tocmai acceptarea și detașarea. Cu alte cuvinte, dă-i problemele tale lui Dumnezeu!

Horoscopul săptămânii 20 – 26 septembrie

Gemeni

Astăzi poți fi destul de impulsiv, chiar revoltat, mai ales dacă apar neînțelegeri în relațiile cu prietenii, eventual legate de bani. Dacă ți se fac propuneri sau oferte, evită să amesteci afacerile cu prieteniile. Pe de altă parte, orice s-ar întâmplă astăzi, încearcă să privești imaginea de ansamblu și să primești darurile din toate experiențele.

ADVERTISING

Rac

Luna în Berbec poate deschide un nou drum, îți poate aduce idei originale și te poate inspira în ce privește un nou început, mai ales în zona profesională. Însă pentru asta este nevoie să fii dispus să te arunci și să te bazezi doar pe intuiție, înaintând pas cu pas, fără să știi ce va urma.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 2 Octombrie 2021

Leu

Încă te mai simți legat de mâini și de picioare în multe privințe, însă această perioada se apropie de final. Dacă observi că unele proiecte și activități înaintează foarte încet, acceptă totul așa cum este, lasă să fie. În curând, ritmul se va accelera în toate privințele. Deocamdată, rezumă-te la a observa totul și fă ajustările necesare.

ADVERTISING

Fecioara

Unele relații pot fi vulnerabile astăzi, în urma ajungerii unor informații la urechile tale. Cu alte cuvinte, ți se ia un val de pe ochi în ce privește atitudinea unor prieteni sau cunoștințe, începi să realizezi care sunt motivațiile menținerii unor relații și ai ocazia să tranşezi foarte clar, poate chiar dur, lucrurile.

Ritual de eliberare în timpul LUNII PLINE

Balanță

Ești atent la etichetă, la imagine, la felul în care te percep ceilalți. Există și o anumită tendință spre exagerare, excese sau manipulare prin farmec personal. Pe de altă parte, unele relații urmează să se rupă radical și, probabil, iremediabil, pentru a face altora noi.

ADVERTISING

Scorpion

Se pare că astăzi te confrunți cu regulile, principiile și viziunea destul de rigide ale unui superior, specialist de care ai nevoie, persoană oficială. E necesar să fii flexibil, să încetezi să opui rezistență, ci să lași departe problema pentru un timp. Vei vedea că soluția apare când te aștepți mai puțin.

MASCULIN și FEMININ. Eveniment online cu NICOLETA și CORNEL SVÂRLEFUS, 25 septembrie 2021

Săgetător

Încordarea și agitația interioară vin, cel mai adesea, din dorința noastră de a controla lucrurile. Astăzi ai de învățat cum să renunți la control, să te detașezi și să ai încredere în cursul vieții exact așa cum este. Așteptările duc la dezamăgiri și frustrare. Acceptarea îți aduce pacea interioară.

Capricorn

Dacă te aștepți că oamenii să reacționeze într-un fel anume la dorințele și așteptările tale, s-ar putea că astăzi să fii dezamăgit. Așa că renunţă la așteptări, fii deschis, vorbește despre dorințele tale, împărtășește-le celor din jur experiențele tale. Și, mai ales, încearcă să faci alegeri din iubire și nu din frică, mai ales în ce privește relația de cuplu sau relațiile cu oamenii dragi.

Tăcerea ca formă de abuz (Tratamentul Tăcerii)

Vărsător

Atenție la tendința de a face afirmații dure sau de a exagera cu reproșurile. Pe de altă parte, sunt posibile reformulări în ce privește parteneriatele oficiale, viziunea asupra viitorului, călătoriile, relațiile cu străinătatea, activitățile publicistice sau oratorice.

Pești

E necesar ca astăzi să fii prudent în ce privește administrarea finanțelor. Există o tendința accentuată spre cheltuieli impulsive, din dorința de a-ți satisface niște plăceri și capricii costisitoare. Speculațiile financiare e bine să fie evitate. De asemenea, în următoarea perioada, stai departe de împrumuturi

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇