Horoscop zilnic: 22 octombrie

Horoscop zilnic: 22 octombrie

Berbec

Atenţia și eforturile îți sunt atrase de chestiunile profesionale. Un şef îţi poate face reproșuri, de aceea, fii prudent. Imaginea ta în ochii celorlalţi este destul de distorsionată.

De reţinut că vin spre tine oameni importanți, de o mare valoare morală și intelectuală, fapt pentru care ar trebui să te pregătești. Spre finalul zilei se întrezăresc dialoguri minunate cu prietenii.

Taur

Ești interesat de tot ce ține de alte țări. Poți primi vești de la o persoană aflată departe de granițele țării sau poți face demersuri necesare unei călătorii.

Unii pot susține probe, interviuri, examene fie pentru obținerea unui loc de muncă, fie pentru absolvirea unei forme de școlarizare. În a doua parte a zilei, apar vești legate de domeniul profesional si de relațiile cu șefii.

Soarele intra in Scorpion. Avem treaba cu noi

Gemeni

Ziua este favorabilă pentru a te ocupa de taxe, facturi, impozite sau relații cu instituțiile financiare. Achită toate datoriile și verifică atent documentele financiare sau patrimoniale. Există ceva restricții la capitolul financiar, însă poate că este vorba mai mult despre modul tău de a privi banii și implicațiile lor. Depășește rutina cotidiană!

ADVERTISING

Rac

Relațiile parteneriale alcătuiesc tema principală a zilei. S-ar putea ivi discuții aprinse cu partenerul de viață, de aceea, fii prudent.

Pe de altă parte, colaborările sau proiectele comune cu alții ar trebui revizuite. Este nevoie de o schimbare de atitudine vizavi de tot ce te înconjoară. Fii mai tolerant cu ceilalți și nu-ți divulga planurile de viitor.

Leu

O zi încărcată la serviciu, însă și acasă trebuie să te ocupi de chestiunile restante. Relațiile colegiale sunt disonante și bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale.

Sănătatea este vulnerabilă bine fiind să-ți dozezi eforturile și să selectezi prioritățile. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile profesionale. În a doua parte a zilei, relaxează-te alături de cei dragi.

Îngerii păzitori ai semnelor zodiacale

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Ziua aduce provocări sentimentale. Este nevoie să-ți lămurești mai întâi ție ceea ce vrei cu adevărat de la persoana iubită sau de la copii și apoi să le vorbești deschis.

Distracția poate să mai aștepte în fundal, chiar dacă, din când în când, te amuzi în sinea ta, de situațiile în care te afli și de reacțiile celorlalți. Spre finalul zilei adună-i pe cei dragi la o petrecere amuzantă.

Balanță

Casa și familia îți solicită atenția și eforturile. Provocările sunt mari, fie că este vorba despre treburile gospodărești, fie despre relațiile cu membrii familiei.

Sunt momente bune pentru a lămuri situația unor bunuri matrimoniale, a unor moșteniri, însă și pentru a dizolva animozitățile dintre tine și unele rude. Spre seară, bucură-te de o lecutură bună.

ADVERTISING

Scorpion

Se pare ca astăzi vei fi mai mult pe drumuri. Sunt momente bune de a te ocupa de îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin înscrierea la un curs sau, dacă deja ești implicat într-o formă de instruire, prin aprofundarea subiectelor prezentate.

Poți primi vești interesante legate de cineva apropiat. Spre seară se întrezăresc treburi gospodărești.

Cum iartă zodiile

Săgetător

Banii și implicațiile lor sunt la ordinea zilei. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Energia vitala este la cote joase, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te de treburi de rutină.

În a doua parte a zilei, găsește un echilibru între laturile materiale și cele spirituale ale vieții. Sistemul valorilor personale ar trebui revizuit.

Capricorn

Ar trebui să te simti bine astăzi. Sunt momente bune de a te ocupa de propria-ți persoană, de a merge la un salon de întreținere corporală sau de a-ți rezolva probleme administrative.

Evită excesul de zel și cheltuielile nefondate. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Spre seară, vorbește cu cei dragi despre întâmplările zilei.

Vărsător

Sufletul tău are nevoie de retragere din forfota vieții și de odihnă. Este o zi bună pentru a-ți aduna gândurile și pentru a-ți creiona planuri de viitor. Recomandabil este să te ocupi doar de activitățile ușoare, pentru că organismul tău este destul de obosit.

Rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte sau pentru lecturi ușoare.

Pești

Ziua îți aduce în atenție prietenii. Sunt posibile dialoguri controversate, dar sunt momente al căror ecou îl vei resimți multă vreme de acum încolo.

Informațiile primite vizavi de unii apropiați te pot pune pe gânduri. Vorbește puțin și mai ales evită judecățile de orice fel. Detașează-te de problemele altora și ocupă-te doar de tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇