Horoscop zilnic: 22 noiembrie

Horoscop zilnic: 22 noiembrie

Berbec

Dedică mai mult timp dialogului interior, meditațiilor în locuri sfinte sau participării la seminare pe teme spirituale. Sunt momente excelente pentru activități personale care să te apropie de divinitate. Chiar dacă alții te îmbie să te alături în distractii și aventuri, fii ferm și urmează-ți vocea interioară. Te vei simți mult mai bine în singurătate.

Taur

Prietenii și persoanele din anturajul profesional te vor ajuta să vezi situațiile în care ești implicat dintr-o nouă perspectivă. Chiar dacă la prima vedere ești nemulțumit de cele aflate, dacă ai să te gândești atent, în tihnă vei observa că, de fapt, sfaturile și informațiile primite sunt în avantajul tău. Pe de altă parte, detașează-te de forfota cotidiană și odihnește-te mai mult.

E timpul pentru explorarea de noi teritorii! Soare în Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie 2023)

Gemeni

Participarea la evenimente sociale te poate obosi mult. Pe lângă faptul că trebuie să te prezinți onorabil, să îți alegi cuvintele și gesturile cu grijă, vor apărea și provocări din partea celorlalți, unele pornind de la fleacuri. Figurile autoritare din preajma ta îți vor oferi sfaturi utile vizavi de felul în care relaționezi în plan socio-profesional.

ADVERTISING

Rac

Din cauza unor probleme de sănătate este posibil să anulezi o călătorie sau un seminar la care doreai să participi. Activitățile care presupun efort fizic, mental și discuțiile cu multă lume sunt dificil de desfășurat, așa încât fii prudent și cât mai discret. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți revizui filozofia de viață și a lectura cărți valoroase.

Oracolscop 20 - 26 noiembrie 2023

Leu

Revin în discuție cheltuielile comune cu cei dragi vizavi de distracții, dar și pe aspecte de genul facturi, taxe, bunuri patrimoniale. Posibil să fii nemulțumit de faptul că trebuie redus drastic bugetul personal, ba chiar s-ar putea să fii nevoit să plătești daune de pe urma celor apropiați din economiile sau veniturile tale. Însă rezervă-ți momente pentru meditații interioare.

ADVERTISING

Fecioara

Din nou răsturnări de situație în relațiile parteneriale. Pe de o parte, colaboratorii îți cer sprijinul în treburile profesionale. Iar, pe de altă parte, partenerul de viață sau rudele îți reproșează faptul că petreci prea puțin timp cu ei, neglijându-ți totodată îndatoririle domestice. Sunt momente bune pentru a pune la punct relațiile cu ceilalți.

Creează-ți ANUL 2024! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 21 Ianuarie 2024, București

Balanță

Este bine să-ți finalizezi treburile de rutină, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Alcătuiește planuri în acest sens, astfel încât în următoarele patru săptămâni să-ți fie comod să desfăşori activitățile programate. Ferește-te de excese și de a vorbi prea mult despre tine și intențiile tale. Relaxează-te alături de partenerul de viață sau de rudele dragi.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua îți aduce aminte despre iubirile din trecut și astfel vei face tot soiul de scenarii despre cum ar fi fost dacă și cu parcă. A face comparații între atunci și acum este o idee nepotrivită, deoarece acum nevoile tale afective sunt cu totul altele și chiar personalitatea ta este mult schimbată. Fii îngăduitor cu tine însuți și iubește-te așa cum ești!

Cu curaj, înainte! Marte în Săgetător (24 noiembrie 2023- 4 ianuarie 2024)

Săgetător

Relaxează-te acasă, alături de membrii familiei. Sunt momente bune pentru a stabili planuri comune de viitor, pentru a primi și oferi sfaturi, pentru a face vizite rudelor sau a primi la tine acasă rude. Folosește-ți forța, generozitatea, strălucirea și creează un mediu ambiant plăcut, liniștit, amuzant pentru toată lumea.

Capricorn

O zi potrivită pentru a te gândi la planuri de viitor, la felul în care ar fi bine să îți modelezi personalitatea și felul de a gândi. Foarte posibil să găseşti pe cineva de încredere în anturajul apropiat cu care să dezbați toate acestea într-un mod foarte serios și cu efecte pe termen lung. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.

Vărsător

Sunt posibile discuții importante pe tema veniturilor tale din activitatea desfășurată la un loc de muncă, cu persoane din anturajul profesional. Se pare că îți vor crește cheltuielile fie pe programe, cursuri de calificare, formare, perfecționare, fie pentru a achiziționa mijloace materiale care să te ajute în rezolvarea sarcinilor de lucru de la serviciu.

Pești

Se pare că pentru astăzi tu ți-ai planificat anumite activități strict personale, însă ceilalți îți vor propune cu totul altceva. Este posibil să fii nevoit să urmezi propunerile altora, fie din obligație, fie pur şi simplu să îi mulțumești pe cei dragi. Fii prudent și evită să ieși prea mult în evidență. Cu puțin efort îți va rămâne suficient timp și pentru a-ți îndeplini dorințele tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇