Horoscop zilnic: 22 martie

Horoscop zilnic: 22 martie

Berbec

Dorința de a sta acasă printre membrii familiei este foarte accentuată. Pe de altă parte, ai și multe treburi gospodăreșți restante.

Astăzi sunt momente favorabile atât pentru a dialoga cu cei dragi, cât și pentru a-ți rezolva tot soiul de chestiuni patrimoniale. Totuși, la serviciu ești solicitat din plin, însă cu puțin efort și bunavoinţă te vei descurca onorabil.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 martie 2021

Taur

Este o zi cu multă forfotă atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte multe informații se vor vehicula în preajma ta, însă nu toate îți sunt de folos.

Este bine să fii prudent în comunicare, deoarece există riscul să vorbeșți prea mult și fără rost. Chiar dacă ceilalți te provoacă, dorind în secret să-ți afle planurile, tu vorbește doar strictul necesar.

Gemeni

Tema principala a zilei este legată de veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Se pare că în urmă discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană care te sprijină în domeniul profesional vei afla modalități noi de a câștiga mai mult.

Controlează-ți reacțiile și ascultă ce ți se spune. Însă luarea deciziilor las-o pentru zilele următoare.

Mercur în Pești, 16 martie – 4 aprilie 2021. Nimic nu e ceea ce pare

ADVERTISING

Rac

Alcătuiește planuri pentru cel puțin o luna de acum încolo. Inspirația pare că vine dintr-o zonă necunoscută, însă vei constata că sunt exact ideile, sugestiile de care ai nevoie.

Persoanele din anturajul apropiat îți pot veni în ajutor cu informații deosebite. Însă tu ar trebui doar să asculți, să iei aminte și să consemnezi într-un jurnal secret tot ceea ce doreșți să faci.

Leu

Este bine să fii discret și să te ocupi numai de treburi ușoare, de rutină. Provocările din segmentul profesional sunt majore și, pe cât posibil, onorează-ți sarcinile de lucru, apelând chiar și la ajutorul colegilor.

Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile și analizele medicale deoarece există riscul unor erori greu de ameliorat.

Oamenii din viața noastră

ADVERTISING

Fecioara

Este vremea relaționării cu prietenii, cu persoanele alături de care ești implicat în proiecte profesionale sau plănuiești să te alături unora. Se pot pune bazele unor colaborări de lungă durată, care vor implica și relații cu străinătatea, fie prin colaboratori din alte țări, fie desfășurând tu activități în locații îndepărtate. Deocamdată ia aminte la cele discutate astăzi.

Balanță

Astrele îți încurajează relațiile cu șefii sau cu persoanele care te pot sprijini în diverse proiecte personale și profesionale. Forfota de la serviciu te poate obosi mult, de aceea, fii prudent și selectează prioritățile.

Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, așa încât este bine să nu te bazezi pe ajutorul lor. După-amiaza este favorabilă dialogului cu membrii familiei.

Horoscopul lunii martie 2021

ADVERTISING

Scorpion

Dorința de comunicare este mare. Astfel ai șanse să vorbeșți cu multe persoane, dar persoane importante, de la care poți învață subiecte interesante.

Pe de altă parte, îți sunt susținute planurile de călătorii sau de instruire, necesare în domeniul profesional în care activezi. Ferește-te de a oferi sfaturi sau de a poveșți prea multe detalii personale despre tine.

Săgetător

Este o zi bună pentru a verifica bugetul de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești ceva bani dintr-o colaborare, dar și partenerul de viață sau colaboratorii te vor susține material.

Dacă vei privi dincolo de aparențele cotidiene vei constata că încet, dar sigur ți se deschide alte variante de câștig de la și prin alții. Totul este să ai răbdare și să cheltuieșți strictul necesar.

Horoscopul anului 2021

Capricorn

Relațiile parteneriale sunt accentuate datorită banilor și bunurilor pe care le foloseșți și administrezi împreună cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii.

Pe de o parte, s-ar putea să primești tu susținere materială de la aceste persoane. Însă, pe de altă parte, tu la rândul tău vei fi nevoit fie să plătești restanțe, fie pur și simplu să ajuți pe cineva drag aflat la nevoie.

Vărsător

Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar este nevoie să fii prudent și să-ți selectezi prioritățile.

Sănătatea este vulnerabilă, mai ales pe segmentele sistemului articular. Remediile naturiste, odihna, detașarea de neplăcerile cotidiene sunt cele mai indicate. Ferește-te de consultații și analize medicale, deoarece sunt momente pasagere.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie

Pești

Relațiile sentimentale îți pot da bătăi de cap, pentru că ești foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijându-ți astfel îndatoririle față de persoana iubită sau față de copii.

Este bine să lași deoparte alte activități și să te implici mai mult în capitolul amoros. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te împărți echitabil și în plan personal și plan profesional.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇