Horoscop zilnic: 22 iulie

Horoscop zilnic: 22 iulie

Berbec

Ești împins în lumina reflectoarelor. Cu toate că ești cufundat în gândurile și treburile tale, va trebui să faci față unor dialoguri importante legate de sfera profesională.

În culisele locului de muncă sunt tensiuni care din când în când ies la iveală destul de zgomotos. Fii prudent, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cu seriozitate și bazează-te mai mult pe forțele tale.

Taur

Vești interesante despre străinătate. Ori vorbeșți cu cineva aflat departe de granițele țării, ori planifici călătorii sau studii pe termen lung.

Dacă ești implicat în vreo formă de instruire, sunt posibile altercații cu profesorii sau colegii de studii. Neînțelegerile pot porni de la faptul că viziunile, ideologia de viață sunt diferite și cu greu îți poți stăpâni impulsul de a replica.

Prima Lună plină în Vărsător, 24 iulie 2021. Schimbări radicale, viziune nouă

Gemeni

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relațiilor cu instituțiile financiare. Sunt posibile erori în documentele financiare, de aceea, verifică-le atent.

Cheltuiește strictul necesar și încearcă să faci economii. Veniturile tale sunt modeste în această perioada, chiar dacă munceșți mult și șefii sunt de partea ta. Ești bine văzut în societate, iar la serviciu primești laude și sarcini noi.

ADVERTISING

Rac

Relațiile parteneriale sunt prioritare astăzi. Poate fi vorba despre relații cu parteneri străini, despre colaborări care se desfășoară pe termen lung sau parteneriate în străinătate.

Există tensiuni, deocamdată, între tine și aceste persoane, de aceea, fii prudent. Demersurile legate de călătorii pot fi îngreunate, însă doar pe moment. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că îl neglijezi.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Leu

Ziua predispune la activități de rutină, atât acasă, cât și la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât bazează-te doar pe forțele tale.

Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit, fiind posibil să se accentueze afecțiunile vechi. Sunt momente pasagere pe care le poți depăși ușor cu ajutorul remediilor naturiste, plimbărilor în aer liber și odihnei. Dialoguri interesante cu cineva apropiat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Persoană iubita și copiii te pot necăji pentru că în ultimul timp i-ai neglijat destul de mult. Este adevărat că ești implicat în colaborări promițătoare, ai multe treburi la serviciu, însă atenție că forfota din sfera profesională îți afectează atât relațiile, cât și sănătatea.

Rezervă momente pentru a sta mai mult cu cei dragi. Spre exemplu, organizează după-amiază o petrecere surpriză.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

Balanță

Acasă este nevoie de sprijinul tău, atât moral, cât și material. Discuțiile cu membrii familiei îți vor aminti faptul că ești foarte implicat în activitatea profesională, neglijând treburile casei și nevoile celor dragi.

Ascultă ce au de zis ceilalți și acordă-le timp și efort. Ai avea succes la curatenii generale, la reparații și la planuri de achiziționare a unor bunuri patrimoniale. Sănătatea este vulnerabilă.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua anunță multe drumuri pe distanțe scurte. Pe de o parte, ar trebui să-ți rezolvi chestiuni profesionale, pe de altă parte, un prieten sau o rudă apropiată te invită în oraș.

Rezolvă-ți pe îndelete treburile și ai grijă la ceea ce spui. Mentalul îți este bulversat și cu greu îți aduni gândurile. Studiile și formele de instruire personală sunt o altă tema demnă de luat în calcul.

Oracolscop 19 – 25 iulie 2021

Săgetător

Ziua îți aduce cheltuieli. Poate fi vorba despre cheltuieli domestice, despre un ajutor material oferit unui membru al familiei, însă și facturile sau datoriile la bancă pot intra în sfera ta de interes.

Activitatea desfășurată la un loc de muncă pare-se că îți aduce bani puțini și în salturi. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar, întrucât există restricții atât la câștiguri, cât și la ajutor din partea altora.

Capricorn

Ai multă energie și momente în care cu greu ți-o poți canaliza către o activitate anume. Ar fi bine să-ți ordonezi prioritățile și să te ocupi strict de treburile tale. Tendința de a te infiltra în treburile altora este mare. Trebuie evitat acest lucru pentru că rișți să ai parte de replici tăioase sau chiar unele persoane se pot îndepărta definitiv de tine.

După-amiază, rezervă-ți momente de răsfăț.

Horoscopul săptămânii 19 - 25 iulie

Vărsător

Discreție și interiorizare se recomandă astăzi. Ești combativ, sufletul tău dorește să înfăptuiască multe și mărunte, însă trupul este vulnerabil. Ocupă-te doar de activități ușoare.

S-ar putea să descoperi conflicte ascunse în sfera muncii, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să aduci lucrurile în favoarea ta. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient și rezervă-ți momente pentru odihnă.

Pești

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii te vor pune pe gânduri. Poți afla informații interesante fie despre unii apropiați, fie despre asociații, organizații, grupuri de interes comun.

Ar fi bine să-ți selectezi atent informațiile și să vorbești cât mai puțîn. Eșți sensibil vizavi de remarcile și acțiunile celorlați. Controlează-ți reacțiile și dezvoltă-ți permanent încrederea în tine. Atenție la sănătate și la conflictele mocnite din domeniul profesional.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇