Horoscop zilnic: 22 iulie

Horoscop zilnic: 22 iulie

Berbec

O zi frumoasă, în care energia cosmică pare să conlucreze pentru starea ta de bine. Luna se află în Leu, vă fi urmată și de Soare spre seară, ceea ce îți conferă bună dispoziție, vivacitate, spirit de inițiativă, creativitate și capacitatea de a privi totul cu mult mai mult optimism.

Începe o perioadă excelentă pentru noi proiecte artistice, pentru înfiriparea sau reînnoirea unei povești de iubire, precum și pentru conceperea unui copil.

Taur

Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade fertile, din punct de vedere al schimbărilor care vizează familia, locuința, patrimoniul, acumulările materiale. Într-un fel sau altul, vei găsi o cale prin care să conservi resursele, dar și să le sporești.

Aș spune că descoperirea și valorificarea unui talent sau punerea în practică a unei idei ingenioase stau la baza acestor schimbări pe termen lung. Mulți Tauri se pot gândi să-și reamenajeze locuința sau chiar să o schimbe. Alții pot iniția o afacere de familie.

ADVERTISING

O cale de a ieși dintr-un impas. Luna nouă în Rac

Gemeni

Odată cu intrarea Soarelui în Leu, încep să dispară și frământările legate de domeniul financiar. Pur și simplu, nu te mai preocupă nici datoriile, nici cum să faci rost de bani, nici ziua de mâine. Începi să te destinzi, să te bucuri mai mult de ceea ce ai și, mai ales, de tot ce poți experimenta alături de persoane dragi.

Revii la starea ta naturală, aceea de curios, vesel, jovial și mai ales plimbăreț. Chiar astăzi s-ar putea să faci niște planuri de călătorie sau să accepți o invitație la un eveniment. Urmează o perioada bogată în evenimente, relații noi, deplasări și oportunități de colaborare.

Rac

Cu Luna în Leu, în zona banilor câștigați prin muncă proprie, este de așteptat ca astăzi să primești niște vești bune în ce privește un câștig. Oricum, câteva săptămâni de acum încolo ești foarte bine susținut pe zona finanțelor, semn că vei începe să culegi roadele materiale ale unor inițiative și acțiuni întreprinse în ultimele săptămâni.

ADVERTISING

Însă aș spune că aceste rezultate bune se datorează în primul rând unor schimbări la nivel de principii, crezuri și abordare a vieții în ansamblu. După principiul “dacă te simți bine, atragi lucruri bune”.

Leu

Leii devin vedete ale zodiacului, întrucât astăzi primesc în vizită Soarele în semnul lor. Prin urmare, chiar dacă te confrunți cu unele amânări în zona financiară sau cu un blocaj de comunicare în ce privește relațiile cu anturajul, beneficiezi de energia, entuziasmul, inspirația și inițiativa necesare pentru a te afirma, a te face ascultat și remarcat oriunde mergi.

Începe o perioadă favorabila, în care știi să te pui în valoare și ai parte de tot felul de ipostaze benefice. Vei avea senzația, nu o dată, că ești omul potrivit la locul potrivit.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

ADVERTISING

Fecioară

Pentru tine, planetele din Leu și ziua de astăzi în ansamblu anunță debutul unei perioade de profunde transformări interioare. Analitic din fire, te prinde destul de bine ipostaza aceasta.

Așadar, în următoarele săptămâni, probabil că vei fi ceva mai rezervat, vei avea tendința să evaluezi în detaliu, atât atitudinea ta, cât și pe a celor din jur. De asemenea, este o perioadă în care vei identifica și recunoaște unele greșeli pe care le-ai făcut în relația de iubire.

Balanță

Dacă ai inițiat deja niște demersuri în sensul unei schimbări profesionale, dacă ai gândit un plan în acest sens, începând de astăzi întâlnești exact persoanele de care ai nevoie și te vei afla în conjuncturile potrivite.

Începe o perioadă foarte activă din punct de vedere social, cu relații noi, cu evenimente și distracție. Beneficiezi de prieteni onești, sinceri și gata să te sprijine. Însă nu este exclus să te și îndrăgostești de cineva care a fost tot timpul în preajma ta.

Scorpion

De astăzi, Soarele se mută în zona carierei, prestigiului, ambițiilor și puterii, conferindu-ți motivație și dorință de afirmare și ascensiune socio-profesională.

Așadar, ar fi bine să fructifici cum poți mai bine următoarele săptămâni, să profiți de această energie benefică și să faci pașii necesari. De exemplu, dacă țintești o funcție sau o poziție mai bună în compania în care lucrezi, acum este momentul să acționezi.

Oracolscop 20-26 iulie 2020

Săgetător

Dacă în ultima vreme te-ai focusat pe siguranța materială și nevoile imediate, de data aceasta te vei concentra asupra unor idealuri înalte și vei capătă o viziune holistică asupra vieții.

De acum vei putea privi dincolo de problemele cotidiene și nu le vei mai lăsa să te oprească din drumul către un succes pe care-l vizezi. Începând de astăzi, îți recapeți tonusul și optimismul care-ți sunt caracteristice. Experiențele din următoarea perioadă pot fi în legătură cu străinătatea, călătoriile lungi și studiile.

Capricorn

Domeniile de viață activate în mod special acum sunt sănătatea, finanțele și activitatea profesională. S-ar putea ca numărul sarcinilor de la serviciu să-ți depășească oarecum capacitatea de a le gestiona, mai ales că ai tendință să-ți disipezi energia și să fii destul de superficial și neîndemânatic.

Pe de altă parte, intri într-o perioadă fertilă din punct de vedere financiar, în sensul că, pe lângă banii munciți, primești și bonusuri, prime sau cadouri.

Vărsător

Pentru tine, urmează o perioadă favorabilă în ce privește parteneriatele, colaborările și relația conjugală. Dacă în ultimele săptămâni ai muncit mult și ai pus bazele unor proiecte profesionale, acum cauți persoanele potrivite pentru a începe colaborări sau pentru a te asocia cu ele, în scopul de a finaliza mai repede și mai eficient, acele proiecte.

Și nu vă fi deloc greu să găsești ce cauți, mai ales că imaginea și credibilitatea ta sunt în creștere. Unii Vărsători care se află în relații afective stabile se pot gândi la căsătorie.

Horoscopul săptămânii 20-26 iulie

Pești

După o perioada în care ți-a fost gândul mai mult la distracție și probabil că ai făcut și destul de multe excese sau gesturi impulsive, acum este momentul să-ți iei responsabilitățile în serios și eventual să te gândești la o schimbare profesională radicală, cum ar fi a locului de muncă.

Și în familie se pot produce schimbări, în urma unor reproșuri primite din partea partenerului de viață. Practic, intri într-o perioada în care conștientizezi rolul pe care îl ai în familie, așteptările pe care ceilalți le au de la tine și nevoile persoanelor dragi din viața ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇