Horoscop zilnic: 22 ianuarie

Horoscop zilnic: 22 ianuarie

Berbec

Luna în Taur îți creează astăzi o relație specială cu banii. Pe de o parte, s-ar putea să ai parte de niște venituri, să încasezi o suma. Pe de altă parte, e posibil să accesezi un fond pus deoparte. Așadar, pe de o parte vin bani, pe de altă parte pleacă la fel de ușor.

De aceea, în loc să-i faci să circule, poate ar fi mai bine să-i strângi.  Dacă demult țineai ascuns un proiect profesional sau o simplă idee, astăzi e o zi potrivită să ieși cu ele în față și să faci impresie.

Taur

Luna este la tine acasă și nu este stresată astăzi de aspecte cu alte planete. Prin urmare, nici tu nu ar trebui să ai motive să te stresezi. E chiar indicat să privești totul cu lejeritate, cu detașare și să accepți modul în care arată viața ta în acest moment.

Atitudinea “Fie ce-o fi!” s-ar putea să te pună în legătură cu îndemnul “Trăiește clipa!”. Așadar, o zi domoală, pașnică, în care ar trebui să te gândești la tine și să pui accentul pe ceea ce te mulțumește.

Conjuncțiile lui Mercur cu Saturn și Jupiter în semnul Vărsătorului, în cuadratură cu Uranus- ianuarie 2021. Tensiuni personale și sociale

Gemeni

Luna în Taur te predispune astăzi la o dulce delăsare. De aceea, nici nu e bine să-ți bați capul cu probleme cotidiene și să încerci să faci schimbări majore.

E o zi bună să te detașezi puțin de tot ceea ce se întâmplă și să-ți priveșți viață cu ochi obiectivi. E o zi bună să intri în atmosfera de weekend, să te destinzi și să te retragi cumva din tumultul exterior.

ADVERTISING

Rac

Ziua de azi vine pentru tine ca o ușurare, poate că un strop de liniște într-o mare destul de furtunoasă. Luna în Taur te îndeamnă să te gândești foarte serios, cu responsabilitate, la ceea ce ai de făcut pe mai departe.

Te poți hotărî să lași trecutul în urmă și să-ți reconstruiești viitorul începând chiar de mâine sau, de ce nu, chiar de azi. Gândurile tale sunt mai liniștite și poți lua hotărâri înțelepte cu seninătate.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Leu

De când n-ai mai avut o zi destinsă la serviciu? Astăzi ar trebui să te bucuri din plin de o asemenea oportunitate. Luna în zona imaginii sociale îți induce o stare de liniște, de calm, dacă nu chiar de apatie, de detașare și de indiferență.

Important este că astăzi reușești să nu pui la suflet nicio fricțiune care poate te-a deranjat în ultima vreme. S-ar putea să constați că, uneori, lipsa de implicare lasă lucrurilor răgazul de a se așeza de la sine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Astăzi, mai mult ca sigur, ai ceva de învățat. Fie afli informații noi și incitante, fie citești mai mult, fie urmărești un documentar interesant, fie poți profita la maximum de pe urma unor cursuri și seminarii.

Luna în Taur indică o zi excelentă pentru îmbogățirea cunoștințelor și pentru extinderea viziunii asupra vieții. Poate fi și o zi a contactelor cu străinii, a planificării unor călătorii lungi sau a comunicării într-o limba străină.

Sezonul Vărsătorului sau cum să spui DA Universului

Balanță

Cum o fi să nu prea faci mare lucru și să-ți vină totul de-a gata, iar lucrurile să se așeze în favoarea ta? S-ar putea ca astăzi să-ți dai seama, pentru că Luna în zona beneficiilor obținute de pe urma altora este de partea ta.

Fie câștigi niște bani, fie vin niște promisiuni, fie apar oameni care îți creează contexte favorabile de pe urma cărora să ai tu de profitat, în mod indirect. Cu puțin efort, ai putea să pui la punct astăzi niște chestiuni ce țin de investiții sau de patrimoniu în general.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi, s-ar putea să ai impresia că lucrezi la un birou de informații. Oamenii vin și trec prin viața ta, se așază pe telefon, îți cer părerea, vor sfaturi de la tine, îți fac propuneri, vin cu idei, te bagă cumva în seamă.

Luna pe terenul relațiilor atrage în jurul tău persoane dintre cele mai diferite și mai pline de intenții. Este pentru tine o zi a popularității, așadar, nu ai de ce să te plângi. Te poți bucura acum de recunoaștere și de conștiința propriei importanţe.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Săgetător

Cine știe ce planuri aveai tu pentru astăzi, dar dacă intenționai să faci schimbări majore, să răstorni lumea cu susul în jos, ar fi bine să-ți iei din start gândul de la obiectivele mărețe.

Ziua de astăzi pare destul de banală, dominată de rutină și nu încurajează deloc transformările profunde. În acest context astral, cel mai bine ar fi să te ocupi de treburile obișnuite, atât de activitățile domestice, cât și de munca de zi cu zi la birou.

Capricorn

Ar fi bine să comunici, să dai telefoane, să te întâlnești cu cât mai multă lume, să pleci la drum, pentru că te poți pune foarte bine în valoare. În urma discuțiilor, pot să răsară înțelegeri, contracte sau chiar colaborări, parteneriate avantajoaste pe termen lung.

Beneficiile, deocamdată, sunt de natură contractuală, banii fiind undeva în perspectivă. Altfel, Luna în zona creativității și a exprimării de sine te face să radiezi. Te simți generos, ești dispus să faci favoruri și să lași de la tine, pentru ca toată lumea să aibă de câștigat.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Luna stă foarte confortabil în zona familiei, a căminului. Asta îți dorești și tu de la ziua de azi: cât mai mult confort. Nevoia de liniște în sânul familiei este astăzi pe primul loc.

Oriunde ai fi, tânjești după locul pe care tu îl numești “acasă”, acolo unde simți că îți sunt rădăcinile și te simți cel mai bine cu cei apropiați, cu tine și cu sufletul tău. Poți face chiar investiții în cămin sau te poate preocupa chiar o schimbare de domiciliu. Îmbunătățirea condițiilor de locuit reprezintă pentru tine o prioritate.

Pești

Luna în Taur te face astăzi dornic să te așezi la un pahar de vorbă și să flecăreşti vrute și nevrute cu cineva drag, poate cu o rudă pe care nu ai mai văzut-o demult. Tonul discuției nici nu trebuie să fie serios.

Azi s-ar putea să ai chef să vorbești doar de dragul de a vorbi, de a face schimb de idei și de a diseca realitatea înconjurătoare. Comunicarea are pentru tine efecte terapeutice. Nu sunt excluse nici drumurile, călătoriile scurte, vizitele.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇