Horoscop zilnic: 22 decembrie

Horoscop zilnic: 22 decembrie

Berbec

Pe fondul acestei perioade încordate, ziua de azi vine să aducă un strop de optimism și o rază de lumină, astfel că reușești să vezi tot ce se întâmplă cu alți ochi.

Ești mai pozitiv în ce privește viitorul, poți să găsești și câteva soluții ingenioase la o problemă spinoasă sau ai ocazia și disponibilitatea să-ți îmbunătățești unele relații profesionale. Vitalitatea crește, iar o problemă de sănătate se poate ameliora.

Taur

Ziua de astăzi îți poate aduce vești frumoase, informații utile și chiar daruri neașteptate sau noroc venit prin intermediul altora. Chiar dacă încă ești rezervat și discret, în interiorul tău se petrec schimbări pozitive, în sensul că începi să accepți niște experiențe așa cum sunt, ceea ce-ți conferă liniștea interioară de care aveai atâta nevoie.

Pe de altă parte, este posibil ca astăzi să te reconciliezi cu un prieten.

5- VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Gemeni

După câteva zile tensionate în privința prietenilor și relațiilor sociale în general, iată că ziua de astăzi  creează contextul favorabil pentru reformularea unor relații, pentru împăcări și clarificări.

Se pot relua discuții mai vechi pentru a fi lămurite, se spun lucruri care au fost tăinuite, se iartă greșeli din trecut. Pe de altă parte, poți cunoaște o persoană care te inspiră și te ajută să te implici într-un proiect pe care ți-l doreai.

ADVERTISING

Rac

O zi frumoasă, în ce privește zona profesională și oportunitățile de afirmare sau consolidare a poziției profesionale. Ai șansa de a-ți reinstaura integritatea în fața unor parteneri, de a-ți consolida poziția profesională, de a te reconcilia cu oameni de care ai nevoie pentru derularea unei afaceri.

Se reiau discuții sau negocieri ale termenilor unor contracte. Se revizuiesc coordonatele unui proiect, în sens benefic și în avantajul tău.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 decembrie

Leu

În sfârșit, după câteva zile în care te-ai simțit constrâns sau ai fost mereu încordat, ai ocazia să te exprimi liber, să te faci ascultat, să-i inspiri pe ceilalți cu inițiativele tale îndrăznețe.

Gândul îți este mai mult la viitor, poate la o călătorie sau la noi proiecte profesionale pe care vrei să le demarezi. O zi excepțională pentru Leii care susțin examene sau vorbesc în public. Ei pot avea parte de succese și recunoaștere.

ADVERTISING

Fecioară

Îți vine inima la loc, după câteva zile de frământări legate de zona finanțelor. Astăzi găsești sprijinul de care ai nevoie sau primești o sumă de bani cu care acoperi mare parte din datorii.

Este o zi în care cei din jur par să pună la bătaie tot felul de resurse pentru tine. S-ar putea ca acum să-i vezi pe unii oameni altfel decât până acum, în urma gesturilor lor generoase sau lămuririi unor neînțelegeri trecute.

Balanță

Luna se va află în Berbec și permite o anume armonizare a relațiilor cu cei din jur și în special cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Dacă ești mai atent la ceilalți, vei găsi mai ușor puncte convergente și vei ajunge la un numitor comun, mai ales dacă iei parte la discuții, întâlniri importante sau negocieri.

Unele Balanțe și-ar putea programa o scurtă excursie.

Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2020. Recuperare

ADVERTISING

Scorpion

Tot munca este în prim plan și astăzi, așa că nu-ți iei gândul de la responsabilități și sarcini de tot felul.

Totuși, este o zi în care lucrurile încep să se lege mult mai frumos și ușor decât în ultimele zile. Așadar, ai mai mult spor, ești mai eficient, ba chiar te poți alege și cu ceva câștiguri materiale suplimentare. Însă, apropo de bani, e de preferat să eviți cheltuielile impulsive sau speculațiile.

Săgetator

Luna prezentă în Berbec este de bun augur pentru tine, activând zona creativității, iubirii și bucuriei de viață. Se anunță o zi mult mai liniștită și frumoasă decât precedentele, în care ai parte de gesturi frumoase, îți poți împărtăși mult mai ușor sentimentele, te poți exprima liber.

Într-un fel sau altul, astăzi vei fi în centrul atenției, iar dacă activezi într-un domeniu artistic, ai parte de recunoaștere și aplauze la scenă deschisă.

7/16 Vibrația numerologică a lunii decembrie 2020. Legământul lui Dumnezeu

Capricorn

După câteva zile cu frământări interioare și temeri de tot felul, astăzi poți răsufla ușurat. Se risipesc multe griji și începi să te simți susținut și sprijinit, mai ales de către familie și oameni dragi.

De altfel, este o zi minunată pentru a dedica mai mult timp, pe de o parte îngrijirii personale și pe de altă parte familiei și căminului. S-ar putea ca o persoană apropiată să aibă nevoie de ajutorul tău. Nu ezită să-l oferi.

Vărsător

În sfârșit, după ce în ultimele zile ai întâmpinat tot felul de dificultăți în comunicare, ai din nou sentimentul că vorbești aceeași limbă cu cei din jur și că te poți face înțeles.

Ai idei de excepție care sunt bine primite de anturaj, ești deschis, spui lucrurilor pe nume, ești combativ când vine vorba de apărarea viziunii tale. Pe de altă parte, este o zi bună pentru noi cunoștințe, pentru deplasări sau studii.

Pești

Luna se va afla în continuare în Berbec, în zona banilor câștigați prin muncă proprie. Aspectele sunt frumoase și promit clarificarea unor neînțelegeri, găsirea unor soluții pentru redresarea financiară sau a unor mijloace de sporire a veniturilor.

Este o zi frumoasă din acest punct de vedere, pentru că, pe lângă relațiile armonioase cu șefii sau autoritățile, la finalul zilei, te poți bucura și de câștiguri suplimentare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇