Horoscop zilnic: 21 septembrie

Horoscop zilnic: 21 septembrie

Berbec

Este o zi în care ar trebui să te ocupi doar de activitățile ușoare și să îți acorzi clipe de solitudine. Aspectul de Lună plină ce se formează astăzi în semnul Peștilor te poate obosi destul de mult. Evită provocările și fii cât mai discret. Poți descoperi unele neplăceri legate de locul de muncă, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul.

Nu se recomandă consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Folosește doar remedii naturiste și detașează-te de forfota vieții.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 septembrie

Taur

Subiectele principale ale zilei sunt relațiile cu prietenii și protectorii. S-ar putea să constați că unele persoane din anturajul tău îți pun bețe în roatele destinului și mai bine te-ai îndepărta de ei.

Aspectul de Lună plină ce se formează în semnul Peștilor îți va aduce informații prețioase legate de alte persoane dornice să îți fie alături și să te protejeze. Spre seară stai la o șuetă cu cei dragi.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 2 Octombrie 2021

Gemeni

Aspectul de Lună plină ce se formează astăzi în semnul Peștilor îți aduce în atenție relațiile cu șefii și imaginea ta în ochii celorlalți. S-ar putea ca în urma unor discuții aprinse să îți schimbi părerea despre cineva cu care lucrezi demult. Fii prudent, evită provocările și nu îți divulga planurile de viitor.

Familia te susține cu sfaturi și idei excelente. Spre sfârșitul zilei, alocă-ți momente pentru a le petrece cu cei dragi.

ADVERTISING

Rac

Activitățile culturale sunt bine susținute de aspectul de Lună plină ce se formează în semnul Peștilor. Sunt posibile vești de la persoane aflate departe de granițele țării. Studiile universitare sau pe termen lung sunt o altă temă importantă la care astrele te îndeamnă să te gândești. Te-ar ajuta și implicarea în activități creative sau de auto-cunoaștere.

Ritual de eliberare în timpul LUNII PLINE

Leu

Accentele zilei cad pe domeniul financiar. Se recomandă achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Aspectul de Lună plină ce se formează astăzi în semnul Peștilor îți poate aduce idei bune legate de investiții, rezolvări legate de instituțiile financiare sau moșteniri. Totuși, fii prudent, verifică orice document cu mare atenție și evită speculațiile financiare. Poți primi un cadou surpriză de la cineva drag.

Fecioară

Relațiile parteneriale sunt la ordinea zilei, datorită aspectului de Lună plină ce se formează în semnul Peștilor. Sunt posibile controverse, reproșuri, însă și lămuriri ale unor nemulțumiri mai vechi.

Se întrezărește ruperea unor colaborări care nu îți mai sunt pe plac. Atenție la partenerul de viață, deoarece relația cu acesta poate cunoaște turnuri deosebite. Fii deschis la schimbări și acceptă oameni și colaborări noi în viața ta.

ADVERTISING

Balanță

Ziua se anunță încărcată la serviciu. Aspectul de Lună plină ce se formează în semnul Peștilor îți poate da o stare de oboseală sau confuzie. Ocupă-te doar de activitățile ușoare, evită provocările colegilor și gândește-te pe îndelete dacă ești mulțumit de munca pe care o desfășori.

Astrele te ajută să închei o etapă la acest capitol și îți deschid alte căi interesante. Fii atent la informațiile primite zilele acestea, pentru că le vei folosi la momentul potrivit.

MASCULIN și FEMININ. Eveniment online cu NICOLETA și CORNEL SVÂRLEFUS, 25 septembrie 2021

Scorpion

Pe drept cuvânt, tu ești animatorul zodiacului astăzi. Ești pus pe șotii, cheful de aventuri este ridicat, iar amorul te interesează cel mai mult. Aspectul de Lună plină ce se formează în semnul Peștilor îți aduce elemente noi într-o relație sentimentală sau cu copiii. Funcție de caz, o relație se poate sfârși irevocabil, dar se face loc pentru altele noi. Cei care au copii se pot bucura pe îndelete de realizările acestora, chiar dacă izul de conflict este pe aproape.

ADVERTISING

Săgetător

O zi potrivită activităților gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. Aspectul de Lună plină format în semnul Peștilor îți favorizează curățeniile generale, reparațiile curente sau începerea zugrăvelilor de anvergură.

Schimbarea atitudinii față de familie și implicațiile ei este o altă temă propusă de astre pentru tine. Asta din cauză că eforturile tale sunt îndreptate către domeniul profesional în dauna vieții private. Găsirea echilibrului între cele două zone ale vieții îți poate aduce satisfacții de nebănuit.

Tăcerea ca formă de abuz (Tratamentul Tăcerii)

Capricorn

Dialogurile cu cei apropiați sunt astăzi frecvente și îți vor aduce vești interesante. Aspectul de Lună plina ce se formează în semnul Peștilor te îndeamnă să faci curățenie în rândul apropiaților și chiar al rudelor. Este bine să te debarasezi de unele persoane pentru a face loc altora noi și benefice.

Pe de altă parte, sunt momente propice pentru implicarea în studii și cercetări pe diverse domenii. Atenție la comunicare!

Vărsător

Minunată zi pentru tine la capitolul financiar. Aspectul de Lună plină format în semnul Peștilor îți poate aduce noutăți în acest sens și anume îmbunătățirea salarizării la un loc de muncă, recompense, cadouri sau lămuriri necesare pentru a câștiga bani mai mulți și mai comod.

Atenție că ți se pot înlesni anumite câștiguri sau favoruri de către persoane necunoscute. Verifică cu atenție totul și evită speculațiile de orice fel.

Pești

Formarea aspectului de Lună plină în semnul tău zodiacal îți aduce multă energie și poftă de viață. Sunt momente delicate și ar trebui să fii atent. Stările tale de spirit pot fluctua destul de mult. Încearcă să iți concentrezi eforturile și atenția doar pe propria-ți persoană. Mergi la un salon de întreținere corporală, la un magazin cu lucruri deosebite sau pur și simplu plimbă-te în aer liber. Trasează-ți noi planuri de viitor!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇