Horoscop zilnic: 21 octombrie

Horoscop zilnic: 21 octombrie

Berbec

Luna prezentă în Capricorn promite o zi activă din punct de vedere profesional. Este momentul să-ţi asumi noi responsabilităţi şi să-ţi manifeşti puterea, fără a leza însă orgoliul celor cu care lucrezi. Cu alte cuvinte, ţine frâiele în mâini, exersează postura de lider, dar ascultă şi părerile altora. În altă ordine de idei, este o zi bună şi pentru a face demersuri pentru recuperarea unor sume de bani sau pentru a obţine un bonus demult promis.

Taur

Astăzi te gândeşti foarte mult la viitorul unei relaţii oficiale, fie că este vorba despre o relaţie conjugală sau una de afaceri. În tot cazul, unele discuţii mai vechi se pot relua şi există şansa găsirii unui numitor comun acolo unde au existat neînţelegeri şi disensiuni. Este posibil să revizuieşti termenii unei colaborări. Unii nativi pot primi veşti bune de departe sau pot planifica o călătorie îndepărtată. Pe de altă parte, înspre dupa-amiază şi în cursul serii, fii atent la derularea unor activităţi profesionale. Respectarea legii şi regulilor este foarte importantă.

Îngerii păzitori ai semnelor zodiacale

Gemeni

Astăzi este activată zona banilor altora, iar aspectele sunt frumoase şi constructive, semn că poţi primi o sumă de bani în urma unui serviciu făcut cuiva mai demult. Oricum, se pare că primeşti nişte bani, ca o recompensă pentru un gest din trecut. Dar, la fel de bine, te poţi bucura de un cadou sau de alte avantaje materiale. Totuşi, fii atent la tendinţa de a fi risipitor sau de a te angrena în speculaţii financiare. Prudenţa e necesară.

ADVERTISING

Rac

Parteneriatele, colaborările, relaţiile sociale, sunt astăzi în prim plan. Simţi nevoia să pui ordine în acest domeniu de viaţă, să iniţiezi nişte discuţii clarificatoare, să tranşezi lucrurile, astfel încât să mergi mai departe în nişte parametri care să fie clari pentru toată lumea. Diplomaţia nu mai este punctul tău forte de data aceasta. Nu mai eşti dispus să fii concesiv, de dragul păstrării unor relaţii, ci doreşti să ştii cum stai, chiar cu riscul de a provoca unele rupturi. Acest moment poate fi de bun augur, cu condiţia să nu faci abuz de puterea ta.

Cum iartă zodiile

Leu

Luna plasată în Capricorn, în zona muncii, anunţă o zi favorabilă activităţilor profesionale, mai ales a celor care necesită simţ practic, disciplină, organizare riguroasă. Adevărul este că nimeni şi nimic nu-ţi stă în cale, odată ce ţi-ai stabilit un scop precis. Eşti foarte hotărât să reorganizezi puţin lucrurile la locul de muncă, poate chiar să faci unele schimbări în cadrul echipei, mai ales daca ai putere de decizie. Atenţie la tendinţa de a fi rigid şi dur în relaţiile cu cei din jur, mai ales în cursul serii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Luna prezentă în zona iubirii te invită să fii mai atent la ce-ţi spune inima, să o asculţi şi să afli în ce direcţie ţi-ar fi bine să te îndrepţi în privinţa vieţii tale afective. Dacă ai o relaţie, poate că e momentul să clarifici nişte neînţelegeri acolo ori să-ţi exprimi, fără rezervă, adevăratele intenţii şi sentimente. În altă ordine de idei, ziua aceasta poate fi bună şi pentru a-ţi stabili priorităţile în materie de proiecte. Speculaţiile financiare şi satisfacerea unor capricii costisitoare nu sunt recomandate.

Oraloscop 19-25 octombrie

Balanță

Luna tranzitează Capricornul şi activează zona căminului. Este posibil ca astăzi să faci o investiţie pentru casă, mai ales dacă e vorba despre o achiziţie pe care ai amânat-o mai mult timp. De asemenea, este un moment favorabil pentru a-ţi pune ordine în buget, prin restabilirea priorităţilor vizavi de administrarea resurselor materiale. Siguranţa şi stabilitatea sunt foarte importante pentru tine, acum. Spre seară, este nevoie de nişte eforturi, pentru a te împărţi între nevoile tale şi cele ale familiei.

ADVERTISING

Scorpion

O zi cel puţin interesantă, mai ales prin discuţiile care e posibil să aibă loc cu vechi cunoştinţe. Se pot reedita neînţelegeri mai vechi, se pun pe tapet, se cercetează cauza unor tensiuni relaţionale. Este momentul să recunoşti propriile greşeli, dacă doreşti să te reconciliezi cu cineva. Pe de alta parte, in urma informaţiilor care ajung la tine (chiar fără să le cauţi), poţi afla care este caracterul adevărat al unor persoane din anturaj.

Mercur retrograd în Scorpion și Balanța, 14 octombrie – 4 noiembrie 2020. O nouă perspectivă

Săgetător

Astăzi eşti preocupat de bunăstarea ta, orice ar însemna asta. Interesele personale primează, aşa că poţi părea uşor lipsit de scrupule, mai ales în faţa prietenilor. Cert este că eşti hotărât să „schimbi foaia”, să nu-i mai laşi pe cei care-ţi datorează ceva să te tot amâne, să nu mai accepţi locul doi sau compromisurile. Mai ales că, în această perioadă, vin spre tine tot felul de informaţii, care te ajută să-ţi faci o imagine mai clară în privinţa unor persoane din anturaj.

Capricorn

Luna este prezentă în semnul tău zodiacal şi te face prezent la puterea interioară, dar şi la nevoile tale. Aşadar, astăzi s-ar putea să refuzi cu fermitate orice sarcină suplimentară care ţi se trasează la locul de muncă, cu orice risc. Simţi că e momentul să îţi acorzi mai multă atenţie şi, implicit, să acorzi mai mult timp lucrurilor care-ţi bucură inima. În acest context, s-ar putea ca astăzi să te concentrezi asupra unor relaţii de prietenie, în care ai de clarificat nişte lucruri.

Vărsător

Pentru tine, ziua de astăzi poate fi ceva mai statică. De fapt, Luna prezentă în semnul Capricornului te invită la introspecţie, autoanaliză şi evaluare a gesturilor din ultima vreme. S-ar putea să ai sentimentul de blocaj, să nu mai vezi niciun mod de a continua unele proiecte, să-ţi apară viitorul în ceaţă. Cu toate acestea, este un moment preţios, care-ţi oferă ocazia de a vedea ce e necesar să schimbi în modul de a gândi şi vedea lucrurile, mai ales în plan profesional.

Pești

Luna plasată în Capricorn, în zona prietenilor, anunţă o zi importantă pentru reconfigurarea unor relaţii, prin aflarea unor adevăruri care ți-au fost ascunse. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a-ţi revizui nişte aspiraţii şi a-ţi schimba viziunea asupra unor proiecte. În definitiv, această perioadă te stimulează să-ţi analizezi cu mai multă atenţie credinţele şi obiectivele. Fii sincer faţă de tine şi recunoaşte eventualele greşeli pe care le-ai făcut în ultima vreme. Asta te va ajuta să regăseşti drumul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇