Horoscop zilnic: 21 mai

Horoscop zilnic: 21 mai

Berbec

O zi eficientă de muncă și activități profesionale. Astăzi nimic nu-ți poate sta în cale și nimic nu te poate abate de la ambițiile și scopurile tale. Vrei să ai lucrurile sub control și le vei avea, prin flerul excelent de conducător și organizator. Nu este exclus să ți se dea pe mână un nou proiect provocator.

Taur

Luna în Fecioara, în zona iubirii, și aspectele sale, te invită să-ți manifeșți sentimentele și să-ți împărtășeșți afecțiunea pentru oamenii dragi din viața ta. Poți face un cadou creativ sau, pur și simplu, dedici mai mult timp acestui segment de viață. Pe de altă parte, sunt avantajate toate activitățile creative sau care au legătură cu copiii.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Gemeni

Dacă ai în plan rezolvarea unor probleme care țin de cămin, locuință sau patrimoniu, astăzi o poți face cu succes. Luna în Fecioară te ajută să fii ordonat, organizat, riguros și, mai ales, atent la nevoile celorlalți. E posibil să faci și niște investițîi inspirate sau să primeșți sprijin financiar de la cineva din familie.

ADVERTISING

Rac

Astăzi te poți exprima cu autoritate și putere, mai ales dacă ai programat o întâlnire sau o negociere. Este o zi în care sunt bine susținute de către astre toate demersurile ce țin de comunicare, schimburi, deplasări, documente. Atenția la detalii te ajută să obții rezultate foarte bune în orice astfel de activitate.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice

Leu

O zi bună sub aspectul câștigurilor financiare și/sau materiale provenite din muncă proprie. Faci ce faci și te alegi cu niște oportunități de câștig pe termen lung. Dar pentru asta e necesar să fii dispus să depui niște eforturi și să-ți asumi niște responsabilități, ceea ce nu cred să fie o problemă pentru tine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Cu Luna plasată în zodia ta, e clar că astăzi vei trăi totul la intensitate maximă. Mai ales iubirea și tot ce ține de ea. Iar proiectele la care lucrezi astăzi pot avansa fantastic de mult și repede, pentru că ești ferm, hotărât și pus pe fapte mari. Așadar, astăzi ai șansă să "joci" din plin, fără jumătăți de măsură!

JUPITER în PEȘTI, din 14 mai 2021. Posibilități infinite

Balanță

Ziua de astăzi îți poate aduce răspunsuri lăuntrice fabuloase, revelații, în urma introspecției, experiențelor trăite și căutărilor în interiorul tău. Este, pe de altă parte, o zi a beneficiilor de mai multe tipuri, atât spiritual cât și material. Însă e foarte important să eviți așteptările și să lași să vină orice vine. Să primești mesajele subtile.

ADVERTISING

Scorpion

Dacă nici astăzi nu ești conștient de generozitatea prietenilor și a Universului întreg, atunci nu știu când poți fi. Deschide ochii și mintea, pentru a putea primi darurile ce vin spre tine pe diverse cai: prin prieteni, veșți, propuneri, promisiuni, idei. Noi colaborări și proiecte se arată la orizont.

Săgetător

În cazul tău, Luna în Fecioara activează zona carierei și puterii. Aspectele sunt frumoase, semn că astăzi te poți face remarcat și ascultat, te poți exprima cu putere și autoritate. Șansa îți surâde, mai ales dacă ai început un proiect nou în urmă cu aproximativ o săptămâna. Așadar, fii deschis și pregătit să culegi niște roade, inclusiv materiale.

Capricorn

Experiențele pe care le trăiești și oamenii pe care-i întâlneșți astăzi joacă rol de sursă de inspirație și evoluție la nivel înalt. Pur și simplu, ți se deschid noi orizonturi de gândire, cunoaștere, evoluție. Este o zi frumoasă, în care ai ocazia să simți plăcerea de a dărui, dar și de a primi, indiferent ce. Stai "treaz", ascultă-ți ghidul interior.

Vărsător

Se pare că astăzi ești răsfățat de astre, în sensul că acestea creează contextul favorabil pentru a primi tot felul de daruri, favoruri sau recompense. Este o zi bună pentru a face un plan de "bătaie" în ce privește investițiile sau cheltuielile în familie. De asemenea, este un moment prielnic pentru orice fel de demers legat de finanțări sau sponsorizări.

Pești

Cooperarea este cuvântul de ordine astăzi pentru tine. Luna în Fecioara, în zona relațiilor și parteneriatelor, îți conferă priză la public, magnetism, putere de convingere. Dacă îți căutai aliați pentru un proiect, acum îi poți găsi. Dacă îți dorești să clarifici termenii și condițiile unui parteneriat, acesta este momentul oportun.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇