Horoscop zilnic: 21 iulie

Horoscop zilnic: 21 iulie

Berbec

Luna se afla astăzi în Săgetător și îți deschide apetitul pentru cunoaștere, explorare, experiențe noi. Astăzi ți se deschide un spațiu de noi posibilități, idei, soluții. Cu cât ești mai dispus să îmbrățișezi noul, cu atât mai multe șanse de succes ai, în tot ce întreprinzi.

Ziua îți poate aduce și surprize plăcute în ce privește relația cu o instituție, cu o persoană oficială sau cu cineva din străinătate. O situație se poate întoarce la 180 de grade în favoarea ta.

Taur

Ai tendința să despici firul în patru și să întorci o situație pe toate părțile, însă, după cum ai remarcat probabil, nu te ajută foarte mult. Ce ajută cu adevărat acum este detașarea de orice context tensionat, încrederea în ceea ce este și deschiderea către noi posibilități.

Există oameni, resurse, soluții chiar lângă tine, doar să le vezi și să le primești. Ziua de astăzi ar putea veni cu un cadou, o favoare, o mână de ajutor nesperată din partea cuiva.

Gemeni

Astăzi accentul este pus pe relațiile sociale, interacțiunile cu ceilalți, imaginea pe care o proiectezi în afară. O zi bună pentru negocieri, abordări noi în cadrul unor colaborări, deschidere către o viziune originală în ce privește derularea unui proiect.

E posibil să vină propuneri inedite, să fii inspirat de o persoană nonconformistă și chiar să intre în viața ta oameni noi. Chiar dacă îți e neclar rolul acestor experiențe, primește-le cu deschidere și curiozitate.

ADVERTISING

Rac

Luna în Săgetător activează zona muncii și relațiilor lucrative, aducând efervescență și elemente de noutate în acest segment de viață. Este o zi dinamică, în care unele lucruri se pot schimba în mod neprevăzut. Schimbările sunt benefice, prin urmare e de preferat să fii adaptabil și flexibil.

Mai mult, e important să fii deschis către posibilități noi de dezvoltare și creștere în ce privește poziția ta profesională, precum și direcția pe care o iau unele proiecte.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Leu

Ție, Luna în Săgetător îți stimulează gustul pentru schimbare, noutate, aventură. Ești în căutare de idei originale, de noi posibilități de creștere și evoluție. Schimbările au loc în primul rând la nivel de conștiință, în sensul că acum privești viața dintr-o perspectivă mai înaltă, ceea ce-ți permite să aduci mai multă bucurie în realitatea ta.

Dacă-ți vin idei noi, urmează-le. Daca simți că e timpul să virezi într-o direcție nouă, ai încredere în sentimentele tale, chiar dacă nu se întâmplă totul cât ai bate din palme.

ADVERTISING

Fecioară

Luna în Săgetător activează zona sufletului, casei și familiei. Este o zi numai bună pentru a-ți face timp pentru tine și pentru nevoile tale. Vrei să schimbi ceva în spațiul de locuit? Nu mai sta pe gânduri! Simți că ți-ar prinde bine să-ți faci câteva capricii și plăceri? Fă în așa fel încât să devină posibil!

Cu alte cuvinte, astăzi pune-te pe primul plan, fară vinovăție și fară să cauți scuze să n-o faci. Uneori, e de un real folos să te desprinzi de rutină, să renunți la ordine, rigoare și principii rigide.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

Balanță

O zi efervescentă, mai ales în ce privește comunicarea, interacțiunile cu ceilalți, corespondența, transferul de date sau deplasările. Pot apărea schimbări în program, vești neașteptate, surprize de tot felul.

De aceea, e necesar să fii flexibil și să îmbrățișezi elementele de noutate, chiar dacă nu știi încotro te duc. Cu cât ești mai receptiv și deschis la nou, cu atât sunt mai mari șanse să te bucuri de experiențe extraordinare.

ADVERTISING

Scorpion

Iată o zi în care te poți bucura de oportunități frumoase în ce privește zona muncii și a câștigurilor. Pentru asta, e necesar să-i dai drumul lui „nu pot asta” sau „nu știu cum se face asta”, și să accepți să te arunci în necunoscut, fiind mereu curios și dispus să descoperi noi talente în tine.

Cu alte cuvinte, dacă simți să mergi pe un drum nou sau să îmbrățișezi o formă de manifestare nouă, renunță la scuze și întinde-te dincolo de limite.

Săgetător

Astăzi îți revine entuziasmul și cheful de viață. Mai mult, ești pus pe alegeri îndrăznețe, nonconformiste și pe fapte mari. Luna stă toată ziua în zodia ta și te ajută să-ți îndrepți atenția, din nou, asupra nevoilor și dorințelor personale.

E timpul să iei frâiele în mâini și să creezi singur posibilități noi, care să te inspire și să te motiveze. De asemenea, e timpul să găsești mijloace prin care să crești productivitatea unor relații.

Oracolscop 19 – 25 iulie 2021

Capricorn

Pentru tine, este o zi potrivită pentru un bilanț al alegerilor, acțiunilor și rezultatelor aferente, din ultimele săptămâni. Astăzi vezi foarte clar care sunt consecințele, iar dacă acestea nu-ți plac, e timpul să schimbi ceva în abordare și atitudine.

Poate fi vorba de stabilirea unor noi limite în ce privește viața personală, astfel încât să ai mai multă libertate de mișcare și mai mult spațiu de manifestare. Dacă în ultima vreme te-ai neglijat, acum poți face niște schimbări în acest sens.

Vărsător

Pentru tine, Luna în Săgetător este de bun augur, chiar dacă tulbură puțin apele. Astrul anunță că e timpul pentru o abordare nouă a unor relații vechi sau pentru o înnoire a cercului de prieteni.

De asemenea, astăzi beneficiezi de inspirație și creativitate, astfel că un proiect poate lua o turnură nouă. În plus, e posibil să-ți revizuiești aspirațiile și dorințele, renunțând la unele cu care nu mai rezonezi și făcând loc altora, în ton cu cine ești acum.

Pești

Se pare că alții pot vedea astăzi în tine talente și abilitați de care tu nu ești conștient. Pe acest fundal, poți primi o propunere inedită sau te poți bucura de recunoaștere socială. În plus, dacă dai curs inspirației și creativității, poți produce schimbări benefice și în zona veniturilor financiare.

Prin urmare, astăzi ești invitat să te deschizi către nou și să te avânți, cu curaj, pe noi culoare de manifestare a potențialului.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇