Horoscop zilnic: 21 iulie

Horoscop zilnic: 21 iulie

Berbec

Luna se află în Leu și activează segmentul iubirii, creativității și expresiei de sine. Așadar, astăzi ești demonstrativ în dragoste, știi să-ți exprimi și să-ți manifești sentimentele, atât față de persoanele dragi din viață ta, cât și față de propriii copii.

Este, de asemenea, o zi în care poți avea satisfacții și bucurii de la copii sau poți beneficia de gesturi minunate de iubire. Proiectele artistice sunt avantajate, iar gustul pentru distracție și activități recreative este stimulat.

Taur

În prima parte a zilei ești inspirat, astfel că poți găsi niște soluții ingenioase pentru o problemă ce vizează familia, locuință sau o investiție imobiliară. În ce privește finanțele, se recomandă prudență, pentru că exista riscul unor cheltuieli pripite sau a unor blocaje și întârzieri.

Însă și în relația amoroasă este indicat să fii diplomat, precaut și mult mai atent la dorințele partenerului, pentru că altfel pot lua naștere tensiuni persistente. Spre seară, evită deciziile importante și reacțiile impulsive față de membrii familiei.

ADVERTISING

Horoscopul săptămânii 20-26 iulie

Gemeni

O zi frumoasă, în care îți sunt stimulate calități precum imaginația, intuiția, originalitatea, talentul oratoric și de negociere. Așadar, ești avantajat în toate activitățile care țin de examene, interviuri, negocieri și semnări de contracte, călătorii.

Nici simțul umorului nu-ți lipsește, iar asta te face o companie delicioasă, mai ales pentru colegi. Spre seară ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu, de fapt, să fii ceva mai permisiv și flexibil în conversațiile cu cei din jur. Iar dacă pleci la drum, fii prudent și nu apasă prea tare pedala de accelerație.

Rac

Probabil că astăzi vei participa la discuții despre bani și negocieri, însă acestea sunt deocamdată neoficiale, în sensul că poți întâmpină încă amânări sau blocaje în privință demersurilor legate de documente.

Totuși, informațiile pe care le primești astăzi, pe lângă că sunt îmbucurătoare, au șanse de materializare în câteva zile. Fii așadar receptiv, discret și dispus să-ți promovezi talentele și aptitudinile, pentru că acestea sunt aducătoare de bani în următoarea perioada. Spre seară, evită cheltuielile pripite.

ADVERTISING

Leu

Ești bine dispus și sociabil, ai umor și ești pus pe șotii. Faci ce faci și te plasezi în centrul atenției, obții cu ușurință admirație și laude, prin urmare, dacă ești persoană publică, vei străluci pur și simplu.

Atenție, însă, mai ales spre seară, la tendința spre vanitate și orgoliu, în relația cu partenerul de viață sau un colaborator. Această atitudine poate face să se încingă spiritele și te poate conduce la decizii greșite. De altfel, este foarte important ca deciziile din aceste zile să fie luate cu inima și nu din orgoliu.

O cale de a ieși dintr-un impas. Luna nouă în Rac, 20 iulie 2020

Fecioară

Astăzi s-ar putea să iasă la iveală unele nemulțumiri legate de carieră, de imaginea socială sau de felul în care te percep și te tratează un șef sau colaborator. Este o zi a conștientizării unor minusuri, ceea ce nu e rău, pentru că astfel ai ocazia să identifici și modalitatea prin care poți schimba lucrurile în favoarea ta.

ADVERTISING

Pe de altă parte, te simți destul de obosit sau ai sentimentul de saturație în privință sarcinilor profesionale. Ți-ar prinde foarte bine o perioada de pauză, pentru relaxare, odihnă și meditație.

Balanță

O zi frumoasă sub spectrul relațiilor sociale, activităților de grup, relațiilor cu prietenii și evenimentelor mondene. Probabil că astăzi vei fi în continuă mișcare, te vei angrena în tot felul de conversații, ba chiar te poți implica într-un proiect umanitar.

Este o zi cu multe idei, dar și cu multe aspirații noi. Practic, poți schimba ceva în modul de a vedea viitorul, în sensul că îți schimbi unele dorințe și așteptări. Seara poate aduce ciocniri emoționale în relația cu o persoană dragă, așa că evită discuțiile tensionate.

Scorpion

Cariera este punctul nevralgic al acestei zile și al următoarelor săptămâni. Înspre zona profesională se îndreaptă atenția ta în mod preponderent și există riscul să neglijezi celelalte domenii de viață, din cauza unor ambiții personale.

Sfatul meu este să nu forțezi lucrurile și să nu încerci să arzi etape, făcând compromisuri. Pentru orice greșeală făcută acum, vor apărea consecințe deloc plăcute, abia în iarna, când vă trebui să dai socoteală.

Oracolscop 20-26 iulie 2020

Săgetător

Astăzi te simți ca peștele în apă, pentru că ai susținere de la Luna din Leu, care-ți conferă optimism și o atitudine pozitivă, indiferent de situație. În prima parte a zilei pot veni vești grozave de departe, poți relua legătură cu un prieten vechi din străinătate sau vine un răspuns favorabil de la o instituție de stat sau o persoană cu autoritate.

Sunt avantajați și cei care susțin examene sau interviuri. Iar ca o recomandare generală pentru astăzi, încearcă să fii în acord cu legea și cu principiile morale, în tot ceea ce faci.

Capricorn

Luna aflată Leu îți stimulează intuiția, senzitivitatea, imaginația. S-ar putea ca printr-o conjunctură norocoasă să câștigi niște bani sau un premiu.

Pe de altă parte, gândirea pătrunzătoare și flerul de adevărat detectiv te pot ajuta să dezvălui un secret, să afli informații pe care nu le știai sau să descoperi cauza ascunsă a unei probleme profesionale. După-amiază, gândește-te de două ori înainte să scoți bani din buzunar.

Vărsător

Este posibil ca în această perioadă să te afli în fața unor decizii importante, legate fie de o relație matrimonială, fie de un parteneriat de afaceri sau o colaborare. Ești într-un moment de răscruce, când ai de ales dacă și ce păstrezi în viața ta din relațiile actuale.

S-ar putea ca inima să-ți spună să renunți la ceva sau cineva, deci să faci o schimbare, în timp ce interesele sociale și profesionale te îmbie să faci un compromis. Se pare că prima variantă este cea favorabilă.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie - 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Pești

Astăzi, accentul este pus pe muncă și pe activități de rutină. Chiar dacă nu prea-ți arde, încearcă să faci totul cu responsabilitate și rigurozitate, pentru că altfel se vor strecura greșeli pe care le vei observa abia spre seară.

Oricum, s-ar putea ca programul de lucru să se prelungească, din cauza unor modificări apărute pe parcursul zilei. Sănătatea merită și ea foarte multă atenție, mai cu seamă după-amiaza, când oboseala și stresul își vor spune cuvântul.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇