Horoscop zilnic: 21 decembrie

Horoscop zilnic: 21 decembrie

Berbec

Astrele îți recomandă discreție și retragere din forfota cotidiană. Ești obosit și fizic și psihic, așa încât ar fi minunat dacă ți-ai lua liber. Remediile naturiste și odihnă îți sunt suficiente. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile de rutină și evită provocările celorlalți.

Alcătuieșți planuri pentru sărbătorile de sezon alături de cei dragi. Surprize în plan familial și domestic.

Taur

Relațiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grijă cu cine și ce vorbeșți, pentru că există riscul ca mai târziu totul să se întoarcă împotriva ta. Cineva din anturajul tău îți poate cere bani cu împrumut sau alte favoruri.

Recomandabil este să eviți provocările celorlalți și să îți oferi ajutorul doar după o analiză atentă a detaliilor situației. După-amiaza, detașează-te de tumultul vieții cotidiene.

7/16 Vibrația numerologică a lunii decembrie 2020. Legământul lui Dumnezeu

Gemeni

Ziua îți aduce în atenție relațiile cu șefii. Sunt posibile altercații vizavi de modul în care îți îndeplineșți sarcinile de serviciu. Oferă explicații pertinente și susține-le cu dovezi viabile.

Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine ca din când în când să verifici balanța muncă-plată și să-ți reevaluezi acțiunile.

ADVERTISING

Rac

O veste din străinătate îți poate da de gândit. Fii selectiv cu informațiile primite, întrucât nu toate îți folosesc. Demersurile pentru călătorii atât de agrement, cât și profesionale se pot amâna pentru un termen nedefinit deocamdată.

Dacă ai de susținut examene, probe sau interviuri, fii prudent și mizează doar pe forțele tale. După-amiază sunt momente favorabile pentru odihnă.

Mesajul Îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2020. Recuperare

Leu

O zi favorabilă achitării taxelor, facturilor și datoriilor de orice fel. Se pot ivi încurcături în cazul plăților și documentelor financiare, de aceea, fii prudent și verifică atent totul.

Pe de altă parte, s-ar putea să ai de plătit daune de pe urmă copiilor, a persoanei iubite sau de pe urmă hobby-urilor tale. Bine ar fi să eviți cheltuielile extravagante și investițiile.

Fecioara

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse, pentru că toate eforturile tale sunt îndreptate către activitățile profesionale și către relațiile colegiale.

Este adevărat că în ultimul timp ești foarte îngrijorat de ceea ce se petrece cu casa și familia din care provii, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să împaci pe toată lumea.

5- VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

ADVERTISING

Balanță

O zi cu multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace cu ceilalți. Nici șefii nu sunt de partea ta, așa încât rezumă-te doar la îndatoririle tale și evită provocările celorlalți.

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea, dozează-ți eforturile. Pe cât posibil folosește remedii naturiste și rezervă-ți momente de odihnă.

Scorpion

Iubirea sub toate formele ei este tema principala a zilei. Fie că ai de-a face cu persoana iubita, fie cu copiii, inima ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot ivi niscai neplăceri, însă cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși cu succes.

Pe de altă parte, valorifică-ți potențialul creativ abordând un hobby. După-amiază, adună-ți apropiații la o serată amuzantă.

Săgetător

Membrii familiei te solicită din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutină ale casei, însă pe de altă parte ți se solicită și ajutor material pentru o rudă aflată în suferință.

Ești preocupat mai mult de propria-ți persoană și asta îi poate necăji pe cei din jur. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să împaci pe toată lumea. Ești tentat să dai replici tăioase, riscând să-ți strici imaginea publică.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 decembrie

ADVERTISING

Capricorn

Se anunță o zi cu multe drumuri pe distanțe scurte. Fie ești nevoit să rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tău moral și material.

Faptul că există multă agitație în jurul tău și nu prea te poți ocupa de tine îți dă o stare de nemulțumire. Detașează-te de problemele altora și implică-te doar în ce simți tu că îți face plăcere sau îți este de folos.

Vărsător

Veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu sunt tema majoră a zilei. Poți primi o sumă de bani restanță și favoruri de la colegi sau șefi.

Pe de altă parte, regimul muncii este restricționat, incert și foarte ușor se pot petrece răsturnări de situație. Bine ar fi să cheltuiești strictul necesar și să eviți investițiile, împrumuturile sau asocierile în afaceri.

Pești

O zi cu stări controversate. Ai tendința de a te implica în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să eviți. Sunt momente favorabile pentru a te îngriji mai mult de trupul și sufletul tău.

Programează-te la un tratament cosmetic, la o ședință de masaj sau saună și gândește-te și la înnoirea garderobei. Ești foarte preocupat de segmentul profesional și cu greu te mai poți ocupa și de altceva.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇