Horoscop zilnic: 20 septembrie

Horoscop zilnic: 20 septembrie

Berbec

Departe de ochii și urechile majorității poți plănui, împreună cu cineva de încredere din anturajul apropiat, o colaborare pe termen lung. Însă ar fi bine ca deocamdată să lași lucrurile în stadiul de discuție sau plan. Zilele următoare pot ieși la iveală amănunte neplăcute și va fi nevoie de reorientare rapidă.

Organismul tău încă are nevoie de odihnă. Lasă grijile deoparte și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Taur

Este momentul să-ți redefineșți relațiile sentimentale și cele cu prietenii. Pentru că tu ai idei progresiste, vrei să ajuți pe toată lumea, apropiații îți pot face tot soiul de reproșuri. Ascultă și ceea ce îți spun ceilalți. Printre evenimentele și discuțiile zilei îți vei da seama că exagerezi uneori și mai ales că nu dispui de suficiente forțe vitale sau materiale pentru a-ți asumă responsabilități deosebite.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 septembrie

Gemeni

Posibil să fii nevoit să te împărți între îndatoririle socio-profesionale și cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, însă membrii familiei și urgențele casei îți vor atrage în mod special atenția. Dacă te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial rișți să gafezi, deoarece contextul astral îți susține prea puțin demersurile în acest sens. Găsește un echilibru just și rezolva prioritățile.

ADVERTISING

Rac

Te gândești la multe subiecte astăzi, fiindu-ți dificil să te stabileșți clar asupra unuia. Astfel și comunicarea cu ceilalți sau luarea deciziilor au de suferit. Liniștește-te și ai răbdare să se desfășoare cursul firesc al evenimentelor.

Posibil să primești o oferta de colaborare în străinătate sau cu parteneri străini. Deocamdată informează-te corespunzător și lasă concluziile pentru zilele următoare.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 2 Octombrie 2021

Leu

Nemulțumirile privitoare la banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții sunt mari astăzi. În mod special în relația cu partenerul de viață se poate pune problema unui divorț, a partajului în urmă separării. Fii prudent și sfătuiește-te cu persoane autorizate în domeniul financiar și juridic.

Ai încredere că până la urmă vei depăși cu bine această perioada. Dincolo de aparențe, totul are explicații.

ADVERTISING

Fecioara

Indiferent ce-ți oferă ceilalți, tot ești nemulțumit. Dorești să se facă lucrurile numai cum vrei tu, pe considerentul că știi foarte bine evenimentele din jurul tău. Fii prudent, pentru că astăzi există un risc mare de a te amăgi. Depune eforturile necesare și detașează-te de ceea ce se petrece în jurul tău. Observând de pe margine oamenii și manifestările lor, te vei relaxa într-un anume fel.

Ritual de eliberare în timpul LUNII PLINE

Balanță

Ar fi minunat să te plimbi prin parcuri, să te joci cu animalele de companie și să visezi cu ochii deschiși la o lume mai bună. Cu toate că stările de spirit sunt fluctuante, organismul încă este obosit, diversitatea naturii înconjurătoare te poate ajuta să depășești cu bine perioada actuală.

La serviciu există tensiuni și discuții aprinse, de aceea, fii prudent, discret și ocupă-te doar de sarcinile tale.

ADVERTISING

Scorpion

Organizează-ți programul zilei, astfel încât să ai timp suficient și pentru un hobby. Foarte ușor îți poți etala talentele, alături de oamenii dragi. Pe de altă parte, copiii sau persoana iubită îți pot reproșa faptul că ții cont doar de nevoile și mofturile tale.

Oprește-te preț de câteva momente și îndreaptă-ți atenția, dar și afecțiunea spre cei dragi. Te va suprinde plăcut reacția lor.

MASCULIN și FEMININ. Eveniment online cu NICOLETA și CORNEL SVÂRLEFUS, 25 septembrie 2021

Săgetător

Ai sta acasă, însă multe treburi te așteaptă în afară ei. Atmosfera din sânul familiei este tensionată, pentru că fiecare membru al său are alte așteptări de la ceilalți sau, pur simplu, fiecare se gândește la ale sale. Detașează-te, rezolvă-ți treburile personale și depune eforturi să aduci căldură și armonie în cămin. Ceilalți îți vor aprecia eforturile și chiar te vor răsplăti cu mici favoruri.

Capricorn

Ești solicitat mult de către prietenii și rude apropiate. Mentalul îți este obosit, fiind mai dificil astăzi să-ți concentrezi atenția spre un subiect sau pe problemele altora. Oferă sfaturi cu măsură și nu te lăsa impresionat de situațiile în care se află ceilalți.

Călătoriile pe distanțe scurte, cu scopul de a rezolva chestiuni domestice sau pentru a te întâlni cu câte cineva, sunt frecvente pe tot parcursul zilei.

Tăcerea ca formă de abuz (Tratamentul Tăcerii)

Vărsător

Te preocupă în mod special capitolul financiar și anume găsirea unor posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată lasă doar în faza de gând sau planuri ceea ce intenționezi să faci în acest sens. Posibil să te razgandesti în zilele următoare sau, pur și simplu, să apară de la sine variante nebănuite de câștig.

Nu se recomandă astăzi cumpărături decât strictul necesar.

Pești

Oscilezi mult astăzi în gânduri, decizii, vorbe și fapte. Că să-ți găsești echilibrul sufletesc, ocupă-te numai de acele activități care îți fac plăcere sau stai de vorba numai cu oamenii care te susțin cu adevărat. Ferește-te de spații aglomerate, discuții ample sau luarea unor decizii care te implică pe termen lung.

Cel puțin la capitolul financiar se pare că stai bine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇