Horoscop zilnic: 20 octombrie

Horoscop zilnic: 20 octombrie

Berbec

Se anunță o zi frumoasă, cu experiențe constructive și întâlniri care te inspiră. Se pare tinzi te gândești foarte mult la viitor sau la un eveniment care urmează aibă loc într-un cadru extins.

Entuziasmul și pofta de viață, speranțele care se nasc astăzi și comunicarea fluentă cu cei din jur te pot îmbia lași baltă unele responsabilități, în cursul după-amiezei. Probabil simți nevoia unei vacanțe și nu e exclus ți planifici o excursie pentru weekend.

Oraloscop 19-25 octombrie

Taur

Prima parte a zilei aduce vești bune legate de obținerea unui împrumut sau a unei finanțări. Oricum, afli pe cine te poți bizui în cazul în care vrei demarezi o afacere sau faci nişte demersuri pentru avansare în carieră.

Ai nevoie te asiguri persoanele care au promis îți vor sta alături chiar vor face asta, însă s-ar putea ca un prieten te dezamăgească dupăamiază, tocmai pentru te lasă baltă când ai mai multă nevoie de el. Totuși, la locul de muncă găsești înțelegere și susținere.

Gemeni

Dacă ți-ai programat o întâlnire la nivel înalt sau ai în plan o negociere sau semnarea unui contract, acum este momentul favorabil acționezi. Îndeosebi prima parte a zilei îți aduce ipostaze benefice și noroc venit prin intermediul contactelor sociale, relațiilor, comunicării.

Sunt avantajate toate activitățile care au legătură cu străinătatea și nu este exclus ca unele veşti vină de departe, chiar din altă țară. Totuși, în a doua parte a zilei, evită acționezi ghidat de capricii, emoții sau impulsivitate, mai ales la locul de muncă.

Îngerii păzitori ai semnelor zodiacale

ADVERTISING

Rac

Nu e momentul fii comod sau te complaci într-o situație călduță la locul de muncă, ci e recomandat fii cât se poate de vigilent, pentru a nu lăsa treacă pe lângă tine vreo ocazie favorabilă.

Se pare te bucuri de apreciere și s-ar putea primești o ofertă avantajoasă, la recomandarea cuiva. După-amiază, abordează cu calm orice schimbare sau veste neașteptată legată de acte oficiale.

Leu

Ești în centrul atenției, primești laude și aprecieri, ești entuziast și optimist. Este un moment excelent pentru tot ce înseamnă creativitate, exprimare prin act artistic, promovarea unei idei sau a unui proiect.

Totul pare stea sub semnul expansiunii astăzi, așa se poate vorbi atât de amplificarea succesului, cât și a vanității și orgoliului. Așadar, încearcă eviți extremele, mai ales în cursul serii, când impulsivitatea și dorința de aventură se pot răsfrânge asupra bugetului, printr-o pierdere de bani.

Mercur retrograd în Scorpion și Balanța, 14 octombrie – 4 noiembrie 2020. O nouă perspectivă

ADVERTISING

Fecioară

Te simți bine, ai un sentiment de bucurie interioară și împlinire. Parcă lucrurile s-au așezat pe un făgaș convenabil și aștepți roadele muncii depuse până acum, fără mai faci mari eforturi și fără forțezi lucrurile în vreun fel. Și rezultatele nu vor întârzia apară, mai ales din punct de vedere material.

În familie atmosfera este agreabilă și e un moment bun pentru a plănui niște investiții în casă.

Balanță

O zi frumoasă sub aspectul relațiilor, comunicării, acumulării de informații. Ești receptiv, curios, absorbi ca un burete orice informație care te inspiră, asta și datorită faptului te afli într-o perioadă fertilă pentru evoluție personală și modelare a personalității.

Întâlnirile pot fi fructuoase, mai ales dacă se vorbește despre un proiect nou, pentru ești extrem de convingător, tranșant și reușești îi cointeresezi pe ceilalți în planurile tale.

Cum iartă zodiile

ADVERTISING

Scorpion

Sunt premise foarte frumoase pentru câștiguri de bani, așa fii pe fază, ca poți fructifica oportunitățile care apar. Cineva îți poate vinde un pont bun, îți propune te implici într-o afacere profitabilă sau îți oferă o recompensă pentru un serviciu pe care i l-ai făcut mai demult.

În tot cazul, vin bani ușor, fără prea mult efort, însă dacă vrei -i și păstrezi, e bine fii prudent spre seară, când ai tendința cheltuiești sume considerabile pe un capriciu sau o plăcere personală.

Săgetător

Se refac multe relații care au fost întrerupte, cunoști persoane cooperante, cu care plănuiești construiești proiecte de anvergură, pui entuziasm în tot ce faci și ești extrem de convingător când îți exprimi mesajul.

Interesul pentru viața socială fiind crescut, s-ar putea fii destul de absent din viața familială și ți se reproșeze asta spre seară. Încearcă fii flexibil și concesiv.

Feng Shui pentru portofel: Cum atragem abundența

Capricorn

Astăzi ajung la tine tot felul de informații prețioase, fără ca măcar le fi cerut. În plus, intuiția te ajută previzionezi modul de derulare a lucrurilor, mai ales în domeniul profesional, dar și în cel financiar.

Cu alte cuvinte, gândurile au o putere de materializare extraordinară, așa asigură-te sunt pozitive. De asemenea, nu ar fi rău ca astăzi încerci o detașare de tot ce se întâmplă în jurul tău și observi lucrurile de pe margine. Asta te va ajuta vezi cu mai multă obiectivitate ce trebuie schimbat.

Vărsător

Ești plin de entuziasm, optimism și speranțe în ce privește viitorul tău. Ai capacitatea vezi dincolo de prezent, anticipezi o serie de evenimente, ceea ce te ajută dai răspunsurile corecte în privința implicării într-un proiect sau asocierii cu cineva.

Relațiile sociale sunt extrem de importante astăzi, așa e bine accepți orice invitație, chiar dacă necesită o cheltuială, pentru e posibil cunoști oameni cu un rol important în viața ta pe viitor.

Pești

Astăzi e bine ții cont de sfaturile partenerului de viață sau ale unei persoane apropiate, în care ai încredere deplină. S-ar putea ca sugestiile primite -ți folosească foarte mult în niște decizii pe care urmează le iei, în privința traseului profesional și carierei.

Cu alte cuvinte, ascultă cu atenție ce au de spus cei cu mai multă experiență și pregătire, pentru a face „mutările” corecte și a-ți netezi drumul spre succes.
....................................................................................................................................

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇