Horoscop zilnic: 20 noiembrie

Horoscop zilnic: 20 noiembrie

Berbec

Astăzi este activată zona prietenilor și proiectelor, însă există destul de multe tensiuni acolo, ceea ce înseamnă că te poți simți marginalizat într-un grup sau un prieten te dezamăgește prin atitudinea sa și deciziile pe care le ia.

Pe de altă parte, oricât de mult ți-ar plăcea să visezi la un proiect idealist, e mai bine să nu te amăgești, sperând că prietenii îți vor fi alături.

În schimb, ziua este excelentă pentru activități intelectuale, examene, demersuri juridice sau stabilirea unor termeni contractuali.

Taur

Deși în prima parte a zilei relațiile cu șefii pot fi tensionate ca urmare a noilor sarcini pe care ți le trasează sau schimbărilor pe care le produc la locul de muncă, după prânz ai posibilitatea să întorci lucrurile în favoarea ta.

Numai că pentru asta este necesar să fii persistent, să știi foarte clar ce vrei și să mergi direct la țintă.

După-amiază, vei fi sprijinit de o cunoștință să obții un act sau să ajungi la informațiile de care ai nevoie.

Gemeni

Se pare că ai tendința de a te eschiva de la o serie de sarcini profesionale, de a ignora regulile de ordine interioară la locul de muncă sau a încălca termenii unui contract. Cu toate acestea, încearcă să fii cât se poate de riguros, să-ți respecți promisiunile și acordurile făcute, pentru că altfel după-amiază va trebui să dai socoteală în fața unui partener, șef sau colaborator.

În schimb, dacă te achiți cu responsabilitate de toate îndatoririle care-ți revin, te poți bucura de un succes nesperat în a doua parte a zilei.

Cum să îți extinzi conștiința

ADVERTISING

Rac

Până spre după-amiază, atenția se îndreaptă spre segmentul financiar, mai exact spre găsirea unor metode și soluții pentru redresare, în urma unor cheltuieli urgente apărute sau chiar pierderi.

Iar dacă prima parte a zilei nu se arată prea strălucită din acest punct de vedere, după-amiaza aduce mai multe șanse de succes . Vin vești bune de departe, răspunsuri favorabile și oferte avantajoase.

Este un moment în care faci echipă solidă și cu partenerul de viață și cu familia, așa că fii cooperant și ține aproape.

Leu

Expunerea publică ar trebui făcută cu măsură, pentru că există o anumită tendință spre excese, verbale sau atitudinale, care îți pot afecta imaginea, dacă nu ești atent. Expansivitatea și curajul de a spune direct și deschis tot ce gândești sunt foarte prezente astăzi, ceea ce nu e rău, atâta vreme cât nu-i rănești pe cei din jur.

Iar dacă în prima parte a zilei te vezi nevoit să faci eforturi pentru a menține în parametri normali o relație de colaborare, fii sigur că merită, pentru că dintr-acolo poate veni o șansa nesperată de câștig, în cursul serii.

LILITH în Taur (21 octombrie 2020 – 18 iulie 2021) – Supraviețuire sau întruparea imposibilului?

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

S-ar putea să nu fii foarte mulțumit de climatul de la locul de muncă, de modul în care cooperezi cu colegii sau de sarcinile care-ți revin. Toate acestea îți pot reactiva niște gânduri mai vechi de schimbare sau îmbunătățire a poziției profesionale.

Și se pare că după-amiază chiar vor avea loc niște discuții, fie cu partenerul de viață, fie cu un colaborator, cu scopul de a identifica noi mijloace de punere în valoare a calităților de care dispui.

Poate veni și o surpriză plăcută, cum ar fi o ofertă inedită de colaborare.

Balanță

Aspectele astrale de astăzi par să-ți hrănească iluziile în ce privește o relație amoroasă, așa că ia în calcul acest lucru în cazul în care ești pe punctul de a te îndrăgosti sau dorești să-ți faci planuri de viitor.

În ce privește domeniul finanțelor, ar fi bine să eviți cheltuielile pripite și speculatiile sau jocurile de noroc. După-amiaza este favorabilă muncii și ajustării unui proiect care-ți poate aduce un câștig neașteptat.

Atmosfera astrală Noiembrie 2020: Punct și de la capăt!

ADVERTISING

Scorpion

Ești tentat să te gândești cu o oarecare îngrijorare la viitor, în ce privește viața de familie, securitatea emoțională și stabilitatea materială. Totuși, nu e momentul să iei decizii în acest sens, pentru că ești înclinat să te iluzionezi în privința situației prezente, iar contactul cu realitatea îți poate aduce dezamăgiri.

În prima parte a zilei, dedică-ți timpul activităților relaxante, iar in a doua parte a zilei, acceptă provocările care apar în zona sentimentală. Ai parte de clipe minunate și declarații neașteptate sau te poți chiar îndrăgosti.

Săgetator

O zi aducătoare de încurcături, întârzieri, amânări, în privința întâlnirilor, discuțiilor, transmiterii informațiilor sau călătoriilor. Dacă lucrezi cu documente, fii atent unde le pui, cum le redactezi și pe mâna cui ajung.

Dacă participi la întâlniri sau discuții importante, amână semnarea oricărui contract și stabilirea oricărui acord pe termen lung.

Spre seară, vin vești frumoase din partea familiei sau sărbătorești ceva împreună cu aceasta.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Capricorn

Fă tot posibilul să-ți menții intacte resursele materiale, oricât de mare ar fi tentația de a cheltui pe tot felul de lucruri, majoritatea inutile. Riscul de pagubă materială se menține până după-amiază, când sunt activate zona comunicării și relațiilor amicale.

În acest context, spre seară poți petrece momente minunate împreună cu prietenii sau poți chiar să fii curtat de cineva din anturaj. Sfatul meu este să faci ce simți și să lași deoparte temerile sau prejudecățile.

Vărsător

Se pare că în zona profesională se pregătesc niște schimbări, despre care fie nu știi, fie ai o părere greșită, în sensul că nu ai toate detaliile sau tinzi să vezi lucrurile în mod idealist. În aceste condiții, ar fi bine ca, cel puțin în prima parte a zilei, să lași lucrurile să curgă, urmând ca abia în a doua parte a zilei să te pronunți.

Seara este favorabilă câștigurilor, așa că măcar niște vești bune în acest sens vor veni cu siguranță.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 noiembrie

Pești

Ziua de astăzi îți poate aduce o stare de agitație interioară, hipersensibilitate sau emoții generate de așteptarea unui răspuns de la cineva din străinătate sau de la o instituție.

Și chiar dacă în prima parte a zilei premisele nu arată strălucit, ai răbdare până după-amiază, când toate frământările se vor risipi, iar problemele își vor găsi rezolvare în mod surprinzător, poate exact în ultimul moment.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇