Horoscop zilnic: 20 iulie

Horoscop zilnic: 20 iulie

Berbec

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte astăzi. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele de care te poți ocupa cu succes. Unele demersuri în acest sens pot stagna sau se pot amâna.

Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, așa încât exersează tăcerea. În a doua parte a zilei programează-ți activități culturale sau plimbări în aer liber.

Taur

Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora le poți rezolva astăzi cu brio. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau, funcție de caz, verificarea relațiilor cu instituțiile financiare.

S-ar putea să descoperi nereguli în documente sau plata salariului să întârzie. Fii răbdător și privește partea bună a lucrurilor. Spre finalul zilei îndreaptă-ți atenția către domeniile spirituale ale vieții.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

Gemeni

O zi cu probleme parteneriale. Se pare că cei care îți stau alături într-un proiect sau o colaborare au să îți facă multe reproșuri vizavi de implicarea ta în muncă.

Pe de altă parte, partenerul de viață te poate provoca la o discuție aprinsă. Fii prudent, încearcă să iei aminte la ce îți spun ceilalți pentru că dreptatea este de partea lor. Toată lumea îți va cere explicații, dar capacitatea ta de a răspunde sau de a discerne lucrurile este la cote joase. Spre finalul zilei vei reuși să rezolvi totul cu bine.

ADVERTISING

Rac

Ai parte de multa forfotă la serviciu. Se pot ivi conflicte în relațiile colegiale, dar mai mult este vorba despre o furtună într-un pahar cu apă. Totuși, șefii nu par a fi de partea ta sau te sprijină sporadic, așa încât bazează-te doar pe forțele tale.

Starea de sănătate este fluctuantă și bine ar fi să te ocupi doar de treburile ușoare. Atenție la capitolul financiar! Verifică situația bugetului și cheltuiește doar strictul necesar.

Oracolscop 19 – 25 iulie 2021

Leu

Veselia de care dai dovada astăzi te va face remarcat în anturaj încă de la primele ore ale dimineții. Atenție că vei avea tendința de a vorbi prea mult și pe lângă subiect.

Relația cu persoana iubită poate cunoaște ceva neplăceri, dar sunt pasagere. Alții vor avea de-a face cu copiii și problemele lor. Este o zi bună pentru a te ocupa de un hobby.

Fecioară

Casa și familia ar trebui să fie preocupările tale importante de astăzi. Este o zi bună pentru curățenii generale, reparații curente sau pentru reamenajări interioare.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar spre finalul zilei toată lumea va fi mulțumită. Totuși, evită discuțiile și deciziile majore, deoarece gândirea și comunicarea sunt la cote joase. Atenție la bani!

ADVERTISING

Balanță

Astăzi ești mai mult pe drumuri, dar în urma lor vei fi mulțumit. Întâlnirile și dialogurile cu rudele și prietenii apropiați sunt la ordinea zilei. Poți primi vești interesante și informații prețioase de tot soiul. Selectează doar ce îți este de folos și evită să îți umbrești sufletul cu temele aflate.

În partea a doua a zilei sunt momente bune pentru lecturi ușoare și amuzante. Fii atent la prieteni și protectori!

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Scorpion

Tentația cumpărăturilor îți va da târcoale întreaga zi. Alcătuiește o listă de priorități și delectează-ți sufletul în magazinele preferate. Este posibil să primești cadouri și recompense mărunte, dar suficiente și încântătoare pentru moment.

Pe de altă parte, condițiile de muncă de la un serviciu se pot modifica. Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât ocupă-te de activități ușoare. Spre seară adună-i pe cei dragi la o șuetă.

ADVERTISING

Săgetător

Prima zi a săptămânii îți aduce energie și poftă de viață. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreținere corporală sau pentru planificarea unor cursuri de dezvoltare personală.

Pe de altă parte, bine ar fi să îți alcătuiești programul de activități pentru toată săptămâna. Încearcă să îți temperezi dorința de afirmare și nu povesti intențiile tale de viitor. Fii prudent în relațiile cu cei apropiați.

Capricorn

Astăzi ești foarte discret și nu prea ai chef de nimic. Este o zi bună pentru plimbări în aer liber, pentru meditații într-o biserică sau pentru analizarea tuturor evenimentelor din viața ta.

Starea ta de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi ca ceilalți să nu observe. S-ar putea să descoperi mici conflicte la serviciu, dar le vei putea depăși ușor.

Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și secundar pe aparatul respirator. Folosește doar remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

Vărsător

Tema principală a acestei zile este legată de prieteni. Întâlniri, dialoguri de taină, sfaturi și soluții – toate roiesc în jurul tău într-un ritm interesant.

Sunt posibile contradicții între ce îți dorești și ce îți oferă ceilalți, dar le vei putea depăși fară probleme. Gândirea și comunicarea sunt viciate, așa încât ar fi bine să exersezi lecția tăcerii.

Pești

Domeniul profesional și tot ce ține de el îți captează întreaga atenție. Șefii te pot chema la raport, iar colegii sunt plecați în vacanță. Bazează-te doar pe forțele tale și explică-ți acțiunile cât mai concis. Atenție la ce spui și mai ales cum spui, pentru că astrele nu prea susțin comunicarea și mentalul cotidian.

Familia îți este alături, sprijinindu-te în toate demersurile tale. Alternează perioadele de muncă şi cele de odihnă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇