Horoscop zilnic: 20 iulie

Horoscop zilnic: 20 iulie

Berbec

Ai succes în treburile casnice. Sunt momente bune de a face curățenii generale, reparații curente sau aranjarea grădinii. Relațiile cu membrii familiei fluctueaza destul de mult, astfel că fii prudent.

Adună-i pe cei dragi la o agapă sau plimbă-te prin locurile natale. Bine ar fi să te ocupi mai îndeaproape de sufletul tău și să eviți grijile legate de serviciu și sănătate.

Taur

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Chiar dacă te gândești la călătorii în ținuturi îndepărtate, se pare că ai mai mult succes la cele în apropierea casei. Fii prudent în relațiile sentimentale!

Evită discuțiile contradictorii și ține cont și de dorințele celorlalți. O rudă apropiată îți poate da vești alarmante. Verifică orice informație înainte să-i dai curs. Evită eforturile și stresul!

ADVERTISING

Gemeni

Sunt posibile cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Ești tentat să mergi la cumpărături, dar evită cheltuielile extravagante.

Energia vitală este la cote scăzute, așa încât dozează-ți eforturile. Chiar dacă sufletul tău tânjește după aventuri și iubire, astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între dorințele frivole și nevoile reale.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Rac

Ești într-o formă de zile mari. Ai chef de viață și o mare dorință de a te ocupa de tot și toate. Cu toate că stările tale de spirit pot fluctua destul de mult, vei reuși să depășești orice moment.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Recomandabil este să-ți faci o reevaluare a propriei personalități. Poate o vizită la un centru de îngrijire corporală sau parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală ar fi foarte bune.

Leu

Stai deoparte astăzi! Ești destul de obosit și nu prea ai chef de ceilalți. Sunt momente bune pentru a fi doar cu tine însuți și de a te gândi la noi direcții de viață. Sănătatea este precară pe întregul organism.

Conflictele mocnite din sfera profesională te pot afecta când te aștepți mai puțin. Chiar ai nevoie de revizuiri pe toate planurile.

Fecioară

Zi interesantă la capitolul prieteni și susținători din segmentul profesional. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia pot fi agreabile, chiar dacă din când în când vor mai apărea și note discordante.

ADVERTISING

Bine ar fi să lași combativitatea deoparte și să încerci să respecți doleanțele celorlalți. Spre finalul zilei, plimbă-te în aer liber sau relaxeaza-te cu o muzică bună.

IULIE, cea mai bună lună pentru a ne echilibra viața. Vibrația numerologică 11/2

Balanță

Începtul săptămânii îți aduce în atenție relația cu șefii și aspectele profesionale. Sunt posibile neînțelegeri, reproșuri, situații controversate. Fii prudent cu imaginea pe care le-o creezi altora despre tine.

S-ar putea să primești o invitație la un eveniment monden. În a doua parte a zilei rezervă momente de liniște, odihnă și dialog cu membrii familiei.

Scorpion

Mentalitatea ta se schimbă încet, sigur, însă radical. Propune-ți studii filozofice sau cursuri de limbi straine. Componenta educațională este accentuată, așa încât bine ar fi să-ți revizuiești atitudinea față de acest capitol.

În a doua parte a zilei, recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau participarea la o discuție pe teme spirituale.

Săgetător

Aspectele bănești alcătuiesc tema principală a zilei. Este vorba despre banii sau bunurile comune cu alții.

Bine ar fi să fii la zi cu plata tuturor datoriilor si să-ți verifici periodic documentele financiare, deoarece poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți pot avea de suferit. Spre seară, lasă grijile deoparte și analizează evenimentele petrecute.

Cum plătești munca celorlalți și ce creează asta în viața ta

Capricorn

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice. S-ar putea ca partenerul de viață să-ți reproșeze diverse, dar ai răbdare și ascultă-i doleanțele. Pe de altă parte, bine ar fi să te gândești la parteneriatele sau colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici.

Poate că la unele dintre acestea ar trebui să renunți sau să verifici etapele la care s-a ajuns cu desfășurarea activităților.

Vărsător

Se pare că astăzi te gândești doar la activitățile de la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar poți depăși cu bine orice neplăcere.

Pe de altă parte, sănătatea îți poate da bătăi de cap. Ocupă-te doar de treburile ușoare și dozează-ți eforturile. Relaxează-te din când în când!

Pești

O zi în care, persoanele tinere sau copiii vin în preajmă cu plăcere. Relațiile cu persoana iubită pot cunoaște suișuri și coborâșuri. Pe de o parte îți dorești distracții, dar pe de alta abordezi un aer prea serios față de cei din jur.

Încearcă să echilibrezi dorințele sufletului tău cu acțiunile exterioare. Relaxează-te, cultivă conștient umorul și hazul de necaz!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇