Horoscop zilnic: 20 ianuarie

Horoscop zilnic: 20 ianuarie

Berbec

Ești foarte solicitat de către ceilalți și va trebui să faci față atât dialogurilor cu persoane importante, cât și reuniunilor de familie. Fiind foarte creativ și inspirat, mulți doresc idei și sfaturi de la tine, luându-te totodată drept model demn de urmat. Nu te culca pe laurii victoriei și fii în continuare discret și muncitor.

Taur

Este o zi bună pentru a plănui o mini-vacanță alături de familie. Poți visa cu ochii deschiși la o călătorie departe de casă, în străinătate. Singurele piedici pot apărea numai din partea ta. Ești combativ și refractar vizavi de alții și de aici se pot isca, fără rost, conflicte interminabile. Fii înțelegător cu ceilalți și bucură-te de sezonul rece.

Oracolscop 16 – 22 Ianuarie 2023

Gemeni

Gândurile îți sunt atrase de bugetul disponibil comun cu alții. Sunt posibile cheltuieli neașteptate fie pentru cadouri, fie pentru achitarea unor facturi și taxe restante. Ai dori să ai mai mulți bani și să poți cheltui fără restricții. Ai încredere că te vei descurca cu toate. Simpla ta prezență alături de cei dragi va aduce bucurie.

ADVERTISING

Rac

Este o zi delicată la capitolul relații parteneriale. Din cauza cheltuielilor abundente din această perioadă, partenerul de viață îți poate face tot felul de reproșuri. Cu puțină bunăvoință ii poți explica gesturile pe care le-ai făcut și le faci în continuare pentru cei dragi. Fii înțelegător cu ceilalți și acceptă și alte opinii. Seara aduce alinare și voie bună.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

Leu

Se pare că ai multe treburi de făcut, fie că te afli acasă, fie că mergi la serviciu. Numai de tine depinde gestionarea eficientă a tuturor sarcinilor propuse pentru astăzi. Ai grijă însă și de sănătatea ta, deoarece sunt posibile neplăceri legate de sistemul respirator și de sistemul uro-genital. Odihnește-te din când în când și acceptă ajutorul celorlalți.

ADVERTISING

Fecioara

Te pregătești de distracții și întâlniri cu cei dragi. Fluctuațiile sentimentale te pot necăji mult, de aceea, fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. Copiii sau persoana iubită au alte planuri față de cele propuse de tine și astfel, foarte ușor se poate ajunge la contradicții. Ține cont de doleanțele celorlalți și ai încredere că totul va fi minunat.

Horoscopul anului 2023

Balanța

În familie este multă forfotă, deoarece se conturează reuniuni pentru rude și prieteni. Însă tu parcă ai dori cu totul altceva. Depune eforturi și intră în atmosfera veselă a celorlalți și lasă grijile deoparte. Chiar dacă membrii familiei propun alte activități decât vrei tu, ai încredere în ei și alătură-te lor. Seara aduce cântec, joc și voie bună.

ADVERTISING

Scorpion

Multe întâlniri și dialoguri au loc astăzi. Atât rudele apropiate, prietenii, cât și colegii de muncă te vor căuta fie pentru a sporovăi pe diverse teme, fie pentru a-ți cere sfaturi. Eviăa să-ți spui părerile vizavi de acțiunile altora și, de asemenea, ai grijă ce povestești despre tine și intențiile tale, deoarece există riscul să fie ceva folosit împotriva ta.

Săgetător

Ziua aduce cheltuieli pentru traiul cotidian, dar vor intra în discuție și achiziționarea cadourilor pentru cei dragi. Posibil să cumperi ceva sau să faci anumite comisioane pentru cineva aflat în străinătate. Alcătuiește o listă de priorități și apoi pornește la drum pentru a le rezolva. Ai grijă să cumperi și pentru sufletul tău un cadou. Merită din plin!

Capricorn

Este o zi excelentă pentru că ai șanse deosebite de a te înnoi, de a scăpa de situațiile și relațiile nepotrivite, de a privi totul cu alți ochi. Relațiile cu ceilalți sunt anoste, dar, folosindu-ți farmecul nativ, vei reuși să aplanezi orice divergență. Rezervă-ți momente de gândire și alcătuiește-ți planuri personale și profesionale noi. Seara aduce veselie alături de cei dragi.

Vărsător

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți rezolvi treburile discret și în ritmul tău. Energia vitală este la cote joase, existând riscul să obosești sau chiar să se evidențieze unele afecțiuni vechi. Relaționând cu ceilalți, atât cât poți, vei afla multe lucruri interesante și utile, în special pentru segmentul profesional. Partenerul de viață te poate ajuta mult.

Pești

Dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Pe de o parte, este rost de a aranja, cu succes, programul următoarei vacanțe. Însă, pe de altă parte, sunt șanse bune de a pune la punct chestiuni profesionale importante. Îmbină echilibrat utilul cu plăcutul! Spre seară se conturează întâlniri amuzante cu cei dragi. Lasă grijile deoparte și bucură-te de toate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇