Horoscop zilnic: 20 august

Horoscop zilnic: 20 august

Berbec

Este activată zona prietenilor și a anturajului, te bucuri de multă popularitate. Ești foarte optimist și te manifești original, cu blândețe și generozitate. Impresionezi foarte ușor prin calitățile tale deosebite de comunicare.

Este o zi propice să îți revezi frații sau surorile, pentru a depăna amintiri împreună și a va consolida relația.

Taur

Tu primești energie în zona carierei, a puterii și a prestigiului social. Se pare că autoritatea și renumele tău sunt în creștere, ești sprijinit și apreciat de superiorii care sunt generoși, binevoitori și au planuri mărețe cu tine. Eforturile depuse la locul de muncă în ultima perioada ți-ar putea fi recompensate și financiar.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Gemeni

Luna trece astăzi în zodia Vărsătorului și în cazul tău este plasată în zona filosofiei de viață și a conștiinței. Te arăți foarte receptiv și imaginativ față de spiritualitate, religie, spiritualitate.

Îți place să joci rolul de călăuză spirituală pentru oamenii care au nevoie să fie conduși pe drumul lor. Acordă atenția meritată persoanei iubite și îngrijește-te de sănătate.

ADVERTISING

Rac

În ceea ce te privește, este activată zona transformării și a regenerării. Manifești un spirit vizionar, dispui de calități psihice deosebite și ești foarte înclinat spre ocultism.

Te manifești foarte independent și neconvențional, fapt care te-ar putea aduce în conflict cu șefii sau cu autoritățile. Primește sfatul părinților și nu leza dreptul la libertate al celorlalți.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

Leu

Tu primești proiecția Lunii în Vărsător în zona relațiilor, parteneriatelor și colaborărilor oficiale. Ai o intuiție foarte puternică, te arăți curios, atras de lucruri ciudate, excentrice, ieșite din comun, fapt care ți-ar putea atrage oprobiul părinților sau al apropiaților, care pot încerca să te aducă în "rândul lumii". Ascultă-ți inima și evită situațiile conflictuale.

ADVERTISING

Fecioara

Este activată zona muncii și a sănătății și îți este întărită abilitatea de a-ți atinge toate scopurile. Te arăți foarte interesat de viața socială, ești foarte vesel și glumeț.

Deții secretul îndeplinirii oricărui plan întrucât găsești soluții de manipulare în favoarea ta și dispui de calități psihice deosebite.

Oracolscop 16 – 22 august

Balanță

În cazul tău, zona iubirii și a creativității primește influxuri puternice. Îți manifeșți iubirea și creativitatea într-un mod artistic și foarte original. Ai nevoie de spațiu și libertate în relațiile tale și poți fi destul de schimbător.

Ești foarte atras de călătorii, dar situația financiară nu pare să te susțină. Poți alege să călătorești prin intermediul lecturii.

ADVERTISING

Scorpion

Tu primești influența contextului energetic de astăzi în zona căminului, a sufletului și a intimității. Te poți bucura de unele câștiguri financiare provenite din asocieri.

Temperează-ți tendința către agresivitate oricât de subtilă ar fi ea. La serviciu, poți fi inspirat și poți demara o acțiune de reorganizare a modului de desfășurare a activității, alungând monotonia.

Horoscopul lunii august 2021

Săgetător

Ești stimulat în zona mentalității și a comunicării. Prelucrezi într-un mod personal, ingenios, original și nonconformist informația din mediul înconjurător.

Pari destul de slăbit energetic și ar fi bine să te menajezi delegând din sarcinile tale partenerilor sau asociaților care sunt binevoitori, loiali și generoși.

Capricorn

Luna se mută în jurul orei 12 în semnul Vărsătorului și îți activează sectorul câștigurilor financiare din muncă proprie. Recurgând la intuiție și originalitate poți găsi în tine calități latente care merită să fie exploatate și care ți-ar putea aduce succes la locul de muncă.

Grăbește-te acasă căci poți avea parte de o surpriză plăcută din partea unui apropiat sau a unui membru al familiei.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Vărsător

Luna va ajunge astăzi în zodia ta și îți atrage atenția asupra a cine ești tu și asupra modului în care te manifești pe tine însuți. Ai parcurs pași importanți pe calea iubirii de sine și implicit și relația cu persoana iubită și copiii este tot mai frumoasă.

Te remarci prin optimism, noblețe, generozitate, loialitate și poți să obții tot ce îți dorești.

Pești

În cazul tău, se încheie un ciclu de evoluție și pare că ai învățat să ierți și să păstrezi armonia în căminul tău. Imaginația îți este foarte rodnică, ești inspirat, generos și manifești sprijin și compasiune față de oamenii cu nevoi speciale.

Ești sprijinit de rude și de apropiați în orice întreprinzi și ai putea chiar intra în posesia unei moșteniri.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇