Horoscop zilnic: 20 aprilie

Horoscop zilnic: 20 aprilie

Berbec

Ai parte de o zi în care creativitatea, încrederea, dinamismul și buna dispoziție sunt la cote maxime. Ai liber arbitru în a face lucruri care te inspiră și care îți dau puterea de a progresa.

Partenerul te poate invita la o cină romantică sau îți poate face un cadou. În cazul în care ai copii, încearcă să petreci mai mult timp în compania lor. Oricum, este posibil să-ți solicite atenția pe tot parcursul zilei.

Taur

În cazul tău, atenția  este îndreptată asupra familiei și căminului. Poți fi cuprins de o stare de melancolie, fapt care va face să fugi cu gândul la perioada copilăriei. Este o zi favorabilă pentru treburi casnice, gospodărit sau achiziționat obiecte pentru cămin.

Îți poți revedea părinții sau poți petrece timp împreună cu cei dragi, delectându-i cu un fel de mâncare pe care l-ai gătit special pentru ei.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 aprilie

Gemeni

Ai parte de o zi favorabilă, în care curiozitatea și nevoia de a cunoaște sunt stimulate în mod deosebit. Prietenii te pot invita într-o mini călătorie, undeva în afară orașului, la munte sau la mare.

De asemenea, poți primi o veste favorabilă, care îți va face ziua mai frumoasă. Sunt binevenite activitățile care implică deplasare, informare, mișcare, culturalizare.

ADVERTISING

Rac

O zi bună din punct de vedere financiar. Te poți bucura de roadele unui proiect sau poți obține o suma de bani datorită implicării tale de până acum, la locul de muncă. De asemenea, o persoană cu funcție te poate ajuta să-ți îndeplineșți o dorința mai veche. Nici colaborările nu sunt excluse, astfel că poți începe un proiect împreună cu cineva.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

Leu

O zi foarte bună pentru tine. Ești creativ, optimist, încrezător în forțele proprii. Radiezi iar asta se vede cu ochiul liber. Încearcă să-ți dedici mai mult timp ție, relaxează-te, răsfață-te sau desfășoară activități care te inspiră.

Poți începe un curs prin care să-ți definitivezi cunoștințele pe care le-ai acumulat, cu privire la un anumit domeniu de interes. De asemenea, sunt favorabile călătoriile și nu este exclus să pleci într-o vacanță binemeritată.

ADVERTISING

Fecioara

O zi a transformărilor și introspecției. Tinzi să fii mai meditativ și mai rezervat decât ești în mod obișnuit. Pot exista momente de confuzie și lipsă de vitalitate. Însă un eveniment cu o însemnătate emoțională te poate face să conștientizezi faptul că este timpul de o schimbare într-un anumit domeniu din viața ta.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Balanță

O zi foarte bună pentru o ieșire cu prietenii sau pentru o cină romantică alături de persoana iubită. Sunt favorizate activitățile de ordin intelectual, creativ sau de oricare altă natură, atâta timp cât prin ceea ce faci poți veni în ajutorul celor din jurul tău.

Ești altruist și dornic să te pui în slujba celorlalți.

ADVERTISING

Scorpion

Probabil te gândeșți ce ai mai putea face pentru a aduce un plus în ceea ce privește domeniul profesional. Inspirație ai, astfel că nu este exclus să-ți vină o idee pentru un proiect, tocmai acum. Încearcă totuși să eviți o posibilă neînțelegere cu un coleg de serviciu.

Oracolscop 19 – 25 aprilie 2021

Săgetător

Astăzi poți pleca într-o călătorie în străinătate sau poți planifica o excursie de care te vei bucura împreună cu persoana iubită. Ești optimist, ai un mod progresist de a vedea lucrurile și ești tot timpul cu gândul la o activitate pe care dorești să o desfasori în viitorul apropiat.

Orice îți vei propune astăzi, va fi de bun augur și în folosul tău. De asemenea, sunt favorabile cursurile sau activitățile de ordin intelectual.

Capricorn

Ziua de astăzi este una avantajoasă din punct de vedere material. Te poți bucura de un câștig financiar, de o primă, o sponsorizare sau chiar de o moștenire. Banii pot veni de la un șef, coleg de serviciu, prieten sau de la un membru al familiei tale.

De asemenea, ziua se dovedește a fi una potrivită pentru renovări sau schimbări de domiciliu.

Vărsător

Ziua de astăzi se concentrează în mod deosebit asupra parteneriatelor. Sunt prielnice colaborările, semnările de contracte sau muncă în echipă. Poți pleca într-o scurtă călătorie de afaceri sau te poți bucura de planificarea unui weekend romantic împreună cu partenerul de viață, undeva departe de casă.

Atenția îți este îndreptată în mare parte asupra celorlalți, de aceea, încearcă pe cât posibil să nu uiți total de tine.

Pești

Chiar dacă este o zi în care majoritatea se relaxează, tu tot mai găsești ceva de lucru. Este adevărat că această dedicare a ta te va răsplăti în curând printr-un câștig financiar. Însă evită să te suprasoliciți. Ești exigent cu tine. Dorești să faci mai mult și mai bine. Evită totuși să fii critic sau să intri în polemică cu o persoană de la locul de muncă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇